| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Sprzęt turystyczny i akcesoria - Pilna wiadomość
48a-ELANKO - 2011-07-28, 20:08 Temat postu: Pilna wiadomość Dla wszystkich zainteresowanych ekologicznym i kulturalnym kamperowaniem.
Od dzisiaj w "Biedronce" trzyczęściowa, składana, mająca nylonowy trzonek i stalowy szpadel...
Ania i Mati - 2011-07-28, 20:22
Ale co, żeby śmieci po sobie zakopywać
SlawekEwa - 2011-07-28, 20:25
| Ania i Mati napisał/a: | | Ale co, żeby śmieci po sobie zakopywać |
Oj mało się czyta forum CT
pagand - 2011-07-28, 20:38
| SlawekEwa napisał/a: | | Ania i Mati napisał/a: | | Ale co, żeby śmieci po sobie zakopywać |
Oj mało się czyta forum CT |
Albo harcerzem się nie było, albo w wojsku na poligonach się nie bywało
StasioiJola - 2011-07-28, 21:20
Saperka jest po to aby się okopać!!! I utrzymać z góry zajętą pozycję!!! Tak robi część naszych Szanownych Forumowiczów !! Przez większą część zimy!! Bo póżniej nie mają czasu !!!
martini44 - 2011-07-28, 21:36
Niech żyje POLSKA BIEDRONKA !!!!!!!!!!!!!!
BiG Team - 2011-07-28, 22:24
no i cena super dla nas bidoków
łoś - 2011-07-29, 06:01
Może jakieś specjalne podziękowanie wysłać do Bidaronki za tą saperkę od Nas kamperowiczów.
OMEGA - 2011-07-29, 13:35
Koledzy nie ekscytujcie się saperką z Biedronki , taką samą można kupić w wielu innych markietach budowlannych , jest w ciągłej sprzedaży np: Castorama , OBI itp.
a tak na marginesie czy warto odgrzewać stary kotlet z podtekstem w kierunku jednego z naszych kolegów?????
andreas p - 2011-07-29, 16:36
| OMEGA napisał/a: | a tak na marginesie czy warto odgrzewać stary kotlet z podtekstem w kierunku jednego z naszych kolegów????? |
dziwaczek - 2011-07-29, 16:42
A ja nabyłem w Biedronce te saperkę i muszę powiedzieć, że jest dobrze wykonana i fajna. Składa się na trzy, raczka jest z tworzywa i wydaje się być wytrzymała, łopatka jest z metalu.
Wymiary po złożenu:
- 24cm długość na 5cm wysokość
- rozłożona 58 cm
Uważam że warto
Yans - 2011-07-29, 16:43
| łoś napisał/a: | | Może jakieś specjalne podziękowanie wysłać do Bidaronki za tą saperkę od Nas kamperowiczów. |
A ja jako BIEDNY , I W DODATKU POZNAŃSKI CENTUŚ chyba się potnę ze zgryzoty... Bo kupiłem podobną w PRAKTIKERZE za 39 zł... Ale skoro PRAKTIKER jest NIEMIECKI , to może jest NAJLEPSZA NA ŚWIECIE!!! I tylko to mnie trzyma przy życiu
Student - 2011-07-29, 17:23
Wykonanie może i ładne i cena ciekawa ale materiał do d... kilka kopnieć w twardym i pęka przy nitach.....Nie ma jak orginał z WP.
Endi - 2011-07-29, 18:16
| Student napisał/a: | | ale materiał do d... kilka kopnieć w twardym i pęka przy nitach |
Cena dobra... to trzeba kupić
Ale i tak nikt tego nie będzie używał
Dembomen - 2011-07-29, 18:23
Hej!
Nie to że chcę kogoś urazić, czy coś w tym stylu, podzielam się swoim nabywanym doświadczeniem.
Użytkuję swoją Komedię czwarty sezon, większość zna jego historię z naszego forum.
Przypomnę, kupiłem go od pierwszego właściciela z Niemiec w pełni wyposażonego, była też saperka
Zastanawiałem się po jaki gwint ona jet na stanie, dzięki niektórym wypowiedziom mam tę jasność Yans przepłaciłeś, powinna być gratis do zakupu
Hej!
