| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Podnoszony dach do busa
perfex - 2011-05-23, 20:15 Temat postu: Podnoszony dach do busa Witam,
Możecie polecić jakieś polskie firmy robiące podnoszone dachy do busów (vito, vw t5, trafic itd)? Rozpoczynam prace koncepcyjne nad kamperem "do codziennego użytku" i potrzebny mi do tego namiar na podnoszony dach
Elmir - 2011-05-23, 20:32
Podaję nr.telefonu Pana który przerabia busy na camperki,również z podnoszonym dachem
601 643 781.Camperki te sprzedaje na rynku niemieckim,są bardzo ładnie i starannie
wykonane.Pan ten mieszka w m.Luzino woj.pomorskie.Prawdopodobnie pomoże ,jest bardzo przystępny.Powodzenia Mirek.
perfex - 2011-05-24, 13:24
| Mirek Strelau napisał/a: | Podaję nr.telefonu Pana który przerabia busy na camperki,również z podnoszonym dachem
601 643 781.Camperki te sprzedaje na rynku niemieckim,są bardzo ładnie i starannie
wykonane.Pan ten mieszka w m.Luzino woj.pomorskie.Prawdopodobnie pomoże ,jest bardzo przystępny.Powodzenia Mirek. |
Dzięki za informację, ciekawe czy ten człowiek ma stronę www? Kiedyś widziałem polską stronę firmy zajmującej się takimi rzeczami ale teraz nie mogę znaleźć. W niemieckich firmach taki podnoszony dach wraz z namiotem i lozkiem dachowym to koszt 4-5 tys euro, wiec nie malo...
LeO - 2011-05-30, 12:28
Witam. Podbijam temat. Czy ktoś zna firmę, która potrafiła by zamontoawć podnoszony dach z miejscem do spania do WV T5 gdzieś bliżej południa Polski? (śląskie).
|
|