| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Nadwozia kempingowe i zabudowy - Grzejnik TRUMA w Mitshubishi L 300 zabudowa HYMER z 1985 rok
SZARY MIŚ - 2012-10-10, 20:36 Temat postu: Grzejnik TRUMA w Mitshubishi L 300 zabudowa HYMER z 1985 rok Witam
Stałem się szczęśliwym posiadaczem MIECIA ( Mitsubishi L 300 ) niestety nie jestem w stanie odpalić pieca, chyba jest problem z zapalarką
Jakby ktoś mógł poświęcić mi trochę czasu i wiedział jak to zrobić bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedzi
Czarek - Szary Miś W-wa
janus - 2012-10-10, 20:39
Witaj
Gdybys podał typ Trumy i rodzaj zapalarki, a także objawy - byłoby łatwiej
SZARY MIŚ - 2012-10-10, 20:49
Zapalarka automat z 2 bateriami , wymieniłem , gaz chyba dochodzi . Nie wiem czy automat do wiatraka ma jakiś wpływ na odpalenie pieca
Dziękuję i pozdrawiam
Czarek
Typ sprawdzę jutro
ARCADARKA - 2012-10-10, 22:04
Witaj Szary od czasu do czasu mnie najdzie
Kurde masz autko wiekowe a w tych staruszkach ni ma żartów ,,,,więc bateryjki odłóż na później , ,,,,podjedź gdzieś najpierw na sprawdzenie szczelności układu gazowego , a potem działaj ,,nie będę przytaczał przykładów z autopsji,ale ten klient twierdził,,,,,,,że na chwilę uruchomił ogrzewanie zdjęcie z pod spodu
żadna reklama tylko proszę o rozsądek
no ,normalnie mnie naszło
żadna reklama ,,,,,, ,,,,,,,,,,ale z opowiadań klientów,albo bucha przy odpalaniu ,a to za duży płomień, a są i złote rączki co zapalarki do gazu mają i próbują odpalać ręcznie ,bo iskrownik za słaby
pozdrawiam cieplusi
gino - 2012-10-11, 06:11
szary...
wpadaj na Mazowiecki zlocik..ktory zaczyna sie..jutro!!
http://www.camperteam.pl/...t=13936&start=0
raz ze poznasz wielu kamperowcow z Mazowsza i nie tylko, a i cel zlotu, to ''grzebanie w kamperkach''
bedzie rowniez MirekMat ktory przeglady instalacji gazowych zrobi..
Darek ma racje...z gazem zartow nie ma
|
|