|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Organizacja wyjazdów - Gdzie się zatrzymać na noc w Bydgoszczy?
marebis - 2012-08-27, 11:37 Temat postu: Gdzie się zatrzymać na noc w Bydgoszczy? Witam, niebawem jadę w pierwszą trasę nowo nabytym kamperkiem. Pierwszy przystanek zaplanowałem w Bydgoszczy, gdzie polecacie stanąć na nocleg? Zaznaczam, że nie szukam kampingu chodzi mi bardziej o jakiś parking z którego nikt mnie nie pogoni. Będę na miejscu (w Bydgoszczy) wieczorkiem, a rano zamierzam pojechać dalej. Docelowo Orebic Chorwacja co polecacie, może jakaś stacja paliw, czy plac?
Marek
lepciak - 2012-08-27, 18:03
Stań na parkingu koło Reala, Lidla, Netto, Biedronki. Nikt nie pogoni jeżeli znikniesz rankiem albo po otwarciu sklepu. Są jeszcze stacje benzynowe.
scuter0 - 2012-08-27, 18:18
Moja propozycja to jakas wylotowa stacja benzynowa, miedzy ciezarowkami.Sam tak robie i polecam.
marebis - 2012-08-27, 22:14
Dziękuję panowie, tak myślałem, że wykładnią będą TIRY:) Osobówką jak jeździłem zawsze wybierałem miejsca gdzie stają kierowcy ciężarówek. Przycupniemy gdzieś na stacji. Do zobaczenia na trasie.
Bydgoszczu - 2012-08-29, 08:23
Fajny plac macie pod "Łuczniczką" - w samym centrum miasta.
http://www.luczniczka.bydgoszcz.pl/
Można by tam się dogadać z ochroniarzem (są na tyłach hali, od strony Brdy)
Rowerem (nawet pieszo) lub tramwajem (3 przystanki) możecie wyskoczyć i obejrzeć Bydzię by night.
marebis - 2012-08-29, 11:38
Dziękuję Cinas, pojadę zapytam, jak coś nie pójdzie poszukam stacji benzynowej.
Wiadomo zawsze lepiej być na oku ochrony:)
|
|