| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Wisła, Ustroń lub Słowacja
Filip - 2011-04-15, 22:37 Temat postu: Wisła, Ustroń lub Słowacja Witam
Wybieram się z rodziną w weekend majowy w okolice Ustronia, Wisły i szukam ciekawych i nie drogich miejsc do noclegu. Żona znalazła same drogie miejsca, więc może też być Słowacja w tych okolicach o ile na Słowacji jest jeszcze taniej. Jak macie jakieś warte polecenia miejsca wypoczynku w wymienionych okolicach będę wdzięczny za podpowiedź.
Pozdrawiam
Filip
WODNIK - 2011-04-15, 22:46
Witam.
Do Twojego wyjazdy zostało jeszcze trochę czasu więc poszukamy jakiegoś miejsca
Bardzo ładnie jest w Brennej.
Jeżeli chodzi o Słowację to ona dopiero zaczyna się od Zwardonia.
W Ustroniu i Wiśle po drugiej stronie górek są Czechy.
Pozdrawiam
janus - 2011-04-16, 06:41
Potwierdzam Brenną - kemping Kotarz juz czynny - byłem w poprzednią niedzielę i jedna przyczepa stała
Ceny bardzo przystępne, a zaplecze wystarczające
Filip - 2011-04-16, 09:22
Brenna bardzo ciekawa propozycja.
Zastanawia mnie stwierdzenie "zaplecze wystarczające", bo jadę z małym dzieckiem i czy plac zabaw jest?
Dzięki i czekam na inne propozycje
pozdrawiam Filip
babula - 2011-04-17, 11:45
| janus napisał/a: | | Potwierdzam Brenną - kemping Kotarz |
również potwierdzam
| Filip napisał/a: | | "zaplecze wystarczające" |
przyłacze ele.Wc,natryski w cenie,woda ciepła jest(w sezonie czasami to problem),ja też jeżdze z małym dzieckiem,co do placu zabaw to chyba jest brak,albo są ze dwie huśtawki,nie wiem czy już...ale przed sezonem stoi za rzeką wesołe miasteczko..janus, był w poprzednia niedziele to może na ten temat coś powiedziec
Brenna

nie daleko Brennej k/Skoczowa są Ochaby,może i bardziej przyjazny dzieciom
Ochaby

maga - 2011-04-17, 20:05 Temat postu: Re: Wisła, Ustroń lub Słowacja
| Filip napisał/a: | ...szukam ciekawych i nie drogich miejsc do noclegu... będę wdzięczny za podpowiedź.
|
Filip,co tu podpowiadać,przecież wiesz,że takie miejsce to tylko Zaniemyśl
WODNIK - 2011-04-17, 20:20
www.rgawlas.oz.pl/
www.kemping.brenna.pl/
To masz dwa adresy do Brennej. Sprawdzałem, dzwoniłem są czynne.
www.camping.org.pl/
Ten adres to Bielsko. Fajne miejsce pod Szyndzielnią ale trochę drogie.
Szkoda że mnie nie ma w tym czasie pokazałbym Ci urok Beskidów i Podbeskidzia.
Pozdrawiam
janus - 2011-04-18, 17:21
Wesołe miasteczko niestety się zwinęło, a sezon dopiero się rozkręca, ale i tak polecam. Dużo miejsca na piłkę, rowerki i nawet ogniska
Filip - 2011-04-18, 22:00
Dzięki za odpowiedzi.
Pod Dębowcem to chyba zwariowali z tymi cenami!!!!
MAGA Często sobie myśle o Was i tak wymyśliłem że w te wakacje choćby nie wiem co to spotkać się trzeba. Piwnice nawet wyremontowałem jest gdzie na perkusji pograć i pośpiewać, a Zaniemyśl nie ma sobie równych!!!
Pozdrawiam
Brenna no. 1 !!!!
jak na razie
janus - 2011-04-19, 11:47
| Filip napisał/a: | Dzięki za odpowiedzi.
Pod Dębowcem to chyba zwariowali z tymi cenami!!!!
(..)
|
Chyba tak. Chociaż miejsce ładne, ale okazuje się, że nawet zrzutu szarej wody nie ma Przynajmniej taka wczorajsza informacja od Szefa
artanek - 2011-09-13, 16:02
Jakie autokampingi polecacie w Ustroniu lub Wisła ewentualnie Międzybrodzie . Chce jutro wyskoczyc na dwa lub trzy dni .
Ahmed - 2011-09-13, 16:49
Jedź do Wisły na camping ,, Jonidło "
Wybudowali tam nowe budynki sanitarne , ceny zostały po staremu
artanek - 2011-09-13, 17:53
| oskp napisał/a: | Jedź do Wisły na camping ,, Jonidło "
Wybudowali tam nowe budynki sanitarne , ceny zostały po staremu | Daj namiary .Czesc pozdrawiam ciebie i mama.
Andrzej 73 - 2011-09-13, 19:29
JONIDŁO. CAMPING NR 264
WYZWOLENIA 10
43-460 WISŁA , ŚLĄSKIE
Telefon : 0338552820
GEO : 49.633810 , 18.894384
http://pl.camping.info/po...id%C5%82o-20157
Ahmed - 2011-09-13, 21:14
Andrzej mnie uprzedził , pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę
artanek - 2011-09-16, 20:39
No chłopaki musze wam podziękowac. Skorzystałem z waszej oferty i przyjechałem zadowolony . Spędziłem na autokampingu Janidło dwie noce i było klawo.Autokamping super ! Co prawda dalej sie rozbudowuje ale już jest na poziomie że Polacy nie muszą sie go wstydzic .Aktualnie budują nową recepcje i kawiarnie ze sklepem .Własciciel powiedział mi że rozwiązuje problem ze sciekami .Na przyszły sezon ma byc już wszystko gotowe.Powiedział mi że nawet zrobi specialne miejsce do kąpania psów ale to już była moja inicjatywa i podpowiedz kiedy pokazałem moje jak przyszlismy z gór.W sumie dobry i chętny na współprace gosć To co dotychczas zrobił jest naprawde dobre .Dam pare zdjęc aby ci co nie byli mieli wyobrażenie jak to wygląda na dzien dzisiejszy.Co do cen to mi sie udało bo po prostu potraktował mnie jak goscia już po zamknięciu bo niby do 14 tego wrzesnia jest czynny .Pytałem go jednak że gdybym przyjechał jeszcze w Pazdzierniku lub listopadzie to powiedział że na pewno mnie nie wygoni i wpusci.W sumie autokamping jak na b.dobre standarty unie drogi.
artanek - 2011-09-17, 11:34
Dorzuce jeszcze pare fotek co do tematu jesli idzie o toalety i prysznice .Ktos kto sie tam wybierze będzie wiedział czego sie spodziewac .
Andrzej 73 - 2011-09-17, 16:41
Przed zakończeniem remontu (czyt. w maju) bylismy zmuszeni nocawać na stacji benzynowaj własciciela kempingu.
Cieszy mnie , że w niedalekiej przyszłosci będę mógł skorzystać odnowionego kempingu w Wisle.
Ahmed - 2011-09-17, 17:03
| artanek58 napisał/a: | | No chłopaki musze wam podziękowac. Skorzystałem z waszej oferty i przyjechałem zadowolony . |
Kamień z serca mi spadł .
Nawet nie wiesz, jak ja się bałem , czy będziesz zadowolony i usatysfakcjonowany
Na szczęście udało się
Pozdrawiam
|
|