Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Nadwozia kempingowe i zabudowy - Podnoszony dach do busa

perfex - 2011-05-23, 20:15
Temat postu: Podnoszony dach do busa
Witam,
Możecie polecić jakieś polskie firmy robiące podnoszone dachy do busów (vito, vw t5, trafic itd)? Rozpoczynam prace koncepcyjne nad kamperem "do codziennego użytku" i potrzebny mi do tego namiar na podnoszony dach :mrgreen:

Elmir - 2011-05-23, 20:32

Podaję nr.telefonu Pana który przerabia busy na camperki,również z podnoszonym dachem
601 643 781.Camperki te sprzedaje na rynku niemieckim,są bardzo ładnie i starannie
wykonane.Pan ten mieszka w m.Luzino woj.pomorskie.Prawdopodobnie pomoże ,jest bardzo przystępny.Powodzenia Mirek.

perfex - 2011-05-24, 13:24

Mirek Strelau napisał/a:
Podaję nr.telefonu Pana który przerabia busy na camperki,również z podnoszonym dachem
601 643 781.Camperki te sprzedaje na rynku niemieckim,są bardzo ładnie i starannie
wykonane.Pan ten mieszka w m.Luzino woj.pomorskie.Prawdopodobnie pomoże ,jest bardzo przystępny.Powodzenia Mirek.

Dzięki za informację, ciekawe czy ten człowiek ma stronę www? Kiedyś widziałem polską stronę firmy zajmującej się takimi rzeczami ale teraz nie mogę znaleźć. W niemieckich firmach taki podnoszony dach wraz z namiotem i lozkiem dachowym to koszt 4-5 tys euro, wiec nie malo... :(

LeO - 2011-05-30, 12:28

Witam. Podbijam temat. Czy ktoś zna firmę, która potrafiła by zamontoawć podnoszony dach z miejscem do spania do WV T5 gdzieś bliżej południa Polski? (śląskie).