|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
MERCEDES - jakie gwiazdy mozna w mieście spotkać
Witek zbooY - 2011-11-30, 15:58 Temat postu: jakie gwiazdy mozna w mieście spotkać szwendając się mniej utartymi szlakami napotykam się co chwila na różne okazy...
MariuszB - 2011-11-30, 18:55
Mazowiecka/Kredytowa?
donald - 2011-11-30, 19:05
Nie jest opuszczony... gość sprzedaje z niego ksiązki szkolne.. czyli jest to mobilny sklepik...ale z tego co pytalem sie typa to ostatnio odpalany i jezdzony był dwa lata temu
@ndrzej - 2011-11-30, 19:22
pl. Dąbrowskiego
donald - 2011-11-30, 19:26
@ndrzej napisał/a: | pl. Dąbrowskiego | on stoi naprzeciw muzeum etnograficznego... na kredytowej
@ndrzej - 2011-11-30, 19:57
Dużo się nie pomyliłem O rzut beretem
Znalazłem go na Google Earth - zatem musi stać tam już dłuuugo
Witek zbooY - 2011-12-01, 12:45
no no - to było chyba za proste dla Mariusza
pocieszające, że 2 lata moze stac i wlasciwie na niestrzezonym i ... nic mu nie jest
i przy okazji pokazje jak trwała jest blaszanka
no to teraz druga gwiezdna zagadka - gościa zapytałem czy myśli nad przerobieniem na kampera
makdrajwer - 2011-12-02, 22:21
Sąsiad bliższy :
Sąsiad dalszy :
MILUŚ - 2011-12-02, 22:57
A to mój służbowy :
Witek zbooY - 2011-12-07, 15:16
ooo fajne ale nie zgadnę gdzie to
a może te zgadniecie
Witek zbooY - 2011-12-08, 15:22
coraz trudniejsze te zagadki widzę
Cytat: | poranne słońce spomiędzy drzew nad plażowym wystrojem tylnej szyby |
to zdjęcie było zrobione na ul Plater koło kościoła Św. Barbary
no to jeszcze jedno (oprócz tego co wyżej):
Skorpion - 2011-12-08, 15:24
Al.Solidarnosci vis a vis kina Femina
Witek zbooY - 2011-12-08, 15:42
Skorpionie ... to że to jedyna 4 pasmowa zakorkowana w mieście to nie było trudne... daj dokładniejsze namiary albo co jest w okolicy ciekawego
może to poprzednie też zgadniesz? jest tam coś charakterystycznego a się już chłodzi
Skorpion - 2011-12-08, 15:47
vis a vis kina Femina z jednej stony a z drugiej Burger King oraz w perspektywie Koscol ,ktory w zamierzchlej przeslosci byl cofniety od skraju jezdni o dobrych kilkanascie metrow
Witek zbooY - 2011-12-08, 15:52
tak patrząc to racja ... ale nie wiem czy wiesz jakie inne ciekawe - nazwijmy to wspólczesne - atrakcje, czyhaja na tym skrzyżowaniu
i mogą się bardziej przydać znużonym kamperowcom w podróży
a to poprzednie z MB100 ?
Skorpion - 2011-12-08, 15:59
Jezeli dobrze to odgadlem jest to w okolicach "zlotych tarasow" ale moge sie mylic no na al.jana pawla jest kulub GO-GO
Witek zbooY - 2011-12-08, 16:11
Skorpion napisał/a: | Jezeli dobrze to odgadlem jest to w okolicach "zlotych tarasow" ale moge sie mylic no na al.jana pawla jest kulub GO-GO |
to jest dopiero dobrze znać swoje miasto - gratulki, no a obok jest też 24h sklep spożywczy i kolejne atrakcje... aż dziwne, że ta ulica ma imię Papieża
w sumie można powiedzieć - takie małe złote tarasy
.....a na upartego w nocy można się przytulić pod pobliskimi arkadami całym kamperem
Skorpion - 2011-12-08, 16:16
Ta wioska to moje rodzinne miasto juz od jak podaja stare metryki ponad 300 lat moja rodzinka mieszka na tej wsi i ze strony taty i ze strony mamy a i jeszcze moge dodac ze tak patrzac z tego przystanku po przekatnej widac budynek nie zawistnego sadu
Witek zbooY - 2011-12-09, 19:03
Skorpion napisał/a: | i jeszcze moge dodac ze tak patrzac... po przekatnej widac |
jak ktoś ciekawy szczegółów tego skrzyżowania to mogę wkleić fotki, ino nie było żadnych gwiazd ani gwiazdeczek ani w niezawisłym ani w playhousie
a to gdzie to wczoraj ustrzeliłem? kto dobrze zna swoje okolice? dodam dla pewności, że nie opuszczałem wczoraj murów miasta a przynajmniej tak mi się wydaje
MariuszB - 2011-12-09, 19:15
Florian
Tuż obok baru mlecznego Rusałka
zibikruk - 2011-12-09, 19:33
Warszawa, ul. Wolska
Pawcio - 2011-12-09, 19:47
Skorpion napisał/a: | no na al.jana pawla jest kulub GO-GO |
Tadziu, nie bądź taki skromny. Wiemy, że masz kartę stałego klienta.
Skorpion - 2011-12-09, 20:46
Pawcio, ja nie mam takich zwyczajow by odwiedzac takie kluby
BiG Team - 2011-12-09, 20:59
Skorpion napisał/a: | Pawcio, ja nie mam takich zwyczajow by odwiedzac takie kluby |
Tadziu, zamawiasz na telefon?
