Niemcy - Video wspomnienia z 2010 *** Monachium ***
CORONAVIRUS - 2013-01-25, 23:49 Temat postu: Video wspomnienia z 2010 *** Monachium ***małe wspomnienia cz 1.
hrys - 2013-01-26, 08:11 witam
niestety Twój link nie otwiera sięlepciak - 2013-01-26, 08:22 hrys
Cytat:
niestety Twój link nie otwiera się
Czyli jawne piractwoCORONAVIRUS - 2013-01-26, 09:20 UCZĘ się być piratem , zacząłem od flagi na kamperze a skończę na łupieniu słabszych...
Juz wszystko gra i buczy ...
Część II z muzeum BMW
Moze ktoś ładnie przetłumaczy to i owo ...
..." Das Gefühl von Glück und Erfüllung
ist ganz unabhängig vom wirklichen Erleben.
Aber in welcher Sphäre liegt es dann?
Und warum ist es manchmal in uns
und manchmal unerreichbar?
Die einzige Freude auf der Welt ist das Anfangen.
Es ist schön zu leben, weil leben Anfangen ist.
Immer, in jedem Augenblick..."
cirrustravel - 2013-01-26, 12:35 No... nie znałem Kolegi z tej strony nowy talent - reżyserki - odkryty. Sympatyczne filmiki.
ode mnie CORONAVIRUS - 2013-01-26, 14:52 Dzięki ... najlepiej się takie coś ogląda na pełnym ekranie komputera prosto z YT , nie obcina góry i boków ... do tej pory nie zwracałem na to uwagi a jednak róznica jest ....
Robię następne w wolnych chwilach .... na wakacjach strzela sie tych fot i nagrywa do upadłego a potem gdzieś to w zakamarkach ginie i zapominamy ... moze tak będzie łatwiej wracać do fajnych sytuacji i miejsc ...
mam sporo do nadrobienia i sporo nauki programu do montowania tego rodzaju "sklejek "...
Kilku Kolegów pytało się na jakim programie pracuje ... " Ulead Video studio 11 " nabyłem to droga kupna w media markt z rok temu ... próbowałem sklejac na " windows movie maker 2,6 " programie przypisanym do siódemki ale niestety komp się zacinał i nie radził sobie z tym programem , pewnie za słaby ...
Polecam takie zabawy ze wspomnieniami woojtek - 2013-02-02, 09:50 Przetłumaczyłem przez translator:
Poczucie szczęścia i spełnienia
jest całkowicie niezależna od rzeczywistego doświadczenia.
Ale, w którym jest to kuli?
I dlaczego jest to czasem w naszym
i czasami nieosiągalne?
Tylko radość w świecie jest początek.
Cudownie jest żyć, bo życie jest początek.
Zawsze, w każdym momencieCORONAVIRUS - 2013-02-02, 10:16 Pięknie ... Translator potrafi zmiażdżyć wszystko
Andrzej Elanko obiecał mi , jeszcze przed operacją , kwiecisty przekład tych słów ... miał więc potężną motywację by biec do przodu ...