| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomoc koleżeńska - Zupełnie niespodziewany prezent
Świstak - 2012-04-06, 07:57 Temat postu: Zupełnie niespodziewany prezent Dziwny to wpis, bo dotyczy kolegi którego nicka nie mogę nawet odnaleźć w spisie użytkowników, ale sądzę że to jedyne miejsce gdzie mogę złożyć podziękowania....
Jakiś czas temu zakupiłem drogą telefoniczną bojler gazowy od Roberta ze Smołdzina. Po przelaniu pieniędzy kontakt się urwał i zostałem bez bojlera i bez kasy. Smutno mi było, ale cóż zrobić... Nie pierwszy to raz i zapewne nie ostatni. Niespodziewanie kilka dni temu zadzwonił do mnie kolega o nicku Emek, informując mnie że posiada taki bojlerek i włąśnie kończy go dla mnie pakować. Aż bałem się zapytać o cenę. Okazało się że nasz forumowy kolega postanowił przekazać mi tenże bojlerek nieodpłatnie "w uznaniu zasług", a poza tym stwierdził że "raz już za bojler zapłaciłem i starczy". Nie minęło 2 dni, a prezent stał już u mnie w domu. Wkrótce będzie zamontowany w MiniMilce.
Dziękuję bardzo serdecznie!!!
P.S. Po dość długich poszukiwaniach udało mi się ustalić że kolega Emek występuje teraz pod nickiem Edmund. Chyba.....
makdrajwer - 2012-04-06, 07:59
No to ci sie fajny "zajączek" trafił .
StasioiJola - 2012-04-06, 08:58
Arku - nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło!!! To wcale nie usprawiedliwia kolegi ze Smołdzina !!! Pozdrawiamy Świątecznie !!
MAWI - 2012-04-06, 10:45
Bo ty Świstak, porządny człowiek jesteś.
"tak by wyglądał cytat B.Lindy"
ekosmak.dabrowska - 2012-04-06, 11:18
Świstaczku i jak tu nie wierzyć że dobro do człowieka wraca
Mutek - 2012-04-06, 14:22
Moja wiara w Ludzi umocniła się . Jak miło przeczytać taką wiadomość
Zibi
|
|