Yans - 2011-07-29, 18:35
| Dembomen napisał/a: | Przypomnę, kupiłem go od pierwszego właściciela z Niemiec w pełni wyposażonego, była też saperka
Zastanawiałem się po jaki gwint ona jet na stanie, dzięki niektórym wypowiedziom mam tę jasność Yans przepłaciłeś, powinna być gratis do zakupu
|
Andrzejku, dopełniasz moją zgryzotę.... Nie miałem takiego szczęścia ja TY... Mój był kupiony od BIEDNEGO POLAKA... Być może to on ją zatrzymał , by póżniej wystawić do sprzedaży na Allegro?
martini44 - 2011-07-29, 19:46
| Yans napisał/a: | | zatrzymał |
może lepiej pasuje UKRADŁ....... przecież to Polak
andreas p - 2011-07-29, 20:57
| Yans napisał/a: | | Mój był kupiony od BIEDNEGO POLAKA |
| martini44 napisał/a: | | może lepiej pasuje UKRADŁ....... przecież to Polak |
Swietna zabawa. Tylko poziom jakis taki niski.
Yans - 2011-07-29, 21:02
| andreas p napisał/a: | | Swietna zabawa. Tylko poziom jakis taki niski. |
Dostosowujemy się.... Polak szybko się uczy...
WINNICZKI - 2011-07-29, 21:15
Obawiam się,że jeszcze chwila i stracimy sympatycznego kolegę z Niemiec. Ja bym Was już dawno olał i zmienił piaskownicę.Zastanawiam się dlaczego mimo pełni sezonu wakacyjnego tyle jadu u co poniektórych .Proponuje zakopać topór ,lub może saperkę i dać temu spokój
OMEGA - 2011-07-29, 21:22
| WINNICZKI napisał/a: | | Proponuje zakopać topór ,lub może saperkę i dać temu spokój |
Zgadzam się z Tobą w 100% , co sprawa ucichnie to się ktoś znajdzie i odgrzewa stary kotlet , a jeszcze gorzej jak ktoś ze scisłego kierownictwa CT.
Prywatne przejażdzki zostawmy na PW.
Skorpion - 2011-07-29, 21:23
| WINNICZKI napisał/a: | Obawiam się,że jeszcze chwila i stracimy sympatycznego kolegę z Niemiec. | Ja tez tak mysle
martini44 - 2011-07-29, 21:35
ja nie pozwolę aby ktoś mnie nazywał ZŁODZIEJEM I BIEDAKIEM !!!!!!!!!!!! Gość obraził CAŁĄ społeczność polską i nawet nie przeprosił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet gdy nie miał takiego zamiaru a tylko przez przypadek tak wyszło należy się NAM POLAKOM słowo wyjaśnienia !!! a narazie wyjaśniają WSZYSCY TYLKO NIE "on" ........... Status materialny którego wskaźnikiem wytycznym według "niego" jest saperka to pomyłka i płytkie myślenie !!! jest takie powiedzenie " krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje"
andreas p - 2011-07-29, 21:50
| martini44 napisał/a: | | krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" |
WINNICZKI - 2011-07-29, 21:51
Martini bez komentarza ,może lepiej idż szukać nowego klucza
łoś - 2011-07-29, 23:31
Wasze wypowiedzi tak jak swoje w większości traktuję jako żartobliwe. To jest wolne forum, a nie jakieś poważne raporty z nie zawsze trafionych i po swojemu zrozumianych postów.
| martini44 napisał/a: | | ja nie pozwolę aby ktoś mnie nazywał ZŁODZIEJEM I BIEDAKIEM !!!!!!!!!!!! Gość obraził CAŁĄ społeczność polską i nawet nie przeprosił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet gdy nie miał takiego zamiaru a tylko przez przypadek tak wyszło należy się NAM POLAKOM słowo wyjaśnienia !!! a narazie wyjaśniają WSZYSCY TYLKO NIE "on" . |
I co Andreas ma wyjaśniać i za co przepraszać.
Teraz do nikogo nie "piję", ale ja coś wyjaśnię i nikogo też nie przeproszę.
