| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Dethleffs - Zderzak ...
swierzak - 2012-03-05, 02:44 Temat postu: Zderzak ... Gdzies moge kupic w Polsce taki zderzaczek ?
albo zapytam inaczej - czy w Polsce ktos robi takie zderzaki , albo zrobil by taki dla mnie - dobrze zaplace ?
marcos40 - 2012-05-08, 23:56
Teraz dopiero dostrzegłem posta A jeśli można zapytać - co Ci ze starym się stało ? Jest taki gość w Czerwionce na Śląsku, sporo miał zderzaków z tych lat tel. 32 4311891, może będzie miał
swierzak - 2012-05-15, 23:46
| marcos40 napisał/a: | Teraz dopiero dostrzegłem posta A jeśli można zapytać - co Ci ze starym się stało ? Jest taki gość w Czerwionce na Śląsku, sporo miał zderzaków z tych lat tel. 32 4311891, może będzie miał
|
wielkie dzieki
co si e stało ? a zahaczyłem kawałkiem zderzaka o słupek w szklarni w której go trzymałem na zime . ogólnie nic poważnego bo posklejalem taśmą i się trzyma ...ale przydał by się nowy
marcos40 - 2012-05-16, 00:26
Ja w swoim miałem dość popękane i z ubytkami przed remontem. Wszystkie udało się naprawić. W Bielsku jest sporo fachowców wywodzących się z Zakładów Szybowcowych, którzy takie rzeczy robią. Dużo taniej, a jak kupisz to i tak lakierować trzeba. A tak zawsze masz oryginał...
GregdeWal - 2012-05-16, 07:04
Witaj Marcos.
Jesteś w stanie podać jakieś bliższe namiary na bielskich fachowców? Bo ja w okolicach Cieszyna żadnego nie znalazłem (nie to tworzywo, 500 za poklejenie. itd), a mój przedni zderzaczek jest już w stanie agonalnym
marcos40 - 2012-05-16, 17:02
Witaj,
jadąc od Cieszyna ul. Cieszyńską (od Jasienicy do Bielska) jest ich kilku. W Jasienicy w okolicy skrzyżowania na Nałęże. Potem w Jaworzu, też przy Cieszyńskiej, są szyldy. Ja natomiast wszystko kleję u Jana Muchy na ul. Karpackiej 177 (róg Karpackiej i Gościnnej). Tel. 33 811 01 12. O ile pamiętam ja zapłaciłem mu łącznie coś 350 zł. Z tym, że za wszystko - oba zderzaki, spojlery boczne dolne, spojlery boczne górne i tylny górny, nawet prowadnicę do firanek mi kleił. Nie wszystko oczywiście bardzo zniszczone ale na każdym elemencie coś do klejenia było. Jak byś potrzebował mogę z Tobą do niego podjechać.
Suburban - 2015-04-22, 22:15
Jestem zainteresowany takim zderzakiem. Gość cofną rozwalając mi oryginalny . Wytłumaczył mi się że ma przyciemnianą tylną szybę a kamper i tak jest przecież stary
Jak by coś ktoś wiedział proszę kontaktować się na PW lub najlepiej na nr. tel. 603 390 544
|
|