|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
CAMPERTEAM'KI 2011 - CamperTeam'ki 2011 - LAUREACI
Elwood - 2012-07-02, 19:29 Temat postu: CamperTeam'ki 2011 - LAUREACI A oto laureaci w konkursie CamperTeam,ki 2011.
LAUREACI NAGRODY "CamperTeam'ki 2011"
NAJCIEKAWSZA ZAGRANICZNA TRASA 2011
OMEGA - KAMPEREM PO USA
NAJCIEKAWSZA RELACJA Z TRASY ZAGRANICZNEJ
affa i babaffa - NASZA GRECJA via VENECJA
Agostini - ITALIA I MY
darboch - NASZE NORWESKIE PODRÓŻE MAŁE I DUŻE
frape -CYKL RELACJI Z "OSIOŁKIEM" W TYTULE
Jan OLEJNIK -KRYMSKIE WAKACJE
Santa -ROMULUSÓW WYPRAWY DO ITALII
PIĘKNA NASZA POLSKA CAŁA
Frowyz - CHĘCINY, UJAZD,KAZIMIERZ,PUŁAWY SANDOMIERZ, BARANÓW.
WAKACJE FROWYZÓW W POLSCE
gino - 3 TYGODNIOWE SUPER WAKACJE . . . .ZA TYSIAKA
ROZMAITOŚCI
MISIO - ZA ZLOTOWE FOTO-STORY.
SUPER CamperTeam'ki
48a - ELANKO - ZA ABC OBSŁUGI KAMPERA
KALININ - ZA UMILANIE IMPREZ CT MUZYKĄ
PAF - ZA ADMINISTROWANIE FORUM
Wszystkim laureatom serdecznie gratuluję.
darboch - 2012-07-03, 09:33
Chciałem bardzo podziękować szanownej kapitule za przyznanie nagrody w imieniu całej rodziny darboszków
Jak to mówią " Takie małe coś a cieszy"
paf - 2012-07-03, 09:53
bardzo serdecznie dziękuję za tę, jakże miłą niespodziankę, jakie sprawiło mi moje 5,5 letnie dziecię CamperTeam'ek stoi dumnie w salonie budząc duże zaciekawienie gości jeszcze raz dzięki!
frape - 2012-07-03, 12:19
my również bardzo serdecznie dziękujemy za nagrodę i postaramy się od czasu do czasu znowu coś skrobnąć o tym gdzie osiołek postawił kopytka
OMEGA - 2012-07-03, 13:20
Szanownej Kapitule wielkie dzięki za dostrzeżenie mojej skromnej relacji i przyznanie mi
CamperTeam-ka 2011 w tak ogromnym natłoku różnych relacji z wielu wypraw naszych członków forum.
Bardzo się będę cieszył jak komuś moja relacja z podróży Kamperem po USA się przyda.
Agostini - 2012-07-03, 18:16
Dla mnie to wielka niespodzianka i jeszcze większa radość .
Dlatego bardzo, bardzo dziękuję za to wyróżnienie, z którego zawsze będę bardzo dumny.
Pozdrawiam Dostojną Kapitułę i całą Brać Camperteamową.
Elwood - 2012-07-03, 22:10
W imieniu własnym i Gosi chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim tym, którzy postanowili pogwałcić regulamin CamperTeam'ków i przyznać nam "Exstra CamperTeam'ka 2011" Zaskoczyliście nas tym całkowicie. Osobiście przekonałem się jak miło gdy ktoś docenia to co robimy dla naszej społeczności. Dziękuję, również całej załodze StasioiJola /Anice, Joli i Stasiowi/ za pomoc w wyborze nominacji, Tadeuszowi za wyrażone opinie i Januszowi za przygotowanie dyplomów i nagród tegorocznej edycji CamperTeam'ków. Zachęcam wszystkich do zamieszczania relacji z podróży, opisów kamperowych technicznych zagadnień oraz pracy na rzecz rozwoju społeczności CT. Ze swej strony obiecuję, że poświęcę i tym razem kilka nieprzespanych nocy, by CamperTeam,ki 2012 trafiły w Wasze ręce.
janusz - 2012-07-03, 22:52
Za moment zwrócę się na PW do nominowanych którzy nie byli na zlocie w DG z prośbą o podanie adresów pocztowych i wyślę nominacje pocztą. Musze najpierw wyjąć wszystko z bagażnika i je odnaleźć.
PS. Ktoś z nominowanych zgubił nalepkę na samochód, zostało mi kilka to doślę. Tylko komu?
Jan Olejnik - 2012-07-03, 23:16
Bardzo dziękuję Dostojnej Kapitule za przyznanie mi wspaniałej nagrody, jaką jest KamperTeam'ek, oraz za perfekcyjnie zorganizowany zlot. Pozdrawiam. Lonia i Janek.
kalinin - 2012-07-04, 00:03
Chcialbym serdecznie podziękować Wysokiej Kapitule za przyznanie Supercamperteamka. Nie byłoby tego sukcesu, gdyby nie wspomagali mnie wokaliści: Bogusia, Halinka, Tadeusz, Mazurek oraz multiinstrumentalista Vito, za co Im bardzo dziękuję.
gino - 2012-07-04, 09:54
chicialoby sie zaspiewac taką starą punkowa piosenke....
