Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CamperTeam w mediach - jeszcze jeden wywiad o kamperach w tv

EwaMarek - 2012-02-23, 20:22
Temat postu: jeszcze jeden wywiad o kamperach w tv
Wicemistrz Polski w rajdach samochodowych i znany muzyk Andrzej Dąbrowski zna sposób na fantastyczne wakacje. Jak sam twierdzi - najlepszy. Od 22 lat wyrusza swoim kamperem na południe Europy.

http://www.tvp.pl/styl-zy...amperow/1425492

na początku trochę masło maślane ale potem właściwy wywiad

Skorpion - 2012-02-23, 21:30

Nawet prowadzacy przyznal sie do tego ,ze tez podrozuje kamperkiem.Mysle ze te dwa programy zuca jjasniejszy obraz na nasz sposob podrozowania i spedzania wolnego czasu. :spoko :spoko :spoko :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
ARCADARKA - 2012-02-23, 22:03

Potwierdzam ,ma dużą wiedzę i praktykę ,w karawaningu ,a przy tym skromny normalny ludek ,,,, :bigok ,,,,swoją cytryną zwiedził prawie całą Europę i nie tylko :bigok :bigok :bigok :bigok
Skorpion - 2012-02-23, 22:10

Potwierdzam ,to co napisal Darek.Andrzej jest naprawde skromnym osobnikiem .Czesto odwiedza moj warsztat swoimi samochodami na ustawienie geometri,a przed kazdym dalszym wyjazdem swoim kamperkiem to spedza z nim u mnie w warsztacie nawet dwa dni.Mieszkamy nawet po sasiecku.Znam Andrzeja i jego wspaniala zone od ponad 20 lat gdy byl jeszcze redaktorem w tygodniku "Motor"a i oboje jestesmy czlonkami jednego automobilkubu w Warszawie :spoko :spoko :spoko
janusz - 2012-02-23, 22:17

Kiedyś namawiałem Pana Dąbrowskiego na CamperTeam. Odpowiedział że zna nasze forum ale nie angażuje się żadne takie przedsięwzięcia, ale miło mu, że wiemy o jego hobby.
Skorpion - 2012-02-23, 22:21

Ja tez probowalem namowic Andrzeja by dolaczyl do nas ,albo przyjechal na jakis nasz zlot .Ale on woli cisze niz ciagle pytania i prosby by cos zaspiewal.Jest bardzo skromny i ceni swoja niezaleznosc.
ARCADARKA - 2012-02-23, 22:30

Przecie Andrzej jest w naszych szeregach ,muszę się dowiedzieć jakiego ma nicka :haha: :haha: :haha: :haha:
Bim - 2012-02-23, 22:41

ARCADARKA napisał/a:
Przecie Andrzej jest w naszych szeregach ,muszę się dowiedzieć jakiego ma nicka

Darek przy okazji rozszyfruj Pawlaka jak Ci dadzą dostęp do akt :spoko

ARCADARKA - 2012-02-23, 22:49

Bim napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:
Przecie Andrzej jest w naszych szeregach ,muszę się dowiedzieć jakiego ma nicka

Darek przy okazji rozszyfruj Pawlaka jak Ci dadzą dostęp do akt :spoko

a z domu, to kto ten Pawlak ,chodzi ci o Samych Swoich :haha: :haha: :haha:

Bim - 2012-02-23, 22:52

ARCADARKA napisał/a:
a z domu, to kto ten Pawlak ,chodzi ci o Samych Swoich

Nie o tego co ma zastąpić naszego Donalda , z domu to nie wiem, ale na chrzcie na pierwsze dali mu Walduś :spoko

ARCADARKA - 2012-02-23, 22:54

Bim napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:
a z domu, to kto ten Pawlak ,chodzi ci o Samych Swoich

Nie o tego co ma zastąpić naszego Donalda , z domu to nie wiem, ale na chrzcie na pierwsze dali mu Walduś :spoko

Jacuś porąbało cię czy co ,,,,, :shock: ,,,,,,,,,co ma Pawlak Strażak do CT :bigok :bigok :bigok

zamknij lodówkę :oops:

