| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Porady dla kupujących kampera - Budowa kampa
woojtek - 2012-03-08, 20:06 Temat postu: Budowa kampa Witam gdyz jestem zielony w kempingu i stolarzem to z meblami nie bede mial problemu. Kampera bede budowal na VW LT. Od jutra zaczne budowe budowe kampa to gdzie moge kupic nawet nie wiem co to jest zeby mozna ocieplic podloge i sciany bo nawet nie znam nazwy.
Dobra przestane gadac jak radio wolna Maryja to jutro przygotuje do ciezkiej roboty to poszukam okien scian i dachu pozdrawiam WUJAS
małakalliope - 2012-03-08, 23:25
Wszystkie informacje znajdziesz tutaj » Kamper - technika, budowa, eksploatacja, porady » Nadwozia kempingowe i zabudowy
Bardzo fajny jak dla mnie jest opis peregrina, który obecnie buduje swojego campera na ducato http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=11691
ARCADARKA - 2012-03-08, 23:38
To nie kamper tylko blaszanko salonka
kamper to tylko z alkową
ale jak ja to mówię budowniczowie łączmy się
a kolega jak jest zielony ,to nie wyważaj drzwi ,tylko kup kampera i z głowy
woojtek - 2012-03-09, 07:16
Wiesz biznes sie kreci
Leo2 - 2012-03-09, 16:55
Trochę mnie "bodła" wypowiedź ARCADARKA" cały czas myślałem że mam kampera? No ale cóż zawsze są lepsi i gorsi.
YoYoYo - teraz spoko - 2012-03-09, 17:12
http://www.camperteam.pl/...pic.php?t=12368
MAWI - 2012-03-09, 17:33
Ja słyszałem ,że te z alkową to gołębniki a kampery to cała reszta
Bogusław i Ewa - 2012-03-09, 20:19
Ale sobie grabicie,łącznie z autorem
TheRamziu - 2012-03-09, 20:40
Czy styl, składnia i wartość merytoryczna wypowiedzi kol. Wujas, nie przypomina Wam "stylu" chyba już naszego byłego kol. KingS520 ??? Chwilowego właściciela HOBBY 600 ???
michałp - 2012-03-10, 05:25 Temat postu: Re: Budowa kampa
| Wujas napisał/a: | Witam gdyz jestem zielony w kempingu i stolarzem to z meblami nie bede mial problemu. Kampera bede budowal na VW LT. Od jutra zaczne budowe budowe kampa to gdzie moge kupic nawet nie wiem co to jest zeby mozna ocieplic podloge i sciany bo nawet nie znam nazwy.
Dobra przestane gadac jak radio wolna Maryja to jutro przygotuje do ciezkiej roboty to poszukam okien scian i dachu pozdrawiam WUJAS |
jest wcześnie i może jeszcze nie doszedłem do siebie, ale o co chodzi
Co to jest kamper???? chyba pojazd umożliwiający swobodne nocowanie. Mam blaszaka zrobionego na noclegownie i uważam że jest to KAMPER.
Bogusław i Ewa - 2012-03-10, 06:45
Ramziu,delikatnie o tym wspomniałem
SlawekEwa - 2012-03-10, 07:31
| michałp napisał/a: | | Co to jest kamper???? chyba pojazd umożliwiający swobodne nocowanie. Mam blaszaka zrobionego na noclegownie i uważam że jest to KAMPER. |
Nie dajcie się podpuścić na "powtórkę z rozrywki" Temat "blaszanki" był przerabiany kilka razy na tym forum. Jest przecież tyle innych tematów, gdzie też można zaistnieć na forum
krzysztofCz - 2012-03-10, 08:57
Kamperowanie to raczej styl aktywnego wypoczynku, podróżowania czy wręcz styl życia... a kamper to tylko pojazd do tego służący.
YAN - 2012-03-10, 09:47
Widać inni myslą odwrotnie.
woojtek - 2012-03-10, 10:52
Dobra nie bede robil zamieszania na forum
miciurin - 2012-03-10, 13:33
| michałp napisał/a: | | o to jest kamper???? chyba pojazd umożliwiający swobodne nocowanie. Mam blaszaka zrobionego na noclegownie i uważam że jest to KAMPER. |
Jak by nie suszenie głowy przez moją kobitkę to bym kupił VWT3/T4 i jak dla mnie to też by był kamper
Bim - 2012-03-10, 13:46
| miciurin napisał/a: | | Jak by nie suszenie głowy przez moją kobitkę to bym kupił VWT3/T4 i jak dla mnie to też by był kamper |
Dzięki twojej kobiecie przeskoczyłeś o jeden szczebel szybciej w ewolucji kamperowej
miciurin - 2012-03-10, 13:55
| Bim napisał/a: |
Dzięki twojej kobiecie przeskoczyłeś o jeden szczebel szybciej w ewolucji kamperowej |
To się dopiero okaże, czasami po tym sezonie wrócę do pomysłu z VW Pierwszy sezon dopiero przede mną. Jakąś godzinkę temu rozmawiałem o rozpoczęciu sezonu wspólnym wyjazdem kamperkami. Będzie coś koło 8 aut
|
|