|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Kupujemy kampera - zakup campera
andy2711 - 2012-10-26, 12:41 Temat postu: zakup campera witam!
chce kupic campera czesciowo zintegr.rocznik ok.2000,122 lub 128 KM.
dla mnie najwazniejsza jest szczelnosc nadbudowy,brak wilgoci i solidnosc wykonania.oczywiscie estetyka nie jest bez znaczenia.
rozpatruje Hobby 600/650 lub Eura Mobil .niestety nigdzie nie znalazlem opinii a o porownaniu mozna zapomniec-zakaz antyreklamy byc moze.
prosilbym o opinie .
marko - 2012-10-30, 10:32
zabudowa hobby jak i eura mobil to zabudowy dosyć solidne jeżeli są prawidłowo użytkowane to warto się nimi zainteresować pozdrawiam marko
Marek - 2012-10-30, 11:26
Jak mieszkasz w kraju" niemieckojęzycznym " to poczytaj sobie to forum. Tam znajdziesz wszystko co Ciebie interesuje w zakresie Hobby
http://www.hobby600.de/fahrzeug.html
Marek
Michel - 2012-11-22, 00:10
Już prawie 10 lat jeżdżę Hobby 650 na Fiacie Ducato 14 2,5 TD ale z 1996 r. Odkąd Go kupiłem stoi w garażu. Spisuje się znakomicie pomimo lat. Zjeździłem nim prawie całą europę. Np. Albanię przejechał górami wzdłuż wybrzeża. Wierny i solidny przyjaciel. Nigdy mnie w drodze nie zawiódł.To tyle. Widzę, że że w dobrym kierunku zmierzasz. Pozdrawiam serdecznie z Koszalina
Dopisek: ale z różnych przyczyn zastanawiam się nad oddaniem go w dobre ręce. Nie chcę jednak ogłaszać tego np. na Allegro bo wolę żeby, jeśli już, to poszedł w ręce kogoś z kręgu prawdziwych camperowców a nie np. handlarzy
Marian 1949 - 2012-11-23, 17:23
Ja mam Hobby 600 na Fiacie Ducato14 . 2.5 wolnossący jeżdżę nim już 6 lat i jestem z niego bardzo zadowolony .
Moje auto to już zabytek rocznik 1985 ale tak solidnie wykonane że do dzisiaj jest samochodem pełno sprawnym pomimo tylu lat i naprawdę ciężko by mi się było z nim rozstać .Więc i ja potwierdzę to co kolega Michel napisał że w dobrym kierunku zmierzasz
|
|