|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Zapytanie IVECO 35S13V a kamper
moebel2hand - 2012-05-21, 14:56 Temat postu: Zapytanie IVECO 35S13V a kamper Witam posiadam busa blaszaka Iveco 35S13V i mysle czy by go nie wykorzystac do przerobienia na kampera.
Pytanie czy przerobka moze dotyczyc tylko zrobienia kampera pod blacha czy istnialaby mozliwosc wyciecia blach tylnych i wstawienia tam na rame zabudowy alkowy, takowe czesto widuje w Holandii np.na pick up -ach.
Z gory dziekuje za odp.
maszakow - 2012-05-21, 23:31
Pickupy i ich nadstawki to trochę inna sprawa - znajdziesz na forum spory temat im poświęcony.
Moim zdaniem szkoda ciąć blaszaka po to by osadzac budę - chyba taniej kupić "widelec" i tak kombinować.
No chyba że (dośc mało prawdopodobne) blachy są w takim stanie że do niczego się nie nadają - a niedawno widziałem takiego Iveco... cały w plamach rudej, prawie jak panterka, tylko ze na białym lakierze.
moebel2hand - 2012-05-22, 09:26
No niestety moja blaszka nie jest zbytnio swieza a za kolorem ryzawym nie przepadam.
Pytam tylko czysto technicznie czy da sie potem takie auto zameldowac bo w to ze uda sie to zamontowac to jak najbardziej wierze bo POLAK POTRAFI
Jakby byly inne tego typu zapytania to prosze mi je zalinkowac bo za chiny nie moge ich znalezc
|
|