Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Bułgaria - Bułgaria,chyba?

daro35 - 2022-06-19, 22:01
Temat postu: Bułgaria,chyba?
Taki plan,co wyjdzie,nie wiem?Złote Piaski - propozycje na kempingi,słucham.
Bim - 2022-06-20, 12:56

daro35 napisał/a:
Złote Piaski - propozycje na kempingi,słucham.

Dawno sie tak nie uhahahałem :haha:
:haha: Złote Piaski Gąski beach

DI STEFANO - 2022-06-20, 14:39

Bim napisał/a:
daro35 napisał/a:

Ja też :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech

a dla Ciebie przesyłam:pifko

JanusS - 2022-06-21, 11:42

buuuhahaha!!! Złoty Piesek - Siewierz Rynek, wczoraj pod drzewkiem z lewej!
ZbigStan - 2022-06-21, 17:28

daro35, Darku, jak się wybierasz w szczycie sezonu to na kempingach może być tłok. Zobacz na P4N tam jest dużo miejscówek nad morzem. Pozdrawiam.
Bim - 2022-06-21, 17:39

Cytat:
ZbigStan napisał/a:
jak się wybierasz w szczycie sezonu to na kempingach może być tłok. Z

ZbigStan doceniam Twoja poprawność masz na myśli kempingi w Gąskach Beach,

czy w w Złotych Piaskach w Bułgarii ?

Podaj te lokalizacje na PN4

Chyba w Złotych Piaskach nie byłeś :wyszczerzony:

Dlatego na to pytanie każdy kto je zna ma banana :haha: :haha:

Kazik II - 2022-06-21, 17:57

DI STEFANO napisał/a:
Bim napisał/a:
daro35 napisał/a:

Ja też :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech

a dla Ciebie przesyłam:pifko

Smiech jest zaraźliwy, więc też się pośmieję :haha: :haha: :haha: PS; a tak właściwie to o co chodzi? :shock: :shock:

Bim - 2022-06-21, 18:07

Kazik II napisał/a:
PS; a tak właściwie to o co chodzi?

Kaziczku :szeroki_usmiech byłeś zapewne w Zlotych Piaskach.[/b]

Kazik II - 2022-06-21, 19:05
Temat postu: Re: Bułgaria,chyba?
daro35 napisał/a:
Taki plan,co wyjdzie,nie wiem?Złote Piaski - propozycje na kempingi,słucham.

W zasadzie mówi się "Ja Wisła, ja Wisła odbiór" :bajer ale skoro słuchasz to mówię:
Ogólnie rzecz biorąc to całe wybrzeże Morza Czarnego od granicy z Rumunią do Warny to jedno "dziczowisko". Możesz stawać gdzie chcesz i cieszyć się słońcem. Kempingi tam tez zresztą się gdzieniegdzie znajdą. Ale dla miłośników PRL-wskiego high life'u Złote Piaski też mogą być -chociaż z kamperem to tam raczej ciężko. Za to koło Bratysławy masz coś, co u nich nazywa się Zlate Pieski - znacznie bliżej, ale skoro już tak Cię przypiliło na tę nutę, to czemu nie :haha:

ZbigStan - 2022-06-22, 05:40

Bim'eczku zapewne byłeś w Bułgarii i masz z tamtąd wesołe wspomnienia. Ja przejechałem całe wybrzeże bułgarskie i jak każde miejsce w Europie, oglądałem je z ciekawością i życzliwością dla mieszkańców. Przejazd przez Bułgarię, polecam włączyć do trasy Rumunię, zakończony pobytem nad Morzem Czarnym jest pomysłem na ciekawą wyprawę. Na P4N jest dużo miejscówek z namiarami i jak to ujął
Kazik II jest tam "dzikowisko" i można stać w wielu miejscach.
Darku masz interesującą propozycję na wyprawę.

daro35 - 2022-06-24, 23:18

Dzięki,toście pomogli,o wiele lżej się pojedzie :lol: przez Bułgarię parę wiosenek tylko tranzytem,więc dlatego pytam bo nad morzem nigdy nie byłem,zobaczymy co wyjdzie :spoko
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2022-06-27, 20:39

A my jesteśmy zadowoleni z przejazdu przez Bułgarie,ja osobiście lubie ich piekne monastyry pod Unesco,a plaże po nowemu mamy 2 :w Szabli bo tam mieszka koleżanka i odkrylismy fantastyczne termy koło latarni,oraz koło Obzoru gdzie od lat jeździ nasza córka,a potem przez Komotini do Grecji na Peloponez ,a teraz bedzie po drodze do Turcji :kwiatki:
daro35 - 2022-07-02, 15:06

Barbara i Zbigniew Muzyk napisał/a:
A my jesteśmy zadowoleni z przejazdu przez Bułgarie,ja osobiście lubie ich piekne monastyry pod Unesco,a plaże po nowemu mamy 2 :w Szabli bo tam mieszka koleżanka i odkrylismy fantastyczne termy koło latarni,oraz koło Obzoru gdzie od lat jeździ nasza córka,a potem przez Komotini do Grecji na Peloponez ,a teraz bedzie po drodze do Turcji :kwiatki:

Szkoda że tak późno odczytałem,bo może właśnie to by mnie natchnęło jednak do wyjazdu do tej Bułgarii,dzięki,wylądowaliśmy jednak w Chorwacji,ale to będzie plan na przyszłość :spoko

Grzegorz881 - 2022-09-16, 13:56

Byłem w Bułgarii, ale na początku sezonu zaraz czyli koniec maja - początek czerwca.
Barbara i Zbigniew Muzyk - 2022-09-19, 13:17

Piszę na plaży ,słońce razi przepraszam za błędy.Pisane było!
Skorpilovtsi,przepiekne miejsce,łacha pięknego piachu.Wieczorem cieć chciał 35 lewa,to dojechaliśmy 300,metrów bita droga do plaży.Przepiekna woda,piach,foty na fejsie.Barbara pod Zbigniew!!!

Grzegorz881 - 2022-10-07, 14:08

A gdzie dokładnie byłeś ?