|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Ocalmy od zapomnienia - Camping Marina w Ostrowie k.Sulęcina, Lubuskie
DreamsOnWheels - 2012-06-19, 20:31 Temat postu: Camping Marina w Ostrowie k.Sulęcina, Lubuskie W miniony weekend odwiedzismy kemping Marina w Ostrowie k.Sulęcina. Jesli planujecie podróż po zachodniej Polsce, postój w tych okolicach w drodze na zachód lub z innych powodów zechcecie zatrzymać się w Lubuskiem - gorąco polecamy ten kemping. Wisi nad nim groźba zamknięcia, a miejsce jest warte istnienia.
http://dreamsonwheels.wor...-pod-sulecinem/
Banan - 2012-06-20, 09:03
Bardzo piękne tereny, to trzeba przyznać
Zwiedziłem je dość dokładnie ze Świstakiem, kawałeczek od tego miejsca, "służbowym kamperem"
Szczerze polecam
Problem był tylko jeden - tamtejsze ryby notorycznie odmawiały współpracy
artanek - 2012-06-20, 14:17
Banan napisał/a: | Bardzo piękne tereny, to trzeba przyznać
Zwiedziłem je dość dokładnie ze Świstakiem, kawałeczek od tego miejsca, "służbowym kamperem"
Szczerze polecam
Problem był tylko jeden - tamtejsze ryby notorycznie odmawiały współpracy | A co ty myslisz ze beda cie witac z bananem na ustach ?
Banan - 2012-06-20, 14:28
artanek napisał/a: | A co ty myslisz ze beda cie witac z bananem na ustach ? |
Z takiego założenia zawsze wychodzę
CORONAVIRUS - 2012-06-20, 16:39
Super tereny ...do 17-tego roku życia mieszkałem w Lubniewicach ... ciepłe jeziorka , lasy z grzybami , zatoczki , wyspy .... dla dzikiego karawaningu tam jest raj ...
zaciekawiło mnie to zdjęcie z luksusowym hotelem nad jeziorem ....możesz coś więcej o tym napisać , gdzie dokładnie powstał tem twór ?
pozdrawiam
ccsrally - 2012-08-27, 13:07
Witam
Wczoraj zawitali na ten kemping moi teście naszym kamperkiem. Miejscówka im się podoba jedyne co ich zdziwiło to cena 2 osoby kamper i prąd 70zl. Gdzie nad morzem w Mrzeżynie lub Dźwirzynie za to samo płaci się 54-59zl.
pozdrawiam
|
|