Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

CAMPERTEAM'KI 2011 - CamperTeam'ki 2011 - LAUREACI

Elwood - 2012-07-02, 19:29
Temat postu: CamperTeam'ki 2011 - LAUREACI
A oto laureaci w konkursie CamperTeam,ki 2011.

LAUREACI NAGRODY "CamperTeam'ki 2011"

NAJCIEKAWSZA ZAGRANICZNA TRASA 2011

OMEGA - KAMPEREM PO USA

NAJCIEKAWSZA RELACJA Z TRASY ZAGRANICZNEJ

affa i babaffa - NASZA GRECJA via VENECJA
Agostini - ITALIA I MY
darboch - NASZE NORWESKIE PODRÓŻE MAŁE I DUŻE
frape -CYKL RELACJI Z "OSIOŁKIEM" W TYTULE
Jan OLEJNIK -KRYMSKIE WAKACJE
Santa -ROMULUSÓW WYPRAWY DO ITALII

PIĘKNA NASZA POLSKA CAŁA

Frowyz - CHĘCINY, UJAZD,KAZIMIERZ,PUŁAWY SANDOMIERZ, BARANÓW.
WAKACJE FROWYZÓW W POLSCE
gino - 3 TYGODNIOWE SUPER WAKACJE . . . .ZA TYSIAKA

ROZMAITOŚCI

MISIO - ZA ZLOTOWE FOTO-STORY.

SUPER CamperTeam'ki

48a - ELANKO - ZA ABC OBSŁUGI KAMPERA
KALININ - ZA UMILANIE IMPREZ CT MUZYKĄ
PAF - ZA ADMINISTROWANIE FORUM

Wszystkim laureatom serdecznie gratuluję.

darboch - 2012-07-03, 09:33

Chciałem bardzo podziękować szanownej kapitule za przyznanie nagrody w imieniu całej rodziny darboszków

Jak to mówią " Takie małe coś a cieszy" [hura]

paf - 2012-07-03, 09:53

bardzo serdecznie dziękuję za tę, jakże miłą niespodziankę, jakie sprawiło mi moje 5,5 letnie dziecię :) CamperTeam'ek stoi dumnie w salonie budząc duże zaciekawienie gości :bigok jeszcze raz dzięki!
frape - 2012-07-03, 12:19

my również bardzo serdecznie dziękujemy za nagrodę :spoko i postaramy się od czasu do czasu znowu coś skrobnąć o tym gdzie osiołek postawił kopytka :)
OMEGA - 2012-07-03, 13:20

Szanownej Kapitule wielkie dzięki za dostrzeżenie mojej skromnej relacji i przyznanie mi
CamperTeam-ka 2011 w tak ogromnym natłoku różnych relacji z wielu wypraw naszych członków forum.

Bardzo się będę cieszył jak komuś moja relacja z podróży Kamperem po USA się przyda.

Agostini - 2012-07-03, 18:16

Dla mnie to wielka niespodzianka :shock: i jeszcze większa radość :) :) .
Dlatego bardzo, bardzo dziękuję za to wyróżnienie, z którego zawsze będę bardzo dumny.

Pozdrawiam Dostojną Kapitułę :ok i całą Brać Camperteamową. :spoko

Elwood - 2012-07-03, 22:10

W imieniu własnym i Gosi chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy postanowili pogwałcić regulamin CamperTeam'ków i przyznać nam "Exstra CamperTeam'ka 2011" Zaskoczyliście nas tym całkowicie. Osobiście przekonałem się jak miło gdy ktoś docenia to co robimy dla naszej społeczności. Dziękuję, również całej załodze StasioiJola /Anice, Joli i Stasiowi/ za pomoc w wyborze nominacji, Tadeuszowi za wyrażone opinie i Januszowi za przygotowanie dyplomów i nagród tegorocznej edycji CamperTeam'ków. Zachęcam wszystkich do zamieszczania relacji z podróży, opisów kamperowych technicznych zagadnień oraz pracy na rzecz rozwoju społeczności CT. Ze swej strony obiecuję, że poświęcę i tym razem kilka nieprzespanych nocy, by CamperTeam,ki 2012 trafiły w Wasze ręce.
janusz - 2012-07-03, 22:52

Za moment zwrócę się na PW do nominowanych którzy nie byli na zlocie w DG z prośbą o podanie adresów pocztowych i wyślę nominacje pocztą. Musze najpierw wyjąć wszystko z bagażnika i je odnaleźć.

PS. Ktoś z nominowanych zgubił nalepkę na samochód, zostało mi kilka to doślę. Tylko komu?

Jan Olejnik - 2012-07-03, 23:16

Bardzo dziękuję Dostojnej Kapitule za przyznanie mi wspaniałej nagrody, jaką jest KamperTeam'ek, oraz za perfekcyjnie zorganizowany zlot. Pozdrawiam. Lonia i Janek.
kalinin - 2012-07-04, 00:03

Chcialbym serdecznie podziękować Wysokiej Kapitule za przyznanie Supercamperteamka. Nie byłoby tego sukcesu, gdyby nie wspomagali mnie wokaliści: Bogusia, Halinka, Tadeusz, Mazurek oraz multiinstrumentalista Vito, za co Im bardzo dziękuję.
gino - 2012-07-04, 09:54

chicialoby sie zaspiewac taką starą punkowa piosenke....
''Jezu jak sie ciesze....'' :)

bardzo dziekujemy za przyznanie nam CAMPERTEAMKA :bukiet:

jednoczesnie gratuluje pozostalym laureatom :roza:

