| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - fiat kraków
frape - 2012-01-26, 10:21 Temat postu: fiat kraków Witam
Czy ktoś byłby w stanie pomóc w obejrzeniu samochodu (fiat) w sobotę rano w Krakowie.
Z góry dziękuję za informacje na pw.
I przy okazji pytanie - do tej pory auto miało jedynie OC czy do ubezpieczenia AC w PZU jest konieczna teraz wycena przez rzeczoznawcę? czy też agent po prostu wpisuje kwotę na jaką chce się auto ubezpieczyć?
pozdrawiam
WINNICZKI - 2012-01-26, 18:19
Możliwe,ze będę miał czas.W którym miejscu jest ten kamperek?
seba1 - 2012-01-26, 18:46
| frape napisał/a: | | I przy okazji pytanie - do tej pory auto miało jedynie OC czy do ubezpieczenia AC w PZU jest konieczna teraz wycena przez rzeczoznawcę? czy też agent po prostu wpisuje kwotę na jaką chce się auto ubezpieczyć? |
Do ubezpieczenia AC jak sie nie myle to bedziesz musiał pofatygować się tym pojazdem aby agent mógł zrobić zdjęcia autka
frape - 2012-01-26, 18:58
| seba1 napisał/a: | frape napisał/a:
I przy okazji pytanie - do tej pory auto miało jedynie OC czy do ubezpieczenia AC w PZU jest konieczna teraz wycena przez rzeczoznawcę? czy też agent po prostu wpisuje kwotę na jaką chce się auto ubezpieczyć?
Do ubezpieczenia AC jak sie nie myle to bedziesz musiał pofatygować się tym pojazdem aby agent mógł zrobić zdjęcia autka |
zdjęcia to wiem
ale powiedzieli nam, że jako że auto specjalne to potrzebna jest wycena rzeczoznawcy bo nie wiedzą ile to może kosztować i jak je wyceniać - dlatego pytam czy faktycznie potrzebna czy naciągają
seba1 - 2012-01-26, 19:40
no sory ale nawet nic wcześniej nie było wspomniane co to to, oprócz tego że Fiat. a co do wyceny to niestety nie wiem . Przy ubezpieczaniu przyczepki na AC to chcieli tylko zdjęcia, nawet przyczepki nie widzieli. Porobiłem zdjęcia, posłałem @ i pojechałem po papier, i temat był załatwiony
Yans - 2012-01-26, 19:54
Poprzedni właściciel mojego kampióra ,aby mieć AC w PZU musiał zainstalować autoalarm i zrobić wycenę przez rzeczoznawcę... Ja poszedłem jego drogą. Tak było w 2009 roku...
seba1 - 2012-01-26, 20:16
Może tak jest przy kampiórkach (a o tym jest temat przecież), ale ja w 2010r ubezpieczałem cepke na AC przed wyjazdem do Chorwacji i nie trza było takich cyrków
|
|