|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Rosja i kraje poradzieckie - Wyjeżdżamy nad Morze Czarne
stachwody - 2011-09-06, 21:02 Temat postu: Wyjeżdżamy nad Morze Czarne do tej eskapady skłoniła nas bardzo sugestywna informacja,iż pod koniec września woda w nim ma nawet 28 C.Załatwimy sprawy związane z przekazaniem aparatury diagonostycznej do szpitala w Mariampolu ( w ramach Wschodniej Misji Miłosierdzia) i ...pognamy Wielbłąda na Krym.Niestety ,nie mam nawyku brania na Ukrainę laptopa,więc relacji bieżących z wyprawy raczej nie będzie.Jednak niezmiennie liczę na pozytywną energię ,jaką emitują kibicujący wyprawom Panie i Panowie z CT .Z domu wyruszamy już jutro via Wadowice na Wschód.Bywajcie!
Bim - 2011-09-06, 21:17
udanych wakacji
MER-lin - 2011-09-06, 21:56
Powodzenia i samych miłych wrażeń
marcylrex - 2011-09-08, 17:52
potwierdzam woda ciepła ale czy aż 28st?? to nie wiem, w tej chwili jesteśmy na kampingu w Rybaczach jest fajnie cisza i spokój. Pozdrawiam i spokojnej drogi.
MILUŚ - 2011-09-08, 18:38
marcylrex napisał/a: | potwierdzam woda ciepła ale czy aż 28st?? to nie wiem, w tej chwili jesteśmy na kampingu w Rybaczach jest fajnie cisza i spokój. Pozdrawiam i spokojnej drogi. |
Stachwody pisał ,że 28stC jest...............pod koniec września a mamy .......... 08.09.
Poczekaj trochę to może się nagrzeje
matro - 2011-09-08, 21:46
przekazujemy pozytywną energię i czekamy na relację powakacyjną
marcylrex - 2011-09-09, 13:43
[quote="MILUS"
Stachwody pisał ,że 28stC jest...............pod koniec września a mamy .......... 08.09.
Poczekaj trochę to może się nagrzeje
[/quote]
nie już nie czekam pogoda dziś się popsuła, zrobiło się chłodno i padał deszcz i boczki od kamyczków już bolą, więc ruszyliśmy dalej szukać piasku. Jesteśmy za Teodozją, ma być cieplej .
Stoimy na plaży razem z Ukraińcami.
Pozdrowienia
stachwody - 2011-09-13, 18:21 Temat postu: jestem w Mierzwodne pogoda wspaniala duzo slonca,potezna bryza sprawia ,ze upal nie meczy...jutro w kierunku Epatorii,ktora mamy zamiar zwiedzac rowerami.Droga na Krym odnowiona- czuje sie Orient .Serdecznie pozdrawiam z kawiarenku internetowej z 7 hr 1/2 godz.Na Ukrainie ceny poszybowaly znacznie a nastroje ludnosci wyraznie sie obnizyly.
matro - 2011-09-21, 12:01
jak tam czarnomorskitrip?
co tam z Wami?
|
|