Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Po Polsce - Roztocze

Mizioł - 2012-01-07, 15:40
Temat postu: Roztocze
Czas planowania więc już teraz zapraszam do nas na Roztocze :spoko (położenie na mojej stronie).
15 arów płaskiej łąki za free :ok (prąd i woda to do dogadania z sąsiadem), wszystko normalnie zawieszone powinno wjechać.

Dziabong - 2012-01-07, 15:49

Nam się podoba i jak jeszcze saaby lubisz to jestem za ustaleniem terminu :bukiet:
MER-lin - 2012-01-07, 15:57

Chciałeś, to masz. Przylecą bociany, a za nimi i ja się zaraz zjawię :spoko
martini44 - 2012-01-07, 16:22

Dziabong, no i ja jestem nastepnym maniakiem saaba .... wiec dopisze sie do listy terminu :bigok :bigok

Mizioł, a ten temacik musze przenieść na papier w razie jakbyś sie rozmyślił to przyjadę z podpisanym przez Ciebie cyrografem..... :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

Mutek - 2012-01-08, 10:11
Temat postu: Re: Roztocze
Mizioł napisał/a:
Czas planowania więc już teraz zapraszam do nas na Roztocze :spoko (położenie na mojej stronie).
15 arów płaskiej łąki za free :ok (prąd i woda to do dogadania z sąsiadem), wszystko normalnie zawieszone powinno wjechać.

Nie wiem Kolego czy się ucieszysz ale i ja odezwę się na Twój apel :brawo:
. Chciałeś to masz też chętnie przyjadę zobaczyć się z kolegami :kamp :pifko i podziwiać Wasze Siedlisko.

Zibi :spoko

ps . jaki termin :kamp

makdrajwer - 2012-01-08, 10:18

W te wakacje zjeżdziłem troche Roztocze i stwierdziłem że TO JEST TO !
SlawekEwa - 2012-01-08, 10:20

Nie omieszkamy i my podjechać :bigok
Duszka - 2012-01-08, 10:45

Jeżeli termin dopisze to będziemy napewno.
Misio - 2012-01-08, 11:19

Ale fajnie się robi! :lol:
No więc jak Wy, to i my zatoczymy na piękne Roztocze. :roza:
Niech no tylko zakwitną jabłonie! :band: :tuba:

Mizioł - 2012-01-08, 11:50

:wyszczerzony:
jak dobrze pomyśleć o tej cieplejszej połowie roku...

dla mnie termin jest obojętny bo mam najbliżej ;)

Misio - 2012-01-08, 12:11

Mizioł napisał/a:
:wyszczerzony:
jak dobrze pomyśleć o tej cieplejszej połowie roku...

dla mnie termin jest obojętny bo mam najbliżej ;)

Szczęściarze! :oops:
Czekamy na sygnał! :music i :kamp2 :spoko

gfizyk - 2012-01-11, 23:11

Też w planach wiosennych było Roztocze :-)
SlawekEwa - 2012-01-12, 07:06

gfizyk napisał/a:
Też w planach wiosennych było Roztocze :-)

W którym roku :chytry

hrys - 2012-01-12, 09:15

Witam!
Jestem częstym bywalcem Roztocza, nieomieszkam odwiedzić sąsiada

majmarek - 2012-01-21, 20:03

witam
a gdzie to i kiedy.tez chcę
te roztocza to takie male robaczki? to sie je je?
pozdrawiam
mm

Irel - 2012-01-21, 20:23

Od 10 lat, przynajmniej na dwa tygodnie w roku wyjeżdżam na Roztocze do Puszczy Solskiej na camping w Suścu ( w tej wsi urodził się Sylwester Chęciński reżyser "Samych swoich"). Miejsce rewelacyjne do odpoczynku, zwiedzania ciekawych okolic np "szumów na rzece Tanew" lub jednodniowego wyjazdu do Lwowa. Być może w bieżącym roku odwiedzę rejony Roztocza leżące bardziej na północ, gdyż czuję się zaproszony. Pozdrowienia.
Mutek - 2012-02-04, 17:54

Pomysł był i cisza !!! A może jednak????

