|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Porady dla kupujących kampera - Pytanie o wymiary przed kupnem.
WALDZIOR - 2012-01-18, 16:30 Temat postu: Pytanie o wymiary przed kupnem. Witam, zadawałem już pytania na forum w dziale "Kto zna ten samochód" , ale przedstawione przeze mnie auta bardzo szybko zdobywały nabywców i zostałem z niczym, więc zacznę trochę z innej strony. Poszukuję niezbyt wielkiego sprzętu jednak ze względu na moje wymiary t.j. 194cm wzrostu chciałbym mieć tej długości łóżko i wysokość w środku coś koło tego coby się nie garbić bo do tego mam jeszcze kłopoty z kręgosłupem. Moja rodzina składa się z 3 osób t.j. rodzice + dziecko chłopak lat 11. Ponieważ ma to być pierwszy Camper w mojej rodzinie to szukam czegoś co by pasowało do moich potrzeb. Do tej pory oglądałem się za pojazdami typu VW T-3,T-4 MB100, VW LT z wysokim dachem, ale rzadko w tych autach jest wc i łazienka, więc chyba pomału trzeba zacząć patrzeć na alkowy. I tutaj moje pytanie czy jest jakaś zabudowa, która ma potrzebne do mojego wzrostu wymiary. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi. I jeszcze jedno cena którą jestem w stanie przełknąć to około 25-30tyś.
Skorpion - 2012-01-18, 16:36
Tak wysokosc jaka zaznaczyles maj niektore kamperki z alkowa. A jezeli chodzi o lozko tej wielkosci powinienes poszukac takie ,ktore maja duze tyne lozka.Musialbyc blizej sie przyjzec integralom on z zalozenia maj duze lozka tylne po rozlozeniu a w ciagu dnia sluza za posiedzenie przy stoliku.To uwaga z mojej strony.
|
|