Skorpion - 2011-12-09, 21:17
Nie gustuje w takim towarzystwie wole swoje osobistosciowe sprawdzone i pewne
Malefisto - 2011-12-12, 10:26
zbooY napisał/a: | Skorpion napisał/a: | i jeszcze moge dodac ze tak patrzac... po przekatnej widac |
jak ktoś ciekawy szczegółów tego skrzyżowania to mogę wkleić fotki, ino nie było żadnych gwiazd ani gwiazdeczek ani w niezawisłym ani w playhousie
a to gdzie to wczoraj ustrzeliłem? kto dobrze zna swoje okolice? dodam dla pewności, że nie opuszczałem wczoraj murów miasta a przynajmniej tak mi się wydaje |
Witku ustrzeliłeś samochód mojego znajomego pracowaliśmy kiedyś razem, czarny sprinterek na wrocławskich blachach w zebrę, jeździłem nim kilkakrotnie wzorki miały być na całym aby w upalne słoneczne dni zmniejszyć nagrzanie auta.
MILUŚ - 2011-12-12, 10:53
Skorpion napisał/a: | Nie gustuje w takim towarzystwie wole swoje osobistosciowe sprawdzone i pewne |
Sam.......... ale z tego się z wiekiem wyrasta
Skorpion - 2011-12-12, 11:47
MILUS, co sugerujesz swintuchu
MILUŚ - 2011-12-12, 12:00
Ja ............... ? Gdziesz bym śmiał
Skorpion - 2011-12-12, 12:03
Skorpion - 2011-12-12, 12:04
Witek zbooY - 2011-12-12, 15:31
MariuszB napisał/a: | Florian Tuż obok baru mlecznego Rusałka |
bingo, no no, klasyczne garkuchnie widzę dobrze znane, uwielbiam klimat starych barów...
a wczoraj byliśmy na wycieczce aż w Radziejowicach w starym przydrożnym barze który przetrwał różne zawieruchy, pychotka...
to co piweczko się należy za czujność a może jeszcze tego MB100 namierzysz... podpowiem, że w centrum ale to widać przecież
Witek zbooY - 2011-12-12, 15:39
w galaktyce Skorpiona błyszczy od niedawna nowa gwiazda a po łyku mocnej kawy blask rozjaśnił mi mocno źrenice i doznałem przedziwnego objawienia, wszystko się pomieszało...
najważniejsze w tym pytanie: gdzie się zgubiłem i jednocześnie odnalazłem bratnią duszę?
jestem w trakcie montażu filmu i niedługo pojawi się relacja ...
może mieszkaniec się wcześniej zgłosi
a zaczeło się to tak:
MILUŚ - 2011-12-12, 16:13
Byli już tacy co dumnie nosili gwiazdy na piersiach
Czyżby nastały czasy gwiazd noszonych / przepraszam wożonych / na ........zadzie
donald - 2011-12-12, 16:35
zbooyu namierzyłeś mojego starego eltona....stoi gdzieś na Woli w okolicy Żelaznej niedaleko szpitala położniczego.... jak widać nic go nastepny własciciel nie zmienił.....
donald - 2011-12-12, 16:36
MILUS napisał/a: | Czyżby nastały czasy gwiazd noszonych / przepraszam wożonych / na ........zadzie | Miluś a ty nie nosisz swoich(fiatoskich ) pasków np. na dresie??
MILUŚ - 2011-12-12, 17:07
donald napisał/a: | MILUS napisał/a: | Czyżby nastały czasy gwiazd noszonych / przepraszam wożonych / na ........zadzie | Miluś a ty nie nosisz swoich(fiatoskich ) pasków np. na dresie?? |
Nie.................nie noszę ani na samochodzie /wytarły się / ani..........w ogóle dresu .
Ten ostatni źle się na ulicy kojarzy . Mieszkam w porządnym mieście
donald - 2011-12-12, 17:13
MILUS napisał/a: | donald napisał/a: | MILUS napisał/a: | Czyżby nastały czasy gwiazd noszonych / przepraszam wożonych / na ........zadzie | Miluś a ty nie nosisz swoich(fiatoskich ) pasków np. na dresie?? |
Nie.................nie noszę ani na samochodzie /wytarły się / ani..........w ogóle dresu .
Ten ostatni źle się na ulicy kojarzy . Mieszkam w porządnym mieście | Oj tam Oj tam.. miasto tu nie ma nic do rzeczy....
http://www.youtube.com/watch?v=ePX3hbt2Cyo
MILUŚ - 2011-12-12, 17:30
donald napisał/a: | .......... Oj tam Oj tam.. miasto tu nie ma nic do rzeczy.... |
,,,,,,,,,,,,, bo dresiarze to jedna rodzina ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
donald - 2011-12-12, 17:34
MILUS napisał/a: | donald napisał/a: | .......... Oj tam Oj tam.. miasto tu nie ma nic do rzeczy.... |
,,,,,,,,,,,,, bo dresiarze to jedna rodzina ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Kurcze Miluś a gdzie "wszyscy"......
Bo WSZYSCY dresiarze to jedna rodzina................
Notker - 2012-01-10, 09:14
Cześć Merce,
Wpadłem na moment aby się podzielić swoim spostrzeżeniem; Będąc w Belgii widziałem kilka szt. b. dużych i długich mercedesów z policyjnego demobilu, jeden służył jako camper. Niestety nie pamiętam jaki to typ, sadząc po kształtach były maksymalnie z początku lat 90tych.
Upadłem na kolana, bowiem silniki chodziły w nich perfekcyjnie a blachy nie miały śladu rdzy mimo ogólnych zaniedbań jak lekkie wgniecenia i rysy.
Merce te miały firmowo zamontowane zbiorniki paliwa około 200litrowe. Fajne , nie?
|
|