Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Francja - Lazurowe Wybrzeże, Port Grimaud w zatoce Saint Tropez

marcinmos - 2013-01-15, 12:54
Temat postu: Lazurowe Wybrzeże, Port Grimaud w zatoce Saint Tropez
Witam, i pozdrawiam w nowym roku, wybieramy sie naszym camperem + łódka na Lazurowe Wybrzeże w czercu Kemping Holiday Marina *** Port Grimaud w zatoce Saint Tropez
za 2 tygodnie od 18 czerwca 4 osoby, camper, prąd, pies, łódź, przyczepa podłodziowa, :spoko korzystanie z sanitariatów, basenów i ubezpieczenie wyszło około 3 tyś. to chyba dobra cena jak na lazurowe, załatwialiśmy to przez firmę Vacansoleil.pl Zachęcam wszystkich kamperowiczów z łódkami na taki wyjazd to naprawdę dobra oferta, zaineresowanym odpowiem na pytania pisz na ewa@esd.pl. :spoko

salut - 2013-01-15, 18:08

Witam

Na stronie campingu w tym okresie pobyt 4 dorosłych osób to 58 EU/dobę. Co szósta noc gratis. 12 dni x 58 EU = 696 EU x 4 = 2784. Przy bezpośredniej rezerwcji na campingu może jeszcze być coś utargował. Czy to dobra okazja? Wiesz to tylko ty.
:spoko :spoko

andi at - 2013-01-15, 19:23

Czy to dobra okazja? Wiesz to tylko ty.

jest to okolo 15e na glowe przy takim standarcie

sorki ale czego chcesz jest to normalka

marcinmos - 2013-02-06, 08:16

Tak lecz tu nie o to chodzi, dla samych kamperowiczow to żadna okazja ale dla ludzi którzy zabierają swoje łódki , oni wiedza ile kosztują porty na lazurowym i to dla takich ludzi jest to fajna oferta:)i o takiej ofercie pisze w moim poście.
MAWI - 2013-02-06, 11:47

Mamy w planach wyjazd w te okolice również w 4 osoby ,mamy też łódkę Cortina 555,moglibyśmy ja zabrać. Ale termin chyba ciut później .Ponieważ 22.06 mamy wesele córki .Szkoda. :-/
A co do ceny do sądzę ,że super ,bardzo dobra.

kimtop - 2013-02-06, 13:49

MAWI napisał/a:
.Ponieważ 22.06 mamy wesele córki .Szkoda.

Ja też żałuję,że Twoja Córka za mąż wychodzi :haha: :haha: :spoko

MAWI - 2013-02-06, 15:16

To ,że wychodzi to akurat dobrze :szeroki_usmiech ,gorzej ,że akurat terminy się nie zgrywają. :lol:
MAWI - 2013-02-06, 15:20

kimtop napisał/a:
MAWI napisał/a:
.Ponieważ 22.06 mamy wesele córki .Szkoda.

Ja też żałuję,że Twoja Córka za mąż wychodzi :haha: :haha: :spoko

Protestuję :gwm wyrwane z kontekstu :hammer :box

MAWI - 2013-02-18, 22:02

Marek a może pogadajmy o tym ,morze zmienić termin wyjazdu.Pojedziemy!
majmarek - 2013-02-18, 22:17

no szkoda że za mąż wychodzi ale jak mus to mus! a nie można by przełożyć?
DAKOTA - 2013-02-19, 08:26
Temat postu: Re: Lazurowe Wybrzeże, Port Grimaud w zatoce Saint Tropez
marcinmos napisał/a:
Witam, i pozdrawiam w nowym roku, wybieramy sie naszym camperem + łódka na Lazurowe Wybrzeże w czercu Kemping Holiday Marina *** Port Grimaud w zatoce Saint Tropez
za 2 tygodnie od 18 czerwca 4 osoby, camper, prąd, pies, łódź, przyczepa podłodziowa, :spoko korzystanie z sanitariatów, basenów i ubezpieczenie wyszło około 3 tyś. to chyba dobra cena jak na lazurowe, załatwialiśmy to przez firmę Vacansoleil.pl Zachęcam wszystkich kamperowiczów z łódkami na taki wyjazd to naprawdę dobra oferta, zaineresowanym odpowiem na pytania pisz na ewa@esd.pl. :spoko

witam
wspanialy urlop ,ale piszac z praktyki jako ze tam przebywamy co roku (kilkaset metrow obok) do ceny ktora kolezanka napisala powinnas jeszcze doliczyc koszty dojazdu i powrotu ,a zestawem jakim jedziecie, bedzie sie to wahac w granicach

300 euro maut + 700 euro benzyna czyli okolo 1000 euro x 4,15 (na dzien dzisiejszy) = 4 150 pln + 3000 pobyt ,no to faktycznie tanio.
Nas taki wyjazd kosztuje

224 euro camping
320 euro benzyna
100 euro maut
zaznaczam iz nie bierzemy sloikow, i nie stolujemy sie w restauracjach.

ps. my nie posiadamy lodki ,ale moja zona posiada gumiaka o dlugosci 1,25 w kolorze niebieskim z delfinkami ktory ja siedzac na plazy trzymam na sznurku i calkowicie jej to wystarcza do poplywania :lol:
pozdrawiam
DAKOTA

majmarek - 2013-02-19, 09:43

bogatemu wszystko wolno! nawet twierdzić że drogo to tanio!
zupełnie jak pewnemu radzieckiemu dyplomacie który będąc na raucie zapytał gdzie może się załatwić? usłyszał - wy wszędzie
to byli czasy i komu to przeszkadzało?

koko - 2013-02-19, 10:38

na camping card ACSI kosztuje 16 EUR camper 2 osoby za dobe oczywiscie poza sezonem na tym campingu
DAKOTA - 2013-02-19, 12:48

koko napisał/a:
na camping card ACSI kosztuje 16 EUR camper 2 osoby za dobe oczywiscie poza sezonem na tym campingu

hi
no jakby nie liczyc
224: 14 to chyba wychodzi 16 euro

ps.KOKO postaw mi pare piw cobym i ja zostal " weteranem" :szeroki_usmiech

koko - 2013-02-19, 20:34

nie za piwa jest sie weteranem. Dolicz sobie amortyzację nowiutkiego carthago to cię wyrzucą z zazdrosci z forum :pifko :pifko :pifko :pifko :pifko :pifko :pifko ale żesmy popili