| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomoc koleżeńska - tylna szyba do mojego kampera.
Wito - 2013-01-21, 18:57 Temat postu: tylna szyba do mojego kampera. Witam kolegów. Czy ktoś mógłby mi podać choćby w przybliżeniu cene zakupu z montażem szyby na tylnej ścianie kampera. Zabudowa Dethleffs, z 1992 roku. Szyba została uszkodzona i nie nadaje się do naprawy. Dziękuję za odpowiedź.
Tadeusz - 2013-01-21, 19:07
Witku, zwróć się do naszego Kolegi, Włodka Dunikowskiego - Duni.
Wito - 2013-01-22, 14:08 Temat postu: wiadomość Tadziu. Dziękuję za radę. Napiszę do niego.
Witold Cherubin - 2013-01-25, 21:38
| Wito napisał/a: | | Czy ktoś mógłby mi podać choćby w przybliżeniu cene zakupu z montażem szyby na tylnej ścianie kampera. Zabudowa Dethleffs, z 1992 roku. |
Podaj bliższe szczegóły (nazwa producenta i oznaczenia na szybie, wymiary). Czasami można coś kupić z odzysku.
Myślę, że może Ci pomóc nasz kolega Arcadarka lub serwisy mające autoryzację Dethleffs'a. Ja miałem uszkodzoną szybę w alkowie (identyczną jak na tylnej ścianie kampera) łączny koszt wymiany w autoryzowanym serwisie = ok. 800 PLN.
Pozdrawiam
zibikruk - 2013-01-25, 22:32
Wtku,
szybę możesz nabyć w www.dethleffs.pl.
Niestety koszt jest prawdopodobnie duży. Zadzwoń do nich, podadzą Ci ile to kosztuje.
Można również spróbować u ARCADARKA (masz w miarę blisko) lub u Duniego.
Powodzenia.
Wito - 2013-01-26, 13:48 Temat postu: spr. szyby. Dziękuję kolegom za pomoc. Nie miałem pojęcia, jak w Iławie się do tego zabrać. Pozdrawiam serdecznie. Wito.
|
|