Frowyz - 2012-07-04, 10:56

Bardzo dziękuję za przyznanie nagrody Camperteam'ek 2011. Jest to dla mnie naprawdę duża niespodzianka. Pozdrawiam Szanowną Kapitułę oraz pozostałych Uhonorowanych.
Santa - 2012-07-04, 14:25

Długo powstrzymywałam się z podziękowaniami, ponieważ pierwszy raz uczestniczę na forum w tak doniosłej uroczystości - i nie chciałam wysuwać się przed szereg, przypuszczając, że z tej okazji może obowiązywać jakaś specjalna formuła :szeroki_usmiech
Jak się okazuje, miałam rację i niestety widzę, że z tym co chciałabym z tej okazji powiedzieć, to ja się tutaj nie zmieszczę :wyszczerzony: :szeroki_usmiech
Wobec tego - trzymając się wprowadzonej przez przedmówców - skrótowej formy przekazu - powiem tu grzeczne "dziękuję" :szeroki_usmiech a na moje osobiste wynurzenia - tych którzy je "trawią" - zapraszam tam, gdzie wszystko się zaczęło i gdzie bez skrępowania zawsze mogłam zwerbalizować, to co myślę... :szeroki_usmiech Kto tam zaglądał, to drogę zna...

Gratuluję wszystkim, z którymi mam zaszczyt dzielić podium - większość nagrodzonych "dzieł" znam, a te do których do tej pory nie dotarłam - postaram się poznać w najbliższym czasie.
Obawiam się tylko, że mogę mieć problem ze zrozumieniem "istoty" dzieła Elanko - wszak to obszar zupełnie dla mnie niedostępny ;) :szeroki_usmiech - ale takie właśnie - wzbudzają we mnie największy podziw i respekt :szeroki_usmiech

Ps. Cały browar, który się tam zgromadził - od rana się chłodzi :lol: Na dziesiejszy upał - jak znalazł :wyszczerzony:

Anika - 2012-07-04, 22:43
Temat postu: Gratulacje :)
Przyznaję się bez bicia. iż ja jako samozwańczy członek Kapituły pozwoliłam sobie na pogwałcenie zasad wręczania CamperTeam'ków i wraz z rodzicami przygotowaliśmy ExtraCamperteam'ka 2011 dla wspaniałych ludzi - Elka i Gosi, którzy absolutnie sobie na taką nagrodę zasłużyli :bukiet:
Cieszę się że niespodzianka się udała :bigok

Ze swojej strony serdecznie gratuluję wszystkim laureatom CamperTeam'ków 2011 i czekam z niecierpliwością na ciekawą lekturę z Waszych kolejnych wypraw małych i dużych !!!

Pozdrawiam :spoko
A.

Camper Diem - 2012-07-08, 12:52

droga Kapituło, bardzo dziękujemy z babaffą za wyróżnienie :ok :ok :ok
to sowita "zapłata" za pracę na rzecz użytkowników forum :bukiet:

pozdrawiamy z Ouranopoli (Grecja), rzut beretem do republiki mnichów Atos. yassas :!:

Camper Diem - 2012-08-09, 12:49

dziękujemy Ojcu Dyrektorowi za cenną przesyłkę z nagrodą i przepraszamy za kłopot :spoko

przy tegorocznej statuetce normalnie Oscar wysiada :lol:

Misio - 2012-08-09, 21:13

Bardzo dziękuję szanownej Kapitule za przyznanie nam CamperTeam,ki 2011. :bukiet:
Nagroda bardzo nas ucieszyła i zaskoczyła. Jest piękna, wyjątkowa i zajęła swoje honorowe miejsce na półce nad monitorem, na którym piszę relację ze zlotów, a Kotek pomaga mi przy obsłudze komputerowej.

PS. cieszę się że zdjątka i opisy się podobają. :lol: :roza: :roza: :roza:

donald - 2012-08-09, 21:18

Prosimy o foto jak na Misiokoty przystało gdzie stoi ta nagroda... :bigok
Misio - 2012-08-12, 20:46

Z przyjemnością spełniam Twoje życzenie.
Misio - 2012-08-12, 20:48

:kwiatki:
donald - 2012-08-12, 20:53

EEE a krawat gdzie?? :haha:
Misio - 2012-08-12, 20:56

Strój służbowy oddałem do pralni. :haha:
Bim - 2012-08-12, 20:56

Czepiasz się Donald

dobrze ,że nie widać zwisa :lol:

donald - 2012-08-12, 21:11

Zwis zwisem, ale jakie kapciuszki w cielistym kolorze, i gatki w kolorze fotela........Naked Bear :haha: :haha:
Misio - 2012-08-12, 21:48

donald napisał/a:
Zwis zwisem, ale jakie kapciuszki w cielistym kolorze, i gatki w kolorze fotela........Naked Bear :haha: :haha:

Widzę Donald, że nic nie umknie Twojej uwadze. Brawo :)

donald - 2012-08-13, 08:02

To Aga wszystko wypatrzyła ,przystojniaczku jeden :spoko :-P :bigok
Misio - 2012-08-13, 16:11

donald napisał/a:
To Aga wszystko wypatrzyła ,przystojniaczku jeden :spoko :-P :bigok

Hmm, coś wiem na ten temat. Mój Kotek też zwraca uwagę na szczegóły, które ja traktuje jako takie normalne. Pewnie kobiety troszkę inaczej patrzą na świat. No i dobrze. Bez nich było by tak szaro a tak mamy weselej. :roza: