| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - Fiat Ducato 153TYS KM,SERWIS,SUPER STAN!!! Czy warty ceny
pipek722 - 2012-07-03, 21:56 Temat postu: Fiat Ducato 153TYS KM,SERWIS,SUPER STAN!!! Czy warty ceny http://otomoto.pl/fiat-du...-C25006141.html
dziwaczek - 2012-07-04, 05:49
Jak dla mnie to on ma nie 120KM tylko 75KM - fotka bardzo czystego silnika. Po za tym fajny.
njoy - 2012-07-04, 09:41
Pipek
Mam identyczną zabudowę tylko na Peugeocie. Super układ, zabudowa LMC bardzo solidna. Musisz auto dokładnie obejrzeć. Ja miałem tak samo - auto długo stało nie jeżdzone - przy zakupie było wszystko fajnie a usterki zaczeły wychodzić po pierwszych wyjazdach - nie przeszkadzały jednak one w normalnym użytkowaniu. Na zdjęciach silnik picowany - widać ewidentnie więc bądź czujny. Przy zabudowie oprócz ogólnie wymienianych rzeczy zwróć szczególną uwagę na 2 miejsca - to jest stan listew dolnych przy łączeniu progu szoferki (tego dodatkowego) z zabudową i listwy na dole ramy drzwi wejściowych do zabudowy, oraz okolice obudowy stopnia wejściowego. To samo po drugiej stronie - połączenie dodatkowego progu i dolne listwy obudowy pojemnika na gaz. Pozornie wyglądają dobrze, a u mnie po 2 sezonach rozpadły się.
Powodzenia w oglądaniu i ewentualnym zakupie.
Pozdrawiam
WINNICZKI - 2012-07-04, 19:40
| dziwaczek napisał/a: | | Jak dla mnie to on ma nie 120KM tylko 75KM - | Oczywiście to poczciwy wolnossący silnik 75 konny. Oby reszta opisu była bliżej prawdy. Trzeba jechać i oglądać zrobić własne zdjęcia i dopiero w razie wątpliwości pytać kolegów. Nikt za Ciebie nie podejmie decyzji.
|
|