Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Pomoc koleżeńska - Zupełnie niespodziewany prezent

Świstak - 2012-04-06, 07:57
Temat postu: Zupełnie niespodziewany prezent
Dziwny to wpis, bo dotyczy kolegi którego nicka nie mogę nawet odnaleźć w spisie użytkowników, ale sądzę że to jedyne miejsce gdzie mogę złożyć podziękowania....

Jakiś czas temu zakupiłem drogą telefoniczną bojler gazowy od Roberta ze Smołdzina. Po przelaniu pieniędzy kontakt się urwał i zostałem bez bojlera i bez kasy. Smutno mi było, ale cóż zrobić... Nie pierwszy to raz i zapewne nie ostatni. Niespodziewanie kilka dni temu zadzwonił do mnie kolega o nicku Emek, informując mnie że posiada taki bojlerek i włąśnie kończy go dla mnie pakować. Aż bałem się zapytać o cenę. Okazało się że nasz forumowy kolega postanowił przekazać mi tenże bojlerek nieodpłatnie "w uznaniu zasług", a poza tym stwierdził że "raz już za bojler zapłaciłem i starczy". Nie minęło 2 dni, a prezent stał już u mnie w domu. Wkrótce będzie zamontowany w MiniMilce.
Dziękuję bardzo serdecznie!!!

P.S. Po dość długich poszukiwaniach udało mi się ustalić że kolega Emek występuje teraz pod nickiem Edmund. Chyba.....

makdrajwer - 2012-04-06, 07:59

No to ci sie fajny "zajączek" trafił .
StasioiJola - 2012-04-06, 08:58

Arku - nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło!!! To wcale nie usprawiedliwia kolegi ze Smołdzina !!! :gwm :gwm Pozdrawiamy Świątecznie !! :spoko
MAWI - 2012-04-06, 10:45

Bo ty Świstak, porządny człowiek jesteś. :spoko :spoko :spoko
"tak by wyglądał cytat B.Lindy"

ekosmak.dabrowska - 2012-04-06, 11:18

Świstaczku i jak tu nie wierzyć że dobro do człowieka wraca :spoko
Mutek - 2012-04-06, 14:22

Moja wiara w Ludzi umocniła się . Jak miło przeczytać taką wiadomość :brawo:

Zibi :spoko