| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - reset mózgowia
ARCADARKA - 2012-07-12, 13:27 Temat postu: reset mózgowia Kurde ,,,,,,,,,,chcę gdzieś na rybki ,,,,,,,,odpocząć chwileńkę,popróbować wody ognistej,wypalić fajkę pokoju może propozycję miejscówkę nie daleko na bliskich Mazurach
majmarek - 2012-07-12, 16:04
witam
na upały jak mawiali starozytni indianie tylko goraca herbata. a mazuru komu blisko to blisko ja np. mam złotą rybkę w akwarium i pomaga też na takie stany ducha!
pozdrawiam
mm
sum - 2012-07-12, 19:03
Gdyby odległość nie była dla Ciebie najważniejszym kryterium to polecałbym jeziora na Łotwie. Cisza, spokój, kulinarne ryby figlują 2m od brzegu, sympatyczni tubylcy, sentymentalne miejsca historyczne, warte tych dodatkowych 5 godzin jazdy nawet jeżeli masz tylko tydzień wolnego
ARCADARKA - 2012-07-15, 16:57
Indianie jak wiem to tylko fajka pokoju,ale ta fajka spełniała funkcje resetowania mózgowia ,czyli napełniona była super tytoniem mnie wystarczył skręt i odleciałem
Trafiliśmy do Giżycka gdzie był Janusz o nicku ninik59 ,pogoda super ,chcieliśmy popływać i połowić drapieżnika, ale niestety silnik odmówił posłuszeństwa ,trochę pokręciłem cosik przykręciłem i silniczek odpalił ,normalnie rakieta 25 koników ,z pomostu brały płotki była super zabawa
pozdrowionka
szkoda Jacku i Zbyszku ,że nie dotarliście na kamping
|
|