|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Chorwacja - CHORWACJA w sierpniu
krzysieks - 2012-05-31, 16:44 Temat postu: CHORWACJA w sierpniu Witam wszystkich zakręconych.Jestem na forum nowy.Planujemy w sierpniu wyjazd do Chorwacji.Czy ktoś wybiera się w tamtym kierunku.Ja Krzysiek 45lat,moja żona Monika 40lat i najmłodsza latorośl Ola 3,5 roku.Jesteśmy z Ostrowca Św.Pozdrawiam KS.
zbychulec - 2012-06-01, 21:06
Witaj,
Jestem też nowy na forum, czy planujecie na dziko, czy na campingach, objazd czy stacjonarnie? Nasza ekipa Zbyszek 37, Iza 36, Olek 6.
Skorpion - 2012-06-01, 21:24
krzysieks, Witaj na zakrecony forum
krzysieks - 2012-06-01, 21:48
[CZeść Zbychu.Z tego co się dowiedziałem to Chorwacji nie zaliczysz na dziko.Państwo bardzo policyjne.Wstępnie chcemy polecieć przez Węgry z jednodniową przerwą nad Balatonem.W Chorwacji chcemy zachaczyć o 1,2 campingi,Dalmacja,Istria.W międzyczasie w miarę możliwości chcemy trochę pozwiedzać.Pozdrawiam Krzysiek]zbychulec, [/b],
zbychulec - 2012-06-01, 22:07
Cześć Krzychu, z tego co widziałem w 2009 na Istrii kamperowicze z krajów UE stali na dziko na fajnym klifie z widokiem, niedaleko winnicy z wielką beką pełną wina ( sprzedawali na 5 litrowe baniaki). Pomysł z Balatonem dobry, a może interesują Was okolice Dubrownika z kampem za 10 EUR ?, mam namiar.
krzysieks - 2012-06-02, 09:40
Beczka wina to brzmi zachęcająco.Podczas naszych wyjazdów do Włoch często kupowaliśmy wino z dystrybutorów jak na stacji benzynowej.Wracając do Chorwacji,początkowo myśleliśmy tylko o Istri,wiadomo najbliżej.Potem wpadł nam do głowy pomysł zakotwiczenia się na wyspie RAB camping San Marino ze względu na piaszczyste plaże.Ostatnio przeglądaliśmy Dalmację i camping Solaris.Teraz Ty mówisz o Dubrowniku...Niezle to wygląda trasa staje się coraz dłuższa i piękniejsza..Pozdrawiam Krzysiek.
zbychulec - 2012-06-02, 14:36
Na Rab nie byliśmy jeszcze, Istria i Dalmacja jest nam znana, a w tym Dubrowniku podobno fajnie. Po drodze jeszcze Plitwickie, które zostały ominięte dotychczas z nadmiaru wina....., to co przechodzimy na prywatne łącze? zbyzy@poczta.onet.pl
krzysieks - 2012-06-02, 14:55
ok.zlomstal@o2.pl
KASART - 2012-10-01, 12:58
Nic dodać nic ująć, ciekawa wymiana zdań i poglądów ;-)))
darboch - 2012-10-01, 13:29
Ciekawe co z tego wyszło
krzysieks - 2012-10-01, 16:18
Ano wyszło to że byliśmy na Rabie kemping San Marino.Gorąco polecam dla rodzin z dziećmi.Piękna piaszczysta plaża,płytka woda od brzegu co najmniej 100m.O pogodzie nie będę pisał bo wiadomo jak jest w Chorwacji w sierpniu.W drodze powrotnej pomoczyliśmy się trochę w Bogacsu.Ot i tak minęły 2 tygodnie urlopu.Pozdrawiam KrzysiekS.
SlawekEwa - 2012-10-01, 19:29
krzysieks napisał/a: | na Rabie kemping San Marino.Gorąco polecam dla rodzin z dziećmi.Piękna piaszczysta plaża,płytka woda od brzegu co najmniej 100m. |
Dobrze prawisz, szczera prawda. Plaża piaszczysta, ale uwaga gdzie stajemy na kempingu, bo możemy nie wyjechać z piasku.
krzysieks - 2012-10-01, 20:00
Tak Sławku masz rację.Też się o tym przekonałem ,dobrze że miałem łopatę a włosi węza z wodą.Szkoda że nie zgraliśmy się terminami.Razem było by z pewnością razniej.Pozdrawiam Was Krzysiek.
SlawekEwa - 2012-10-01, 20:41
krzysieks napisał/a: | .Szkoda że nie zgraliśmy się terminami. |
Byliśmy tam ok. 20 sierpnie w dwie załogi CT tzn. Tosiek159 i my. Pozdrawiamy Was również
|
|