|
Klub mi³o¶ników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomoc kole¿eñska - Kolega z Bia³orusi potrzebuje pomocy w Krakowie
BOGDAN WADECKI - 2011-06-22, 13:47 Temat postu: Kolega z Bia³orusi potrzebuje pomocy w Krakowie Nasz kolega Igor z Miñska na Bia³orusi , 12 lipca wylatuje z Krakowa do Barcelony , przyjedzie do Krakowa kamperem , wiadomo op³ata za parking przy lotnisku na 10 dni mo¿e boleæ , pro¶ba do kolegów Krakusów , czy kto¶ móg³by udostêpniæ Igorowi na te kilka dni miejsca na bezpieczne pozostawienie kampera ?
Igor pracowa³ i mieszka³ w Polsce 3 lata , ¶wietnie mówi po polsku i jest ekspertem od maszyn drogowcy i podró¿owania po by³ym ZSRR.
Bardzo proszê o pomoc dla niego. Z góry te¿ dziekujê.
artanek - 2011-06-22, 15:44
MÓG£ BYM MU ODST¡PIC GARAZ OD SOBOTY ALE NIESTETY JA NIE Z KRAKOWA ALE Z SWIÊTOCH£OWIC .Ja jade w sobote na wczasy i gara¿ bêdzie wolny do 10 - lipca.Niestety terminy sie nie zgadzaja bo przeczyta³em to troche na chybcika.
and123 - 2011-06-22, 21:19
Mo¿e pozostawiæ u mnie. Wprawdzie nie bêdzie mnie w tym czasie w Krakowie ale mogê tak wszystko zorganizowaæ aby by³o ok.
Jedynie organizacyjnie musicie siê "sprê¿yæ" z odpowiedzi±, bo w pi±tek wybywam w Polskê.
ARCADARKA - 2011-06-22, 22:15
niech wstawi do mnie domek na kó³kach ,mo¿e staæ ile chce ,,,,,,,, ,,,,,,,,,ale problem, bo to Mazowieckie ,ale i tak zapraszam
Lajkonik - 2011-06-28, 20:04
morze zostawic kampera umnie w krakowie na ca³y okres pobytu. z mo¿liwoscia dowozu na lotnisko.
|
|