SlawekEwa - 2012-02-23, 22:58

ARCADARKA napisał/a:
,,co ma Pawlak Strażak do CT

Podobno ma kampera :chytry . a Donalda zastąpi - Janusz P. :-/

ARCADARKA - 2012-02-23, 22:59

Chłopaki ,,,,zamknijta lodówki ,i będzie git :bigok :bigok :bigok :bigok
Bim - 2012-02-23, 23:07

ARCADARKA napisał/a:
zamknij lodówkę

dobra zamykam :haha: ale poszukam gdzieś było o Waldusiu pisane a już wiem
Zapytaj KO KO Kondrada to jego kolega w tVN 24 było :mrgreen:

donald - 2012-02-24, 07:47

SlawekEwa napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:
,,co ma Pawlak Strażak do CT

Podobno ma kampera :chytry . a Donalda zastąpi - Janusz P. :-/

czy ja o czymś nie wiem... :roll: i co to za nick ten Janusz P. :box pozatym oświadczam że mnie sie zastąpić nie da.... :-P

kimtop - 2012-02-24, 08:29

We wrześniu w Bogacs, mieliśmy przyjemność spędzić kilka dni w towarzystwie Pana Andrzeja i Jego Żony.Wracali z wyprawy do Turcji i Grecji.Odwiedzili również syna ,który mieszka w Bułgarii.
Bardzo fajni,mili i skromni ludzie.

JaWa - 2012-02-24, 13:11

My też go spotkaliśmy dwa lata temu w Bogacsu. Pięknie zagrał w małych bliźniaczych basenach na otworze przelewowym, niczym na trąbce. :mrgreen:
MirekM - 2012-02-24, 14:19

Ja też go kiedyś widziałem w telewizji. Czaro-białej. Tyle, że tamten miał czarne wąsy. Ale pomimo to też wyglądał na sympatycznego.
zbychu91 - 2012-02-25, 04:56

MirekM napisał/a:
Ja też go kiedyś widziałem w telewizji. Czaro-białej. Tyle, że tamten miał czarne wąsy. Ale pomimo to też wyglądał na sympatycznego.

Witaj!
Już brakowało mi Twoich komentarzy :mrgreen:
pozdrawiam :spoko

papamila - 2012-02-25, 09:05

Bim napisał/a:

Zapytaj KO KO Kondrada to jego kolega :mrgreen:

he,he,
nazwisko się zgadza ale ten Pawlak to nie tamten Pawlak
:bajer

koko - 2012-02-25, 16:24

Waldemar Pawlak mój kolega forumowicz Knaus 800 byliśmy razem na Sardyni jedziemy w kwietniu do Hiszpani i tyle
Akintra - 2018-01-09, 20:11

Auto Pana Andrzeja aktualnie trafiło do sprzedaży, miałem okazje je oglądać. Wnętrze auta jest całkiem w sensownym stanie jak na 12 letnią zabudowę, ale niestety nadwozie to zupełnie inna bajka. Prawa przednia podłużnica nosi ślady bardzo kiepskiej naprawy blacharskiej wykonanej wiele lat temu, w tej chwili na tym elemencie i dolnej części kielicha zawieszenia bardzo zaawansowana korozja, samochód prawdopodobnie miał wystrzelone poduszki powietrzne( niespasowane osłony poduszek w desce i aktywna kontrolka poduszek). W tylnych drzwiach prawdopodobnie kiedyś były szyby w miejsce których wstawiono blachę-na około przetłoczeń w drzwiach ślady szpachlowania i korozja.
Nie wiem za ile auta pozbył się Pan Andrzej, ale cena za którą jest wystawione to moim zdaniem gruba przesada.
Link do ogłoszenia
http://autoprofitwarszawa...5e9a2dec99be7,1

krzlac - 2018-01-10, 10:04

ARCADARKA napisał/a:
,swoją cytryną zwiedził prawie całą Europę i nie tylko :bigok :bigok :bigok :bigok

A przebieg w ogłoszeniu tylko 85 000 km.

CORONAVIRUS - 2018-01-10, 10:29

krzlac napisał/a:
ARCADARKA napisał/a:
,swoją cytryną zwiedził prawie całą Europę i nie tylko :bigok :bigok :bigok :bigok

A przebieg w ogłoszeniu tylko 85 000 km.

cenę i przebieg można negocjować przecież przed kupnem :szeroki_usmiech