|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - przebudowa vw t4 t5 na westfalie/californie
wojass - 2012-01-05, 00:22 Temat postu: przebudowa vw t4 t5 na westfalie/californie czy ktos z was badz jest ktos na forum kto kiedys przerabial vw t4 albo t5 na wzor westfali badz californi albo otrzymal cos zblizonego do tych modeli ????
SlawekEwa - 2012-01-05, 07:14
wojass napisał/a: | albo otrzymal cos zblizonego do tych modeli ???? |
Tak miałem Dehlera na T-4 - przewyższającego te modele /zdjęcie w środku mojego podpisu/
arrtur - 2012-01-05, 09:23
z tym ze Dehler jest fabryczna zabudowa, i to wyjatkowo wypasiona, a kolega tym razem pyta o przerabianie busa
raczej do stanu dehlera w garazu nie dociagnie
maszakow - 2012-01-05, 22:20
arrtur - a skąd wiesz jaki on ma garaż ?
Dehler ma fajną, śliczną linię nadwozia - i faktycznie ślicznie urządzony szkoda że T4 jest tylko 4 osobow a w T3 niewiem jak 6 osób może jechać kiedy 2 trącają sie mocno kolanami pod kątem prostym... .no chyba że partner z partnerką
Wojass - moja rada taka - przetrzep wszystkie możliwe ogłoszenia samochodowe, pościągaj fotki i przyjrzyj im się dokładnie. Z kilkunastu aut na pewno złożysz sobie obraz możłiwej przeróbki a być może udoskonalisz fabrykę - o ile zabudowa będzie spełniała wszystkie twoje potrzeby .
Warto na to poświęcić czas bo może się potem okazać że wyważałeś otwarte drzwi.
wojass - 2012-01-12, 23:12
wiem dokaldnie jak moja zabudowa ma wygladac.. Typ californi albo westfali napewno kazdy wie jak wyglada
|
|