Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Odwiedziłem chcę sie podzielić.

1506edi - 2011-07-26, 19:46
Temat postu: Odwiedziłem chcę sie podzielić.
Witam,zawitałem do Rowów,wąskie alejki wśród żywopłotów,przyhaczyłem alkową o daszek myjki schowany w wysokim żywopłocie,porysowałem gałęziami z obu stron kampera,lusterka składają się same pod wpływem gałęzi..(a zdjęcia z netu całkiem inne.Jak na pierwszy wyjazd to same wpadki.Miał być basen na ośrodku i był bez wody!Rejestrację obsługiwała 14 latka ,ubikacje ledwo na ocenę 3,na samym polu śmieci nie sprzątane przez 4 dni(tyle tam byłem),skrzynki z prądem zgnite moją sam otwierałem bo trzeba siły żeby wyrwać je zawiasy pourywane,a w środku złodziejka i 3 wpięcia pod jedno wyjście.Ogólnie ośrodek ładny tylko ktoś nastawiony na bicie kasy bez inwestycji.75zł doba
........................................................................................................................................Jastrzębia Góra-,ogólnie w centrum miasta miłe miejsce i bardzo tanio 4os+kamper+prąd,54zł doba.Jest to pole i parking w jednym czyli parkuje kto chce oczywiście odpłatnie,3 kabiny prysznicowe dla wszystkich(średnio 30 osób),no imało toalet jedna wspólna i 2 damskie i2 męskie.
...................................................................................................................................
Oczywiście po drodze jest wiele innych ośrodków,a opinie są tylko moimi spostrzeżeniami.

andreas p - 2011-07-29, 08:42

Mam nadzieje ze trafisz na lepsze Campingi,bo nie wszystkie sa takie :spoko