Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Czarnogóra, Bośnia i Hercegowina - docelowo Grecja przez Bosie ,Czarnogore ,Albanie

jedrek49 - 2011-06-19, 10:54
Temat postu: docelowo Grecja przez Bosie ,Czarnogore ,Albanie
Wyjezdzamy 1 lipca rano wlasnie do Grecji ,ale nie jestesmy pewni jaka bedzie sytuacja polityczna w Grecji i czy bedzie mozna wjechac bezpiecznie ,czy mozna bedzie bezpiecznie jechac,robic zakupy a zwlaszcza paliwo
pozdrawiamy
jedrek49

marmur - 2011-06-19, 14:28

Jedź i pisz na bieżąco. Nasza córka jest w Grecji i wiem, że póki co nie ma problemów z zaopatrzeniem jak i z paliwem.
Cacki - 2011-06-19, 22:40

my też 01.07 ruszamy do Gracji podobną trasą może dane nam będzie spotkać się na trasie :spoko
jedrek49 - 2011-06-20, 07:00

witam
Wspaniale by bylo spotkac sie na trasie do Grecji ,cvzas pokaze wszystko

pozdrawiamy
jedrek49

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2011-06-29, 22:03

odpowiedz dla cackiego,tu barbara muzyk,miales dzwonic nie wiem jaka trasa jedziesz,ladniejsza jest przez bania Luka i jajce kanion rzeki Vrbas,potem Mostar,wodospady aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakrawica,potem przebic sie do Czarnogory,bo chorwaci sie czepiaja o meldunek do 24 godzin.Ladna plaza i parking w Igalo kol Herceg Novi,ale parking przy samej plazy na ktorym spalismy kilka dni teraz bedzie platny.Albania plza do spania za DURES koordyntyN41145575 E 19311124 kolo hotelu KOSMIRA,kawka pyszna wlasciciele muwia po serbsku.No i nasza ulubiona plaza kolo teraz czynnej dyskoteki Nw miejscowosci Borsh skret do plazy przy stacji benzynowej,nie wiem ale nie zapisane koordynaty,Pozdrowcie opiekuny dyskoteki Dzemajla.Polecamy wam przepiekna wyspe Lefkade,wjazd grobla nie platny,Termopile tez bezplatne,ale wam cieple zrodla niepotrzebne.My w Grecji bedziemy dopiero w pazdzierniku,bo mamy wiele do zaliczenia w Cz,G i Albanii barbara Muzyk