| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
W TV, Internecie - ESP w starych pojazdach?
Leo2 - 2011-10-21, 16:37 Temat postu: ESP w starych pojazdach? Czy ktoś to czytał, zachęcam do lektury http://moto.onet.pl/16516...kul.html?node=8
SlawekEwa - 2011-10-21, 17:55
Ogórki też miały być odpowiednio "krzywe"
artanek - 2011-10-21, 18:05
| SlawekEwa napisał/a: | Ogórki też miały być odpowiednio "krzywe" | To teraz koła zaczną prostowac .Podobno na płożach również jest mniejszy poslizg a jeszcze mniejszy na gąsienicach .Bzdury wymyslają aby tylko sprzeda jak najwięcej nowych aut .Wiadomo kto te pomysły podsuwa .LOBUJA KONCERNY SAMOCHODOWE.
Skorpion - 2011-10-21, 18:48
Tak czytalem , to jest wariactwo i lobbing producentow nowych samochodow .Tak samo jak jest glupota zaliczenie marchewki jako owocu a slimaka przypisanie do ryb slodkowodnych to oczywista paranoja Tylko tak mozna to zmienic
WINNICZKI - 2011-10-21, 20:42
Do puki stare samochody które nie miały pasów bezpieczeństwa będą mogły jeździć po naszych drogach,będę spał spokojnie.Jest zakaz rejestracji samochodów dwu-suwowych jest,można jeździć trabantem po drodze(nawet w RFN) można,żaden przepis nie ma prawa działać wstecz.
kazbar - 2011-10-21, 20:54
Słyszałem, że "dla naszego dobra" ma być wprowadzony obowiązek chodzenia w zimie w kalesonach i czapce. Mniej pieniędzy pójdzie wtedy na leczenie przeziębień i gryp.
Producenci kalesonów i czapek już zacierają ręce.
Dla naszego dobra...montujmy także ESP w starych pojazdach....To wszak dla naszego dobra
Tadeusz - 2011-10-22, 11:23
| kazbar napisał/a: | | Słyszałem, że "dla naszego dobra" ma być wprowadzony obowiązek chodzenia w zimie w kalesonach i czapce. Mniej pieniędzy pójdzie wtedy na leczenie przeziębień i gryp. |
Moja żona już dawno ten obowiązek wobec mnie wprowadziła i bezlitośnie kontroluje jego realizację. Nie ma zmiłuj!
makdrajwer - 2011-10-22, 14:59
Oj, żeby jeszcze wprowadzili zakaz narzekania na mężów przez żony ...
|
|