|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Węgry - Krótki wypad na Węgry
bonusik - 2011-08-23, 19:54 Temat postu: Krótki wypad na Węgry Pozdrowionka dla całej Camperteamowej rodzinki ślą Bonusiki....
Jak na razie moczymy się w Balatonie ale już jutro obieramy kurs na Bogacs i termy.
Do zobaczyska po powrocie....
GOSIAARCADARKA - 2011-08-23, 19:56
Jareczku, przyjemnego urlopowania
Pawcio - 2011-08-24, 10:12
Tylko się tam nie rozmoczcie!
Miłego wypoczynku.
bonusik - 2011-08-27, 22:10
No i wróciliśmy,jak się z lekka ogarnę wrzucę kilka fotek....
Szkoda,że mieliśmy tak mało czasu...
Bim - 2011-08-28, 21:19
Jarku minąłem się z Wami parę minut ja wyjechaliście z Bogacza a szkoda
Ahmed - 2011-08-28, 21:33
bonusik napisał/a: | ,jak się z lekka ogarnę wrzucę kilka fotek.... |
Czekamy
bonusik - 2011-08-28, 23:09 Temat postu: Krótki wypad na Węgry Było,minęło...szkoda,że czas tak szybko leci...
Może troszkę przesadziłem z "braniem" trasy za jednym zamachem ale wieczorkiem dojechaliśmy nad Balaton.
Pogoda zamówiona,woda cieplutka,czego chcieć więcej...
Kilka dzionków i jazda dalej,moja ślubna nie lubi monotonii
W drodze do termali w Bogacsu zahaczamy o zamek w Wyszegradzie,według mnie jest tam najwspanialszy widok zakola Dunaju.
Wreszcie kamping z termami Bogacs.Warto było bo po drodze człek z lekka się spocił a tu kilka basenów pod ręką.
Połowa załóg na kampingu to nasi rodacy,spotkaliśmy dwie baardzo pozytywnie załogi z Podkarpacia i Małopolski.Pozwoliłem sobie dać im Camperteamowe naklejki,kto wie może zechcą do nas dołączyć..
Niestety,to co dobre szybko się kończy,przyszło się żegnać i wio do domku...
W drodze powrotnej miałem okazję jechać przez Koszice i troszkę dalej razem z kamperkiem VW T-4 z Lubartowa ale za diabli nie wylukałem kto zaś...
Może okaże się na forum z kim się spotkaliśmy o drodze
Jedno jest pewne,następny urlop na pewno będzie dłuższy...
bonusik - 2011-08-28, 23:11
Bim napisał/a: | Jarku minąłem się z Wami parę minut ja wyjechaliście z Bogacza a szkoda |
moja wina....
A namawiali mnie żebym został do niedzieli....
Nadrobimy następnym razem...
janus - 2011-08-29, 19:30
A jakieś zdjęcia basenów z części kempingowej
Plisss
Bim - 2011-08-29, 19:43
Hie wiem jak Jarek ,ale ja zdjęć nie robiłem bo to któryś już raz.
Zawsze siedzę w tym basenie paliatywnym gdzie od kamperka jest rzut beretem
Ważne odnowione baseny kibelki też po remoncie z tyłu za kibelkami jest rura i wąż gdzie bez krępacji można wyprowadzić kota.
Z samego rana odwiedziłem kibelki i niestety po degustacjach zarzygane ,ale o 8 już było czysto
parę fotek ze stronki internetowejhttp://www.bogacsithermalfurdo.hu/thermal.html
Golą bez mydła po remoncie za 4 osoby full 9350ft doba
Skorpion - 2011-08-29, 21:50
No to juz przesada by brali az 140 zl za dobe
janus - 2011-08-30, 08:02
Dzięki za informacje. Co ciekawe ze strony http://www.bogacsithermalfurdo.hu/szallas.html wynikają inne ceny, ale czemu mnie to nie dziwi
A i tak w tym roku jadę dopiero po połowie września więc już w niższym sezonie (w ubiegłym roku w tym samym czasie - za 2 osoby i samochód zapłaciłem 12,5 tys forintów, ale z 3 doby )
bonusik - 2011-08-30, 11:48
Za dwie doby zapłaciłem 10900 forintów.
Da się wytrzymać zwłaszcza,że z nieograniczonym dostępem do wszystkich basenów
janus - 2011-08-30, 23:48
bonusik napisał/a: | Za dwie doby zapłaciłem 10900 forintów.
Da się wytrzymać zwłaszcza,że z nieograniczonym dostępem do wszystkich basenów |
No to nie ma tragedii
|
|