Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Kupujemy kampera - ciekawostka w Wielkiej Brytanii

vincent - 2011-06-20, 12:17
Temat postu: ciekawostka w Wielkiej Brytanii
http://archi.inosak.org/i...68600036_1.html

pierwszy raz widzę coś takiego :shock:

Tadeusz - 2011-06-20, 12:59

vincent napisał/a:
pierwszy raz widzę coś takiego :shock:

Sporo ich widziałem w UK. Są również na podwoziach Fordów i innych. Paliwożerne okrutnie. To ważne ze względu na ceny paliw w UK, gdzie litr ON przeciętnie kosztuje 1.25 funta. Ten jest benzynowy, więc u nas jeszcze problem dodatkowy, wszak benzyna droższa od ON.
W UK widuję kampery często szokujące, nawet takie starocie poprzerabiane i łatane, że wyglądają jakby były zrobione z resztek starej stodoły. :-P
Ludziska mają fantazję. :wyszczerzony:

Majki - 2011-06-20, 16:49

Aż cud, że przednie koła dotykają asfaltu :shock:
Banan - 2011-06-20, 16:54

Najważniejsze, że ma kierownicę po dobrej stronie... :diabelski_usmiech
MILUŚ - 2011-06-20, 17:16

Ale pomijając te mankamenty ......... nie mówcie że NIE FAJNE AUTO :bigok :bigok :bigok :bigok
Tadeusz - 2011-06-20, 17:52

MILUS napisał/a:
Ale pomijając te mankamenty ......... nie mówcie że NIE FAJNE AUTO :bigok :bigok :bigok :bigok

Eeee...tego nie powiedziałem. :szeroki_usmiech

Te auta o których mówiłem wszystkie są fajne. Ponadto świadczą o fantazji właścicieli. :ok

To ze zdjęcia jest zupełnie normalne i całkiem fajne. :spoko

artanek - 2011-06-20, 20:10

Totota to toyota .Własnie dzisiaj po połudnu byłem na przeglądzie mojej !Przeszła bez jednej usterki a że auto już ma 29 - lat więc dosc dobrze mu sie przyglądali .Sam kierownik stacji diagnostycznej mi przybijał pieczątke i powiedział mi że jest zaskoczony sprawnosćia auta .Tak więc moji mili w niedziele ruszam na ciepłe wody i te chłodniejsze .Troche Komarom ,Troche Balatonu i do 10 lipca zleci .Nastawiam sie na pełny relaks .
vincent - 2011-06-23, 16:32

z kamperami to trochę jak z winem - im starsze tym lepsze, bo te nówki-salonówki za 30 lat to cienko widzę :lol:
stripe - 2011-06-24, 10:49

Bardzo fajne, to wyniesione wnetrze, i ladnie urzadzone w srodku. Ale bym sie bala, ze stanie dęba podjezdzajac pod gorke.