Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Zagraniczne - Wyjazdy indywidualne

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2012-08-10, 20:32
Temat postu: Wyjazdy indywidualne
Co sie stalo z Wyjazdami indywidualnymi?czy ja zle widze ale wydaje mi sie ze zniknely prosze o odpowiedz,Barbara Muzyk
Mutek - 2012-08-10, 20:46

Faktycznie. Co najmniej dziwne .

Zibi

janusz - 2012-08-10, 23:17

Zbigniew Muzyk napisał/a:
Co sie stalo z Wyjazdami indywidualnymi?

Nie sprawdził się ten dział. To był mało trafiony pomysł tematy były w dwóch miejscach. Założeniem było aby w działach "narodowych" były opisy wypraw a w wyjazdach indywidualnych umawianie się na wyjazdy, ale nie wyszło tak. Tematy z z wyjazdów indywidualnych trafiły do odpowiednich działów narodowych, wszystkie są i nic nie zniknęło (chyba). :spoko

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2012-08-11, 21:36

bardzo dziekuje,ale w takim razie,przy podrozach zagranicznych /pisze na czerwono/umawianie sie na wyjazdy pisac w wyjazdy indywidualne, jest mylace i winno zniknac,nawet pagand upominal ze umawianie w wyjazdach indywidualnych no i nawet ja o tym wiedzialam?Barbara
janusz - 2012-08-11, 21:49

Zbigniew Muzyk,
Poprawiłem, dzięki za zwrócenie uwagi. :spoko

Barbara i Zbigniew Muzyk - 2012-08-17, 19:53

Janusz znowu jest zle,a druga sprawa przy logowaniu daje znaczek ,by logowac sie automatycznie,od pewnego czasu musze sie logowac za kazdym razem,pomoz,Barbara
artanek - 2012-08-17, 20:03

Zbigniew Muzyk napisał/a:
Janusz znowu jest zle,a druga sprawa przy logowaniu daje znaczek ,by logowac sie automatycznie,od pewnego czasu musze sie logowac za kazdym razem,pomoz,Barbara
U mnie jest to samo .Musze logowac sie za każdym razem jak wchodze na forum.Pomimo zaznaczenia o zalogowaniu automatycznym.