| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - VW T3 - kilka pytań o eksploatację
Bulli - 2011-07-13, 10:09 Temat postu: VW T3 - kilka pytań o eksploatację Witam,
parę dni temu staliśmy się szcześliwymi nabywcami VW T3 z 1984 - zdjęcia w grupie poświęconej nowym członkom :-)
Kamperek jest w ogólnym bardzo dobrym stanie, przeszedł szczegółowy przegląd i konieczne naprawy i jest porządnie przygotowany do sezonu. Tyle jeśli chodzi o podwozie.. Nie jestem mocny w kwestiach technicznych i nie chciałbym po raz pierwszy uruchamiać sprzętów (lodówka electrolux 12, 230, gaz) i instalacji (gaz, woda) samodzielnie. Samochód stał nieruszany rok, być może wszystko odpali jak trzeba, ale z tego co już wyczytałem na forum, to lodówka absorpcyjna raczej niechętnie. Mieszkam w Warszawie i jeśli ktoś z Was mógłby mi poświęcić trochę czasu to chętnie podjadę i trochę się doedukuję
ps: w schowku widnieje niemiecka butla gazowa, czy będę musiał wymienić ją na nową?
czy możecie polecić jakieś miejsce w Warszawie gdzie nabija się butle turytyczne lub wymienia na nowe?
Skorpion - 2011-07-13, 11:18
Butle sprobuj napelnic w michalowicach gdzies na forum jest dokladny adres.
Mr.Mclaren - 2011-07-13, 12:18
| Bulli napisał/a: | Mieszkam w Warszawie i jeśli ktoś z Was mógłby mi poświęcić trochę czasu to chętnie podjadę i trochę się doedukuję |
Możesz zwrócić się do kolegi kolegi Karrol-a, jest dobrze obeznany w temacie T-trójek.
Nie wiem, czy nie będzie tutaj nietaktem z mojej strony polecenie Ci w sprawach technicznych innego forum poświęconego w całości busowi T3.
Bulli - 2011-07-13, 12:31
Dzięki! :-)
Radomskiego Busika miałem przeglądać w następnej kolejności,
Dzięki za kontakt do Karrol-a
Pozdro
Bulli
maszakow - 2011-07-13, 23:21
Bulli,
http://www.camperteam.pl/forum/viewforum.php?f=207
tu masz całą sekcję poświęconą VW - zapraszam i życzę miłej lektury na noc
|
|