| |
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Wędkarstwo - Jezioro Adamowo Dubie
fousek - 2013-03-03, 13:23 Temat postu: Jezioro Adamowo Dubie Wędkuje ktoś z forumowiczów w tych wodach? Myśle o jakimś krótkim wypadzie nad to jezioro, postój w http://www.stanica.ikona.pl/ ... może orjętujecie się czy jakies dodtkowe opłaty są za tą wodę??
andi at - 2013-03-12, 17:25 Temat postu: Re: Jezioro Adamowo Dubie jak to jest na terenie DPN to musisz wykupic dodatkowe zezwolenie
my to robilismy w Glusku na jez.Ostrowiec
SIERŻANT - 2013-03-17, 09:59 Temat postu: Pozdrowienia dla wszystkich wędkarzy już czas myśleć Witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy ( SIERŻANT też wędkarz i mieszka w okolicy Świdnicy rzut beretu od Mietkowa i Maniowa ale nie polecam kamperem chyba ze Maniów lub jeszcze lepiej trochę później Bukówka koło Kamiennej Góry) (Fousek Marcela i Kamil)jak czytacie ten post to zauważyliście że Świdnica to też rzut beretem od Kłodzka i ja też cały czas myślę o maju czy w okuł komina czy dalej. Obecnie tylko czytam kto i gdzie ale już czas pomyśleć bo dzisiaj słońce świeci a tu kije czekają a rowery rdzewieją ( jestem otwarty na wspólne wędkowanie ze wszystkimi jednak dobrze by było wykorzystać już opłacone zbiorniki dolnośląskiego i województw z którymi mamy umowy . Jeśli ktoś coś wymyśli to mogę się doczepić do karawany lub opisać jakiś zbiornik który znam i wspólnie pomoczyć kije nie koniecznie w dolnośląskim byle nie w Norwegi bo ciut za daleko jeszcze raz pozdrawiam wszystkich wędkarzy SIERŻANT.(najlepszy kontakt forum lub 601060923)
waldi - 2013-03-17, 14:06
A co powiesz cos blisko ciebie Przemet-Wijewo-Boszkowo niezle miejscowki
SIERŻANT - 2013-03-17, 16:31 Temat postu: ODP. SIERŻANT WALDI Waldi tu Sierżant jeśli pytanie do mnie to odpowiadam : Przement koło Perkowa jezioro Przemęckie i później Olejnickie chemicznie woda nie wiem za to biologicznie latem zielona do dna ryby średnio ale są grzyby (znajomi z Wałbrzycha mają tam działkę z przyczepą holenderską przyjmą chętnie każdego mojego znajomego on gaduła ona słucha są okej umiarkowanie trynkowi a i jeszcze w połowie jeziora stoją tam często przyczepy i kilka kamperów za fri widziałem tam siatkę do grania sory bo się rozpisuję .Boszkowa woda czysta( kiedyś była teraz nie wiem) ja tam nigdy nic nie złowiłem a szkoda. W sezonie turystów więcej nisz muszelek nad bałtykiem przeważnie Świdnica i Wałbrzych .Ale po co ja ci to piszę przecież to znasz , spróbuję założyć nowy wątek wspólne łowienie i nie tylko lub coś takiego to się odezwijcie. pozdrawiam wszystkich wędkarzy i nie tylko SIERŻANT
fousek - 2013-03-17, 19:09
Ad Sierżant
chętnie sie wybierzyemy wspólnie nad jakąś wodę, najlepiej rybną czy na Dolnym Śląsku.... nie wiem, może być ale rówiniez mozemy gdzieś w Wielkopolske jechać... czekam na ciekawe propozycje.
|
|