Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Chorwacja - Autokamp san marino Rab

rembacz - 2013-03-12, 19:06
Temat postu: Autokamp san marino Rab
Witam
Szukam cennika autokamp san marino na półwyspie Rab, na 2013r co do parceli na kempingu. Grzebie po necie i lipa. Byłem dwa razy w Poreciu na Biela Uvala, co polecam dla rodzin z małymi dziecimi. W tym roku szukam coś zbliżonego lecz z piaszczystą plażą i tak jak w Poreciu bez komarów. :mrgreen: A może ktoś był na san marino, może jakiś inny kemping w cr. godny polecenia, spełniający w/w warunki.
Pozdr.

eler1 - 2013-03-12, 20:34

byliśmy w 2009r. na san marino www.camping.imperial.hr/autocamp-san-marino/ dla dzieciaków super tylko trzeba doliczyć prom ok 30euro w jedną stronę a informacje o tym miejscu znalazłem na www.cro.pl , cennika nie widzę ale my byliśmy 2 połowa września w droższej alejce pod drzewami w przeliczeniu ok.95 zł 2+2 :spoko ale trzeba uważać na piach na kempingu można się zakopać
Załoga G - 2013-04-02, 22:35

Jeżeli nie możesz znaleźć cennika, to napisz do nich
ac-sanmarino@imperial.hr
Możesz po angielsku, albo tak jak ja to kiedyś zrobiłem jadąc do Splitu, napisałem prosto i z humorem po polsku, wrzuciłem to do translate.google.pl, wybrałem chorwacki i mi odpisali.
:spoko

vincent - 2013-06-15, 12:22
Temat postu: Re: Autokamp san marino Rab
rembacz napisał/a:
Witam
Szukam cennika autokamp san marino na półwyspie Rab, na 2013r co do parceli na kempingu. Grzebie po necie i lipa. Byłem dwa razy w Poreciu na Biela Uvala, co polecam dla rodzin z małymi dziecimi. W tym roku szukam coś zbliżonego lecz z piaszczystą plażą i tak jak w Poreciu bez komarów. :mrgreen: A może ktoś był na san marino, może jakiś inny kemping w cr. godny polecenia, spełniający w/w warunki.
Pozdr.

Też się tam wybieramy na początku lipca z dziecmi i na 2 kampery. Kiedyś polecał mi ten kemping Martini44. Kiedy planujcie tam być.?

andi at - 2013-06-15, 16:18

http://www.eurocampings.p...-marino-105224/
to jest fajne-cala europa
http://pl.camping.info/au...CFcqEDgodnXEAgg

Wieluniak_1 - 2013-06-20, 09:48

Ja byłem tam w ubiegłym roku ... wytrzymałem aż 3 dni. Tłok taki, że nie wiedziałem czy siedzę przy swoim stoliku czy już sąsiada. Na kempingu brudno było. Ze względu na masę ludzi łazienki nie powalały czystością. Nawet dzieci nie były zadowolone z tego miejsca.
Plaża faktycznie ładna, ale nie rekompensowała nam wad campingu.

martini44 - 2013-06-20, 10:05

dla niektórych tłok a dla mnie luz..... i mam oddmienne zdanie o tym kempingu niz Ty :spoko
rembacz - 2013-06-20, 10:21
Temat postu: Re: Autokamp san marino Rab
vincent napisał/a:
rembacz napisał/a:
Witam
Pozdr.

Też się tam wybieramy na początku lipca z dziecmi i na 2 kampery. Kiedyś polecał mi ten kemping Martini44. Kiedy planujcie tam być.?

Jedziemy 15 lipca na dwa tygodnie 1,5+9+10+żonka i ja :mrgreen:

rembacz - 2013-06-29, 20:38

Ktoś się orientuje z jakiego banku jest bankomat przy cempingu san marino?