|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Relacja
Bies13 - 2012-04-04, 12:42 Temat postu: Relacja Witam,
zapraszam do lektury:
http://www.konrad-mw.home...-_widnieją.html
Pozdrawiam
Konrad
Brat - 2012-04-04, 15:02 Temat postu: Re: Relacja Wszystkie Twoje relacje są bardzo ciekawe, pracochłonne pewnie także, dziękuję i gratuluję wytrwałości!
Nie wiem, czy pijesz piwko ale - na wszelki wypadek - stawiam
Sugeruję jednak, dotyczy to także tego wątku, by w tytule zawierać informacji więcej ... np. trasę bądź - chociaż - kierunek podróży. Czytelnikom znacznie ułatwi to życie.
Bogusław i Ewa - 2012-04-04, 17:00
Bardzo ciekawa relacja,z przyjemnością się z nią zapoznałem,dziękuję
Mutek - 2012-04-04, 18:45
Dziękujemy za piękną relację z pracochłonnym rysem historycznym dużym wyczuciem wyszukiwania "omszałych" pamiątek minionych wydarzeń .
Zibi
scuter0 - 2012-04-05, 11:58
Piekna relacja,wspaniale klimaty,stawiam moze kiedys przyjdzie ze wypijemy je razem.
GregdeWal - 2012-04-05, 13:17
Fantastyczny opis. Szkoda tylko, że trasa nie do powtórzenia z alkową na plecach
Stawiam piwko i pozdrawiam
Wito - 2012-04-06, 14:48
Piękna i wymagająca niezwykle dużo pracy relacja. Świetne zdjęcia. Nie wykluczam, że w drugie święto udam się do Górznieńsko- Lidzbarskiego Parku Krajobrazowego i poszukam tam pierwszych oznak wiosny. Bardzo ciekawy opis wojny prusko-rosyjskiej w 1914 roku. Życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji świąt i z przyjemnością stawiam piwko.
Tadeusz - 2012-04-06, 17:05
Bies 13, czas poświęcony na czytanie Twych prac podróżniczo-historycznych jest dla mnie miłym przerywnikiem codzienności. Wielce cenię efekty Twej pracy z nadzieją, że czytana jest przez wielu Kolegów, albowiem wiedza historyczna każdemu z nas się przyda.
Za piękny język i kapitalne zdjęcia stawiam piwo z nadzieją, że znajdziemy kiedyś czas na pogawędkę o naszych pasjach - podróżach i historii odwiedzanych ziem.
Z wyrazami szacunku.
WHITEandRED - 2012-04-06, 19:06
JaWa - 2012-04-07, 10:19
Gratulacje. Doskonała relacja.
Piwko postawione.
Viper - 2012-04-07, 18:46
Wspaniała relacja, przypomniała mi moje wyprawy rowerowe.
Gratulacje.
Bies13 - 2012-04-11, 08:27
Wszystkim bardzo dziękuję za miłe słowa.
Sądzę, że do każdego opisanego przeze mnie miejsca można dotrzeć kamperem- widziałem nawet kilku szaleńców jadących kamperami przez straszną drogę między Krasnojarskiem a Irkuckiem Ale to było już extremum nie z tej ziemi Mogę tylko polecić " podróże wiązane", tak jak ja to robię, czyli pojazd+ kijki trekingowe, ew. Nordic Walking. Wy macie jeszcze możliwość zabrać ze sobą rowery.
Wzgórza Dylewskie będą moim celem( kolejny już raz) w nadchodzący długi weekend majowy. Dopiszę wtedy " suplement" do " Xiężnej Anny", o czym nie omieszkam Was zawiadomić.
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na tle podróżowania- do dzisiaj z łezką w oku wspominam czasy, gdy wraz z moją Żoną jeździliśmy po Europie naszym kamperkiem. Ech, życie...
Konrad
P.S.
Niestety nie piję alkoholu pod żadną postacią, ale bardzo dziękuję za postawione piwa- wypijcie, proszę za moje zdrowie.
|
|