Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Miejsca Przyjazne Kamperowiczom - Prośba do kolegów z WROCŁAWIA

MAWI - 2011-06-15, 21:54
Temat postu: Prośba do kolegów z WROCŁAWIA
Witam wszystkich a w szczególności kolegów z Wrocławia.Mam do was ogromną prośbę w związku z tym ,że moja córka w sobotę 18,06. musi byc rano we Wrocławiu o 8 rano na egzaminach do teatru CAPITOL.Egzaminy odbywają się przy ul.Piłsudskiego 72,wymysliłem ,że zajadę tam kamperem i ja tam zawiozę już w piątek wieczorem,proszę dajcie mi jakieś namiary żebym mógł nie daleko zanocować i pomieszkać w tym miejscu jeden dzień tj.sobotę .Może dacie jakeś namiary co w okolicy zwiedzić.Nie znam Wrocławia i tu moja prośba.Z GÓRY DZIĘKI.
Hercer - 2011-06-15, 22:07

zapraszam do nas na zlocik

http://www.camperteam.pl/...er=asc&start=75

tu masz namiary - ja zapraszam osobiście :diabelski_usmiech

Adam z Wrocławia

Marek - 2011-06-15, 23:33

Przeanalizowałem ten rejon miasta i w zasadzie jest to centrum i częściowo w przebudowie więc w okolicy dla "obcego" dosyć trudno o miejsce. Wydaje się ,że propozycja Hercera ma sens. Posiedzisz z nami na Stadionie , a na rano zamówisz sobie taksówkę lub pojedziesz Tramwajkiem (17 ) i pokibicujesz córze. A po wszystkim spokojnie kiedy będziecie mieli ochotę to wrócicie.
Marek :spoko

krzysioz - 2011-06-16, 04:20

Moznaby przeniesc egzaminy na stadion to i czesc artystyczna bylaby zapewniona. W koncu to teatr muzyczny.
Zycze powodzenia ! :spoko

MAWI - 2011-06-16, 10:09

Jestem po rozmowach z Hercerem,jade do was w piątek na zlot i zostajemy do końca zlotu .Dziękuję. :roza: :roza:
łoś - 2011-06-16, 11:42

MAWI napisał/a:
i zostajemy do końca zlotu

to sobie pomuzykujemy :diabelski_usmiech
trzymając kciuki za córkę :roza: :spoko