|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
UWAGA - skradziono - 11.07.2012 skradziono we Wrocławiu kampera / VW Busa T3 !!!!
Mr.Mclaren - 2012-07-20, 09:19 Temat postu: 11.07.2012 skradziono we Wrocławiu kampera / VW Busa T3 !!!! Zamieszczam informację o skradzionym kamperze wraz z prośbą o pomoc w poszukiwaniach.
Telefon bezpośrednio do zainteresowanych: tel 512026713
Poniżej opis i zdjęcia ukradzionego auta:
Cytat: | Dzisiaj w nocy (11.07.2012) ok 4.00 we Wrocławiu mojemu dobremu znajomemu skradziono żółtego Volkswagena T3 z wysokim dachem w kolorze nadwozia.
Cechy charakterystyczne :
-na tylnej części dachu naklejka coś ala chiński smok
- na tylnej klapie naklejka z napisem TURBO DIESEL
- kołpaki od AUDI
-okrągłe reflektory
-metalowe zderzaki
-dołożony oryginalny spojler pod przedni zderzak pomalowany pod kolor nadwozia
- w wysokim dachu dołożone dwa szyberdachy
nr rej. DW 622KF nr VIN WV2ZZZ25ZHH052319 silnik 1,6 TD skrzynia 5
wnętrze to przerobiony camping z lewej strony od zewnątrz dwie białe kratki wylotu spalin z lodówki i Webasto oraz wlew do zbiornika |
Cytat: | Wczoraj 20:55
Jest bardzo istotna informacja , bus przynajmniej do poniedziałku wieczorem w dalszym ciągu znajdował się we Wrocławiu.
Dostałem informacje ,że auto było zaparkowane w zaroślach przy dwóch stawach na ulicy Królewieckiej.
Właśnie z tamtąd wracam i niestaty busa już nie było ale znalazłem drobne akcesoria wękarskie należące do właściuiela oraz jedną część spojlera pod przedni zderzak
bardzo charakterystyczną bo pomalowaną pod kolor nadwozia.
Objeździłem wszystko dookoła popytałem wędkarzy z których trzech widziało auto jeszcze w poniedziałek wieczorem. Wszystkim oczywiście zostawiłem nr telefonu z prośbą o kontakt jeśli zobaczą busa. |
Więcej informacji w tym temacie: http://forum.busikt3.rado...pic.php?t=11301
|
|