Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Rosja i kraje poradzieckie - Wyjeżdżamy nad Morze Czarne

stachwody - 2011-09-06, 21:02
Temat postu: Wyjeżdżamy nad Morze Czarne
do tej eskapady skłoniła nas bardzo sugestywna informacja,iż pod koniec września woda w nim ma nawet 28 C.Załatwimy sprawy związane z przekazaniem aparatury diagonostycznej do szpitala w Mariampolu ( w ramach Wschodniej Misji Miłosierdzia) i ...pognamy Wielbłąda na Krym.Niestety ,nie mam nawyku brania na Ukrainę laptopa,więc relacji bieżących z wyprawy raczej nie będzie.Jednak niezmiennie liczę na pozytywną energię ,jaką emitują kibicujący wyprawom Panie i Panowie z CT .Z domu wyruszamy już jutro via Wadowice na Wschód.Bywajcie!
Bim - 2011-09-06, 21:17

udanych wakacji :spoko
MER-lin - 2011-09-06, 21:56

Powodzenia i samych miłych wrażeń :spoko
marcylrex - 2011-09-08, 17:52

potwierdzam woda ciepła ale czy aż 28st?? to nie wiem, w tej chwili jesteśmy na kampingu w Rybaczach jest fajnie cisza i spokój. Pozdrawiam i spokojnej drogi.
MILUŚ - 2011-09-08, 18:38

marcylrex napisał/a:
potwierdzam woda ciepła ale czy aż 28st?? to nie wiem, w tej chwili jesteśmy na kampingu w Rybaczach jest fajnie cisza i spokój. Pozdrawiam i spokojnej drogi.

Stachwody pisał ,że 28stC jest...............pod koniec września :bajer :bajer :bajer a mamy .......... 08.09. :bigok

Poczekaj trochę to może się nagrzeje :haha: :haha: :haha: :haha:

:spoko

matro - 2011-09-08, 21:46

przekazujemy pozytywną energię :spoko i czekamy na relację powakacyjną :ok
marcylrex - 2011-09-09, 13:43

[quote="MILUS"

Stachwody pisał ,że 28stC jest...............pod koniec września :bajer :bajer :bajer a mamy .......... 08.09. :bigok

Poczekaj trochę to może się nagrzeje :haha: :haha: :haha: :haha:

:spoko [/quote]

nie już nie czekam pogoda dziś się popsuła, zrobiło się chłodno i padał deszcz i boczki od kamyczków już bolą, więc ruszyliśmy dalej szukać piasku. Jesteśmy za Teodozją, ma być cieplej :haha: :haha: .
Stoimy na plaży razem z Ukraińcami.
Pozdrowienia

stachwody - 2011-09-13, 18:21
Temat postu: jestem w Mierzwodne pogoda wspaniala
duzo slonca,potezna bryza sprawia ,ze upal nie meczy...jutro w kierunku Epatorii,ktora mamy zamiar zwiedzac rowerami.Droga na Krym odnowiona- czuje sie Orient .Serdecznie pozdrawiam z kawiarenku internetowej z 7 hr 1/2 godz.Na Ukrainie ceny poszybowaly znacznie a nastroje ludnosci wyraznie sie obnizyly.
matro - 2011-09-21, 12:01

jak tam czarnomorskitrip? :wyszczerzony: :spoko

co tam z Wami? :spoko