''Jezu jak sie ciesze....''
bardzo dziekujemy za przyznanie nam CAMPERTEAMKA
jednoczesnie gratuluje pozostalym laureatom
Frowyz - 2012-07-04, 10:56
Bardzo dziękuję za przyznanie nagrody Camperteam'ek 2011. Jest to dla mnie naprawdę duża niespodzianka. Pozdrawiam Szanowną Kapitułę oraz pozostałych Uhonorowanych.
Santa - 2012-07-04, 14:25
Długo powstrzymywałam się z podziękowaniami, ponieważ pierwszy raz uczestniczę na forum w tak doniosłej uroczystości - i nie chciałam wysuwać się przed szereg, przypuszczając, że z tej okazji może obowiązywać jakaś specjalna formuła
Jak się okazuje, miałam rację i niestety widzę, że z tym co chciałabym z tej okazji powiedzieć, to ja się tutaj nie zmieszczę
Wobec tego - trzymając się wprowadzonej przez przedmówców - skrótowej formy przekazu - powiem tu grzeczne "dziękuję" a na moje osobiste wynurzenia - tych którzy je "trawią" - zapraszam tam, gdzie wszystko się zaczęło i gdzie bez skrępowania zawsze mogłam zwerbalizować, to co myślę... Kto tam zaglądał, to drogę zna...
Gratuluję wszystkim, z którymi mam zaszczyt dzielić podium - większość nagrodzonych "dzieł" znam, a te do których do tej pory nie dotarłam - postaram się poznać w najbliższym czasie.
Obawiam się tylko, że mogę mieć problem ze zrozumieniem "istoty" dzieła Elanko - wszak to obszar zupełnie dla mnie niedostępny - ale takie właśnie - wzbudzają we mnie największy podziw i respekt
Ps. Cały browar, który się tam zgromadził - od rana się chłodzi Na dziesiejszy upał - jak znalazł
Anika - 2012-07-04, 22:43 Temat postu: Gratulacje :) Przyznaję się bez bicia. iż ja jako samozwańczy członek Kapituły pozwoliłam sobie na pogwałcenie zasad wręczania CamperTeam'ków i wraz z rodzicami przygotowaliśmy ExtraCamperteam'ka 2011 dla wspaniałych ludzi - Elka i Gosi, którzy absolutnie sobie na taką nagrodę zasłużyli
Cieszę się że niespodzianka się udała
Ze swojej strony serdecznie gratuluję wszystkim laureatom CamperTeam'ków 2011 i czekam z niecierpliwością na ciekawą lekturę z Waszych kolejnych wypraw małych i dużych !!!
Pozdrawiam
A.
Camper Diem - 2012-07-08, 12:52
droga Kapituło, bardzo dziękujemy z babaffą za wyróżnienie
to sowita "zapłata" za pracę na rzecz użytkowników forum
pozdrawiamy z Ouranopoli (Grecja), rzut beretem do republiki mnichów Atos. yassas
Camper Diem - 2012-08-09, 12:49
dziękujemy Ojcu Dyrektorowi za cenną przesyłkę z nagrodą i przepraszamy za kłopot
przy tegorocznej statuetce normalnie Oscar wysiada
Misio - 2012-08-09, 21:13
Bardzo dziękuję szanownej Kapitule za przyznanie nam CamperTeam,ki 2011.
Nagroda bardzo nas ucieszyła i zaskoczyła. Jest piękna, wyjątkowa i zajęła swoje honorowe miejsce na półce nad monitorem, na którym piszę relację ze zlotów, a Kotek pomaga mi przy obsłudze komputerowej.
PS. cieszę się że zdjątka i opisy się podobają.
donald - 2012-08-09, 21:18
Prosimy o foto jak na Misiokoty przystało gdzie stoi ta nagroda...
Misio - 2012-08-12, 20:46
Z przyjemnością spełniam Twoje życzenie.
Misio - 2012-08-12, 20:48
donald - 2012-08-12, 20:53
EEE a krawat gdzie??
Misio - 2012-08-12, 20:56
Strój służbowy oddałem do pralni.
Bim - 2012-08-12, 20:56
Czepiasz się Donald
dobrze ,że nie widać zwisa
donald - 2012-08-12, 21:11
Zwis zwisem, ale jakie kapciuszki w cielistym kolorze, i gatki w kolorze fotela........Naked Bear
Misio - 2012-08-12, 21:48
donald napisał/a: | Zwis zwisem, ale jakie kapciuszki w cielistym kolorze, i gatki w kolorze fotela........Naked Bear |
Widzę Donald, że nic nie umknie Twojej uwadze. Brawo
donald - 2012-08-13, 08:02
To Aga wszystko wypatrzyła ,przystojniaczku jeden
Misio - 2012-08-13, 16:11
donald napisał/a: | To Aga wszystko wypatrzyła ,przystojniaczku jeden |
Hmm, coś wiem na ten temat. Mój Kotek też zwraca uwagę na szczegóły, które ja traktuje jako takie normalne. Pewnie kobiety troszkę inaczej patrzą na świat. No i dobrze. Bez nich było by tak szaro a tak mamy weselej.
|
|