|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Historia Polskiego Karawaningu wedlug CT - O czym w tym dziale.
janusz - 2013-02-27, 00:52 Temat postu: O czym w tym dziale. Chciałbym zaproponować wspólne opracowanie historii internetowego ruchu caravaningowego w Polsce. Siłą rzeczy będzie to opracowanie oparte o wspomnienia i doświadczenia z rożnych for i klubów karawaningowych mających swoje siedziby w Internecie. Ponieważ chcę być prowadzącym ten dział to i całe opracowanie będzie miało trochę osobisty charakter. Nie wiem czy to dobrze czy źle, w każdym razie zapraszam tutaj osoby z internetowa historią karawaningową aby podzieliły się swoimi wspomnieniami i wspomogli moją pamięć swoimi opowieściami i materiałami fotograficznymi.
Bardzo proszę o zakładanie swoich swoich wątków i opisywanie swoich wspomnień. Dobrze byłoby aby w tytułach wątków zaznaczać jakiego okresu dotyczą i starać się nie mieszać okresów w jednym wątku. Lepiej założyć dwa o wydarzeniach z rożnych okresów niż mieszać je. Z materiałów tu zgromadzonych postaramy się zrobić jedno spólne dające się czytać opracowanie.
Do pomysłu usystematyzowania wspomnień i historii naszej pasji nakłoniła mnie dzisiejsza dyskusja na forum. I jeszcze coś. Właśnie mija 10 rocznica mojego internetowego kamperowania.
brams - 2013-05-27, 20:28
Czy coś konstruktywnego odnośnie historii pierwszych kamperowych Piastów już powstaje?
Mnie na ten przykład interesują w ogóle - pierwsze strony i fora internetowe poświęcone tematyce karawaningowej i kamperowej.
Kto był w necie pierwszy z portalem?
Kto założył pierwsze forum?
Ile jest czynnie działających for K&K lub C&C (kamperowo-karawaningowych)??? itepe...
I na koniec muszę zadać to pytanie - kiedy nastąpi koniec karawaningu?
SlawekEwa - 2013-05-27, 20:33
brams napisał/a: | I na koniec muszę zadać to pytanie - kiedy nastąpi koniec karawaningu? |
Jeden dzień póżniej po końcu świata
zibikruk - 2013-05-27, 21:02
Albo dwa.
|
|