|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
FIAT - Podszybie-Ducato
scuter0 - 2011-07-20, 20:49 Temat postu: Podszybie-Ducato Witam-wczoraj wyciagnelem szybe z mojego kamperka bo z pod uszczelki zaczela wygladac rdza.Poszlo to w miare sprawnie balem sie zeby nie pekla ale wyszla elegancko.I tu niestety koncza sie dobre wiesci.Ogolnie masakra .Jedna wielka rdza.Przyczyna tego bylo to ze woda splywajaca z uszczelki nie splywala odplywami(byly drozne)tylko zbierala sie w innych miejscach.Tutaj zwracam sie do kolegow ktorzy to juz przerabiali jak TO ROZWIAZAC?.Dodam ze kumpel mi doradzil bym zrobil jak w maluchu byly tam dwa pionowe wglebienia .Tak zrobilem,jednak to nie wystarczy,wybralem sobie tez dobry czas na taka robote-pogoda swietna ,Zatem jestem otwarty na kazda sugestie.Pozdrawiam
Skorpion - 2011-07-20, 20:51
scuter0, A z sie prosi o zakup nowego podszybia
StasioiJola - 2011-07-20, 20:55
Nowy pas podszybia jest jeszcze dostępny w cenie około 85zł !!! Skorpionik dobrze radzi- jak szyba wyjęta- wstawic nowy pas podszybia , dobrze zabezpieczyć i spokój na pare lat!!!
martini44 - 2011-07-20, 21:02
dajcie jakies namiary gdzie można kupić takie rzeczy...... też sobie kupie "na zapas" bo pieniądze żadne !!!!!!!!!!
Pablobos - 2011-07-20, 22:48
Ja kupowalem do swojego w marcu w EDPOLU w Częstochowie mieli na miejscu maja tez filie w Myslowicach http://www.edpol.pl/
martini44 - 2011-07-21, 16:21
Skorpion, StasioiJola, dziękuje za namiary..... zamówiłem będę miał na jutro
Strzelam po piwku....
scuter0 - 2011-07-21, 16:42
dzieki za info,niestety na razie musze to zlozyc tak jak jest,w sumie jest juz polatane tylko czekac na pogode aby pomalowac.Wyjazd na wakacje juz tuz tuz Pozdrawiam
|
|