Złodziejstwo u Polaka to tysiąc interpretacji, że ja nie kradnę. I wymowny przykład: śmieci w lasach i gdzie popadnie jak nikt nie widzi. Te śmieci to nie wywiezione przez biedaków, bo Ci nie mają super bryk i nie piją drogich alkoholi. Całe wory odpadów po drogich produktach widzę w lasach i na nielegalnych wysypiskach. Czy tu nie ma złodziejstwa??? Kto za wywóz tego płaci? I z czyich pieniędzy?
ARCADARKA - 2011-07-30, 00:41
| ARCADARKA napisał/a: | | martini44 napisał/a: | | ja nie pozwolę aby ktoś mnie nazywał ZŁODZIEJEM I BIEDAKIEM !!!!!!!!!!!! Gość obraził CAŁĄ społeczność polską i nawet nie przeprosił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet gdy nie miał takiego zamiaru a tylko przez przypadek tak wyszło należy się NAM POLAKOM słowo wyjaśnienia !!! a narazie wyjaśniają WSZYSCY TYLKO NIE "on" ........... Status materialny którego wskaźnikiem wytycznym według "niego" jest saperka to pomyłka i płytkie myślenie !!! jest takie powiedzenie " krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" |
Moje skromne zdanie kolego nakręcasz się jak zegarek, pikantny jesteś straszliwie ty o całej społeczności polskiej nie pstrykaj ,uśmiechnij się,i pomyśl jaki Świat jest piękny ,,,wpadłeś w depresję ,że jesteś jednym z polaków
zostawcie kolegę w spokoju i wszystkich jeśli mają inne zdanie ,,,,,,,,,,,,,,ja jestem biedny zakompleksiony ,złodziejem i gejem ,,,,,co teraz napiszesz
moje zdanie |
a jeszcze gorsze że admini ,nic z tą głupotą nic nie robią ,tylko koledze kreski komunistyczne nakreślają ,,,,,,,,,,,,,,,,co to będzie ,co to będzie
łoś - 2011-07-30, 00:49
Jeszcze wrócę do tej saperki, bo najlepiej wszystko wyjaśnić do końca.
W Polsce nie ma możliwości, by obyć się bez saperki. Już lepiej z saperką, by nie zostawiać na wierzchu, choć w wielu miejscach spotkamy i tak g.....a.
Byłem świadkiem jak z toalety przy autostradzie po niemieckiej stronie wypompowywano fekalia na pobliską łąkę. Smród okropny i wszyscy po zatrzymaniu zaraz odjeżdżali. I po co szukać ideału rozwiązania tego problemu, skoro problem dotyczy wstydu w pozbywaniu się tego problemu.
Nie ma wstydu konsumpcji w różnych barach, ale już rozwolnienie po takiej konsumpcji kilkadziesiąt km dalej rodzi problem. Własny wc nie pozwala, bo nie było okazji i już pełny.
baja02 - 2011-07-30, 16:44 Temat postu: Latarka wielofunkcyjna ... a w "Biedronce" moż na za 20 PLN kupić wielofunkcyjną latarkę turystyczną "COMPARATOR". BIałe światło ledowe, czerwone - migające, nóż do przecinania pasów bezpieczeństwa, funkcja młotka do wybijania szyby, możliwość ładowania telefonu komórkowego i to wszystko zasilane dynamem. Można ją mocować magnesikami.
Z zakupu jestem zadowolony.
Andrzej 73 - 2011-07-30, 17:55
Po przeczytaniu tematu biorę sobie urlop od CT.....
łoś - 2011-07-30, 19:08
| Andrzej 73 napisał/a: | | Po przeczytaniu tematu biorę sobie urlop od CT..... |
| baja02 napisał/a: | | funkcja młotka do wybijania szyby, możliwość ładowania telefonu komórkowego i to wszystko zasilane dynamem. |
czy nie wierzysz w młotek zasilany przez dynamo.
I skąd pomysł na ten urlop.
TomekW - 2011-07-30, 21:32
| łoś napisał/a: | | czy nie wierzysz w młotek zasilany przez dynamo |
Ja nie bardzo, ale za to wyobrażam sobie dynamo zasilane młotkiem. Tylko ile szyb trzeba by wybić, żeby naładować baterię?
WINNICZKI - 2011-07-30, 22:04
|
|