|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
zlot "U Hanysów" 23-25-09.2011r - Informacje na temat zlotu "U Hanysów" -
Rockers - 2011-06-12, 13:47 Temat postu: Informacje na temat zlotu "U Hanysów" - Zapraszamy na „Pierwszy Zlot u Hanysów”, który odbędzie się od 23 do 25 września 2011r.
Zlot odbędzie się w leśnym ośrodku „Rybaczówka” w Katowicach Giszowcu, są to piękne leśne tereny. W pobliżu stadnina koni, liczne trasy rowerowe,
Plan zlotu :
Piątek 23.09
przyjazdy załóg.
21.00 – główny punkt imprezy > zabawa przy muzyce ( karaoke ) śląski obiad , zimna płyta, kawa, piwo i napoje, herbata, ciasto śląskie, żur żeniaty.
Zabawa do białego rana najpierw przy grajku, potem DJ. ( Dodatkowe zaopatrzenie własnych potrzeb tylko przy barze )
Sobota 24.09
Liczne zabawy i imprezy integracyjne, konkursy dla dzieci i dorosłych
Beczka piwa na leczenie kaca.
Wieczorem zabawa przy DJ-u ( darmowe wejście , zaopatrzenie tylko przy barze )
Niedziela 25.09
Smutne pożegnania i rozjechanie się do domów
Cena za imprezę 75zł/os, połowa płatna na konto do 20.08.2011r.
Konto podaje na PW.
W cenie :
muzyka, obiad do wyboru, zimna płyta, kawa i herbata bez limitu, 1 piwo, 0,5l napoju , ciasto śląskie, żur.
Dodatkowo darmowo :
Postój, prąd, WC, DJ w sobotę.
Zestawy obiadu do wyboru ( proszę określić zestaw przy zapisie )
zest1 - golonko z kością, kapusta zasmażana
zest2 - rolada śląska, kluski, modra kapusta lub zasmażana.
Na miejscu cały czas dostępne są napoje, piwo i dania z grilla i inne.
Dojazd bezproblemowy głównymi drogami, niedaleko centrum Katowic, liczne sklepy w pobliżu.
Mając kartę wędkarską, na miejscu jest staw Janina, gdzie można łowić rybki.
Koordynaty GPS
N 50° 13’19,30˛
E 19° 3’13,47˛
Prosimy o w miarę szybką decyzję i zapisy.
Na placu zmieści się około 40 kamperów.
Rockers - 2011-06-12, 13:49
zdjęcia cd.
MILUŚ - 2011-06-12, 16:05
Będzie zlocik
1. MILUS + 1 / zestaw nr.2 /
darboch - 2011-06-12, 16:40
Dzieciaki też 75zł?
Rockers - 2011-06-12, 18:21
Jeżeli dzieci są duże i zjedzą całą porcje obiadową i będą się bawić tak jak inni do rana to cena nie może być inna niż ta jak powyżej, jeśli dzieci są małe to meni możemy dla nich dopasować i cenę również odpowiednio obniżyć.
Bardzo proszę zostawmy ten post na wszelkie sprawy organizacyjne. Pytania proszę zadawać pod tym adresem
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=10371
Rockers - 2011-07-18, 16:12
Ponieważ jest bardzo mały ruch w tym poście, postanowiłem bardziej zainteresować camperowiczów zlotem, zdradzając parę informacji więcej.
A mianowicie na sobotni dzień po imprezce planowane jest szkolenie przeprowadzone przez Automobilklub Mysłowicki, na temat postępowania na miejscu wypadku i udzielaniu pierwszej pomocy, a przede wszystkim co może przydać się mw każdej chwili każdemu, pokazy przeprowadzenia resuscytacji ( sztucznego oddychania ), połączone z konkursem dla dzieci. Oczywiście każdy będzie mógł spróbować swoich sił na profesjonalnym podłączonym pod komputer manekinie
Dodatkowo nasza Koleżank Caliope obiecała zabawę dla dzieci w postaci jazd na kucykach.
Ponieważ zlot jest na terenie byłej strzelnicy sportowej ( niewiele z niej pozostało ) postanowiłem zorganizować małe zawody strzeleckie: karabinek pneumatyczny, oraz łuk sportowy szkoleniowy Apacz.
Zapraszam do zapisów wszystkich chętnych
Rockers - 2011-08-24, 14:37
Wszystkich amatorów sportów rowerowych prosimy o zabranie rowerów, po pierwsze wokół nas rozpościerać się będą piękne trasy rowerowe.
A po najważniejsze jak wasze chęci dopiszą a rowerów nie braknie zorganizowana zostanie wycieczka rowerowa po Giszowcu i Nikiszowcu ( wspaniałej górniczej zabytkowej dzielnicy, która niejednokrotnie brała udział w filmach o Śląsku ), podążycie śladami Ewalda Gawlika jednego z najbardziej znanych giszowieckich malarzy.
Do zobaczonka z rowerami
Rockers - 2011-09-11, 10:44
Właśnie skończyłem wycinanie nalepek pamiątkowych i prackuje nad tabliczkami które wskażą jak dojechać
Należy trafić na drogę 86 Częstochowa-Bielsko Biała
Zlot będzie na mniej więcej 29 kilometrze więc można wg słupków obliczać odległość
W pobliżu postaram się rozmieścić tabliczki jakie i gdzie pokazuje mapka
Rockers - 2011-09-11, 10:45
tabliczki będą wielkości A3 więc mam nadzieję że zauważycie
Rockers - 2011-09-12, 22:28
Właśnie skończyłem robić tabliczki są wielkości A3 jak już pisałem wyżej (może ciut większe ) powinniście je zobaczyć , został mi tylko dylemat poszukiwania słupków do których je doczepie
|
|