Zibi :spoko :spoko :spoko

Santa - 2012-02-04, 20:18

Teurgus napisał/a:
Od 10 lat, przynajmniej na dwa tygodnie w roku wyjeżdżam na Roztocze do Puszczy Solskiej na camping w Suścu ( w tej wsi urodził się Sylwester Chęciński reżyser "Samych swoich"). Miejsce rewelacyjne do odpoczynku, zwiedzania ciekawych okolic np "szumów na rzece Tanew" lub jednodniowego wyjazdu do Lwowa. Być może w bieżącym roku odwiedzę rejony Roztocza leżące bardziej na północ, gdyż czuję się zaproszony. Pozdrowienia.

Niedawno kamperowcy byli tam na zlocie :szeroki_usmiech I pięknie nam szumiało :szeroki_usmiech

wbobowski - 2012-02-04, 21:15

Santa napisał/a:
Niedawno kamperowcy byli tam na zlocie I pięknie nam szumiało

Czy wspominasz o Majdanie Sopockim II ???

Santa - 2012-02-04, 21:29

wbobowski napisał/a:
Santa napisał/a:
Niedawno kamperowcy byli tam na zlocie I pięknie nam szumiało

Czy wspominasz o Majdanie Sopockim II ???

Tak :)

makdrajwer - 2012-02-04, 21:39

Santa napisał/a:
Teurgus napisał/a:

Niedawno kamperowcy byli tam na zlocie :szeroki_usmiech I pięknie nam szumiało :szeroki_usmiech

Ja jak spałem U Gargamela to co chwile sie budziłem : słysze szum wiatru a autem nie rzuca :)

Mizioł - 2012-07-06, 14:46

wiosna przeszła,
lato w pełni a wszyscy siedzą na... forum,

ja dalej podtrzymuje: kawałek łąki czeka, Roztocze, słońce, las...

Irel - 2012-07-06, 20:03

Cytat:
wiosna przeszła,
lato w pełni a wszyscy siedzą na... forum,
ja dalej podtrzymuje: kawałek łąki czeka, Roztocze, słońce, las...

W tym roku już w dwu oferowanych na forach miejscach ( Bardo z forum Caravaning PL i camperpark w Karpaczu z Camparteamu-pozdrowienia dla Wojtka) byłem jako pierwszy. Obydwa miejsca godne polecenia, chociaż jeszcze wymagają inwestycji. U Ciebie też będę, ale dopiero we wrześniu i dobrze byłoby, gdybym znowu nie był pierwszy.

wbobowski - 2012-07-07, 14:52
Temat postu: Re: Roztocze
Mizioł napisał/a:
...15 arów płaskiej łąki za free ...

Często bywaliśmy w okolicy. Następnym razem odwiedzimy.

SlawekEwa - 2012-07-07, 19:23

wbobowski napisał/a:
Następnym razem odwiedzimy.

To może mały "zlocik" :bigok

Jary70 - 2012-07-08, 10:59

SlawekEwa napisał/a:
wbobowski napisał/a:
Następnym razem odwiedzimy.

To może mały "zlocik" :bigok

po 29.07 bardzo chętnie :spoko

Stanek - 2016-04-24, 11:04

Hej, hej

Czy zaproszenie nadal aktualne ? W weekend majowy planujemy odwiedzić Roztocze :)

Irel - 2016-04-24, 21:07

Ja byłem w Starej Hucie przejazdem w 2014 roku i stałem jeden dzień przy tym gospodarstwie agroturystycznym.

Postój przed siedliskiem Państwa Olinkiewiczów

Chata z Aleksandrowa przeniesiona i postawiona od nowa przez właścicieli siedliska

Proponuję jednak najpierw skontaktować się e -mailem lub telefonicznie - pełną informację o tym miejscu można uzyskać wpisując w wyszukiwarkę dzikieroztocze.pl.
O innych miejscach południowej części Roztocza można poczytać w relacjach zamieszczonych na stronie znajdującej się w moim podpisie.

Mizioł - 2016-05-08, 00:04

A ja się zgapiłem...
Niestety początek sezonu i przed majówką huk roboty, mało spania, nie wspominając o wizytach na forum.

Oczywiście wpadać można, kawałek płaskiej łąki zawsze się znajdzie a jak nas uprzedzicie @ to jeszcze świeżo wykoszę trawkę... (na łące!)