| 

| 

|  | Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam 
 |  |  Inne imprezy - już za nami - XI ZLOT KARAWANING.PL

Rysiaczek - 2012-03-26, 19:08
 Temat postu: XI ZLOT KARAWANING.PL
 Serdecznie , ale to bardzo serdecznie  zapraszamy wszystkich Forumowiczów Camperteam na coroczny majowy Zlot www.karawaning.pl w Białym Brzegu w uroczej scenerii harcerskich lasów nad brzegami Pilicy. 28.04 DO 04.05 .2012 to scisłay termin Zlotu , Ale mozna zostac dłużej do weekendu 10 maja. Cena od osoby 10 zł . Wszystkie informacje i harmonogram imprez  na www.karawaning.pl - forum - zloty - XI ZLOT

będzie się działo !
 - pasoawanie na zlotowca
 - wycieczka autokarowa po ziemi świetokrzyskiej
 - spływy kajakowe
 - wycieczki rowerowe
 - chłopaki kombinują o wyprawie  4x4
 - możliwe zawody PINDBAL  do uzgodnienia na miejccu
 - konkurs  nalewek
 - hawajska zabawa  w kwiatowych strojach egzotycznych
 a tam bedę sie rozpisywał ! Trzeba przyjechać !

Pozdrówka
 Rysiaczek !
 Tadeusz - 2012-03-27, 21:44

Rysiaczku, jestem pewien, że będą chętni z CT na to spotkanie.

Dla zachęty dodam tylko, że spotkania oraganizowane przez Rysiaczka są zawsze ogromnie sympatyczne, bardzo rodzinne w nastroju i ... zabawne...jak sam Rysiaczek.

Drogi Rysiu, uściślij tylko cenę. Czy te 10 zł od osoby to za dobę?

Pozdrawiam.
   darol - 2012-03-27, 22:20

Już od lutego jestem zapisany
   Rysiaczek - 2012-03-28, 08:25

Tak ! Płacimy tylko 10 zł od osoby. Prąd , prysznice , parkingi są juz w cenie . Płacimy tylko za naklejke , metalową odznake zlotową , spływ kajakowy  i za wycieczke . Szczególnie polecam spływ. Pilica w tym rejonie wije się przepieknymi zakolami i meandrami wśród wspaniałych lasów .
 brams - 2012-04-05, 17:30

| Cytat: |  	  | jestem pewien, że będą chętni z CT na to spotkanie. | 
 Jak najbardziej!!! Się zapisałem
   zibikruk - 2012-04-05, 17:42

Ja również wstępnie jestem zapisany.
   martini44 - 2012-04-06, 05:37

| darol napisał/a: |  	  | Już od lutego jestem zapisany | 

i ja
   pagand - 2012-04-14, 18:05

A mnie zapisał martini44...he,he,he...
 pagand - 2012-04-14, 18:59

Ale zaczynam mieć wątpliwości kiedy ten zlot się zaczyna... w jednym miejscu wpisany termin to 28/29.04 a w innym rozpoczęcie zlotu zapisane na 1 maja...
 lepciak - 2012-04-15, 17:07

pagand
 Jak masz wątpliwości to napisz to na karawaningu. CT tego zlotu nie organizuje więc dlaczego łzy wylewasz tutaj? A może po prostu nie doczytałeś? 	  | Cytat: |  	  | Ale zaczynam mieć wątpliwości kiedy ten zlot się zaczyna | 
 Tadeusz Leon - 2012-04-18, 22:10

Będzie to nasza pierwsza impreza w gronie "Camperteamków" i w ogóle pierwsza camperowa... Jak nas Organizatorzy zapiszą, oczywiście.
 Czy tym samym możemy czuć się już zapisanymi?
 Gdzie czy kiedy trzeba wpłacić wpisowe?
 Załoga ZeT
   gino - 2012-04-19, 06:07

pełne info dostaniecie pod tym linkiem
   http://forum.karawaning.p...t-karawaningpl/
 darboch - 2012-04-19, 09:53

