|
|
Straż miejska Władysławowo a brudasy |
Autor |
Wiadomość |
szkl
zaawansowany
Twój sprzęt: Carthago
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Mar 2020 Piwa: 12/2 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2020-06-07, 07:54
|
|
|
To może w ramach park4night będziemy dodawać miejsca przyjazne kotom. Tam są ale nie wszystkie. Nam przecież zależy abyśmy mieli łatwość przewidzenia podróży więc sami możemy edytować tą listę i dodawać każdy punkt gdzie ktoś opróżnił bez bólu kasetę. Baza będzie się powiększać i nie będzie spiny że na gwałt szukamy miejsca bo wiemy że ono jest gdzieś tam. |
|
|
|
|
rigg
stary wyga
Twój sprzęt: Benimar Tessoro 468 NK
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Lis 2014 Piwa: 26/14 Skąd: Kaszubowo
|
Wysłany: 2020-06-07, 09:23
|
|
|
szkl napisał/a: | To może w ramach park4night będziemy dodawać miejsca przyjazne kotom. Tam są ale nie wszystkie. Nam przecież zależy abyśmy mieli łatwość przewidzenia podróży więc sami możemy edytować tą listę i dodawać każdy punkt gdzie ktoś opróżnił bez bólu kasetę. Baza będzie się powiększać i nie będzie spiny że na gwałt szukamy miejsca bo wiemy że ono jest gdzieś tam. |
Kilka miejscówek na park4night wrzuciłem i jak dla mnie ta kocia informacja ma znaczenie
priorytetowe Odwiedzając inne miejscówki za każdym razem, jeśli nie było info w opisie dodaje swoje uwagi w komentarzach . Nie jestem pewien czy możemy czyjąś miejscówkę edytować.
Kiedyś zwracałem też uwagę i prosiłem tych wszystkich, którzy tak pięknie, zamaszyście
opisują swoje wielotygodniowe, miesięczne podróże po kraju i europie, żeby zaznaczali
takie kamperowe MOPy Miejsca gdzie szarą zutylizowali, gdzie kotek na spacerek wyszedł, gdzie wodę napełnili... Warto o tym pamiętać drodzy kamperowcy |
|
|
|
|
Wyświetl szczegóły |
|
Cyryl
Kombatant
Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 303/15 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2020-06-07, 13:16
|
|
|
właśnie wróciłem z Dziwnówka i na MOP-ach gdzie się zatrzymałem S3 (dwa) była możliwość spuszczenia kota. |
|
|
Pawcio
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd obozowy Wacek McLouis I
Nazwa załogi: PabemanaTeam
Pomógł: 12 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Piwa: 141/471 Skąd: z Nienacka
|
Wysłany: 2020-06-09, 09:36
|
|
|
moskit napisał/a: | Pawcio napisał/a: |
Zostawiłeś napiwek obsłudze? |
Nie dodałem że na mapie stacja była oznaczona WC Bus.
napiwku nie zostawiłem, sytuacja była napięta i stąd moja próba telefonu do opiekuna |
Trzy ostatnie próby zatankowania czystej wody na Orlenie udały się bez problemu. Przy S7 pod NDG nie było problemu. W Białce gość nawet otwierał okienko kibelka z zaworem wewnętrzym, bo przy niskich temperaturach zewnętrzne mieli poodcinane. Tak więc chyba zależy od tego kogo się prosi i jak się prosi. A i szczęściu napiwkiem warto pomóc. Na pewno następni po nas łatwiej będą mieli |
|
|
|
|
szkl
zaawansowany
Twój sprzęt: Carthago
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Mar 2020 Piwa: 12/2 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2020-06-09, 11:26
|
|
|
Pawcio, i tak i nie. Przyzwyczajenie do napiwku sprawi iż następnym razem zacznie na niego czekać zanim odkręci kran. Powinna wystarczyć że tankuje i czasem nawet kupie kawę. Oczywiście nie zmienia to faktu iż należy być uprzejmym i miłym prosząc o kran itd |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|