Nie wiem czy pełne...juz drugi raz pytam sie o spływ kajakowy i nie moge uzyskac informacji a czas mnie nagli bo trzeba zaplanować wszystko co do minuty
   Sułek - 2012-04-19, 10:09
 Temat postu: majówka...
 Darboch - zajrzyj tu http://forum.karawaning.p...l-majowka-2012/ powodzenia
   darboch - 2012-04-19, 11:35

Sułek, ten temat mam opanowany i prześledzony...notabene, strasznie duzo wątków jest odnosnie teo jednego zlotu
   lepciak - 2012-04-19, 16:54

darboch
  	  | Cytat: |  	  | notabene, strasznie duzo wątków jest odnosnie teo jednego zlotu | 
 Bo ludziska wolą pisać i zadawać pytania niż uważnie czytać posty poprzedników czego Ty jesteś najlepszym przykładem.
 darboch - 2012-04-20, 07:32

| lepciak napisał/a: |  	  | darboch  	  | Cytat: |  	  | notabene, strasznie duzo wątków jest odnosnie teo jednego zlotu | 
 Bo ludziska wolą pisać i zadawać pytania niż uważnie czytać posty poprzedników czego Ty jesteś najlepszym przykładem.
 | 

lepciak, nie wiem w czym masz problem ale chyba w interpretacji...i pewnie w braku orientacji bo te tematy sa założone w związku ze zlotem a jak coś cytujesz to nie wycinaj mojej wypowiedzi z kontekstu i stosuj sie do zasady z cytatu który masz w podpisie...
 gino - 2012-04-20, 08:01

kochani...spokojnie...
 weekendzik się zbliża... cieszmy się

wbobowski - 2012-04-20, 20:11

Koledzy nie bardzo Was rozumiem. Umieściłem w Harmonogramie informację o zlocie w kolorze zielonym, a więc nie my jesteśmy organizatorem. Poza tym Rysiaczek (organizator z karawaning.pl) podał w 1-ym poście tego tematu tylko informację a odsyła po szczegóły na stronę, gdzie jest pełna informacja... i tam trzeba jej szukać... a nie bez potrzeby denerwować siebie i innych tutaj.
 Weselcie się, bo idzie ciepełko.
 darboch - 2012-04-21, 10:33

wbobowski, przecież nikt nie oczekuje info od CT....piszę o info na karawaning.pl
   Stasiek - 2012-04-24, 22:38

Planuję pojechać na zlot do Białego Brzegu tylko nie wiem czy są miejsca i gdzie mialbym sie zapisac. Jestem tu od wczoraj i nie do konca potrafie sie tu poruszac.
 darboch - 2012-04-25, 08:58

Stasiek, znajdziesz wszelkie informacje  tutaj-----> http://forum.karawaning.p...t-karawaningpl/
 krysienka1 - 2012-04-25, 19:01

Witam wszyściutkich !
 Nie moge nigdzie znalez kiedy bedzie zlot w Pajecznie , pamietam ze w maju ale data?
 Może ktos mi podpowie z gory dziekuje
 Pozdrawiam krysienka1
 OMEGA - 2012-04-25, 19:06

W tym roku w Pajęcznie zlotu nie będzie ,w zamian jest zlot w Dąbrowie Górniczej na przełomie czerwca i lipca .
   zibikruk - 2012-05-02, 21:15

Dzisiaj wróciłem z XI Zlotu Karawaningu.pl aby jutro udać się do podlasiaków.
 Zlot wspaniały, poznałem kilka nowych dla mnie załóg z CT: Tadeusz Leon (Załoga ZeT), Vagabund, mac oraz starych bywalców zlotów: Lepciak, Rysiek. Lord a także kilka innych załóg - nie zapisałem nicków. Wszystkim kolegom bardzo dziękuję za wspaniale spędzony czas. Oczywiście byliśmy w mniejszości - kolegom karawaningowcom bardzo dziękuję za przyjęcie i wspaniałą atmosferę.
 Zdjęcia zamieszczę po majówce.
 zibikruk - 2012-05-08, 21:26

Zdjęcia umieściłem w Galerii - link pod podpisem.
   brams - 2012-05-10, 07:31

Potwierdzam, bardzo sympatyczny zlot i miejscówka wśród lasu. Pogoda fantastyczna, spływ Pilicą, wycieczki rowerowe,dzień hawajski i całodzienna integracja - bezcenne.

|  |