|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Inauguracji sezonu 2008 w Kazimierzu Dolnym - Inauguracja sezonu- Kazimierz Dolny- 18-20 kwietnia 2008
kalinin - 2007-12-02, 18:20 Temat postu: Inauguracja sezonu- Kazimierz Dolny- 18-20 kwietnia 2008 Patronat medialny przyjał magazyn aktywnego wypoczynku "Polski Caravaning" oraz nasz kolega-Kazimierz -znany równiez jako Kluska.
Z właścicielem campingu Grzegorzem Pielakiem, ustaliłem koszt całej imprezy na 120 zł od kampera (bez względu na ilość osób w kamperze). Cena obejmuje: pobyt z używalnością łazienek, prysznica (bez ograniczeń czasowych), zespół muzyczny na piątkowy bal, rano bułeczki na śniadanie, w sobotę rejs statkiem ( przybije specjalnie do nabrzeża obok campingu), zwiedzanie Janowca ( pałac po drugiej stronie Wisły) oraz atrakcji Kazimierza Dolnego (wszystko z przewodnikiem), wieczór nad Wisłą (ognisko z kiełbaskami i piwem). Inauguracja sezonu 2008 odbedzie sie bez względu na ilosc uczestników, pogode, itp. Warunek uczestnicwa; luzik......
Gość - 2007-12-02, 18:56
Niesamowite - wszyscy mówią o terminie majowym a Pan swoje w kwietniu
O cu tu chodzi czy o spotkanie ponad podziałami czy o swiadmą rezygnację z licznych grup camperowców. CNC ma w tym czasie zlot. A moze termin jest tak sztywny ze zmiana jest niemozliwa i szkoda kasy.
Pozdrawiam
Zenek CNC
kalinin - 2007-12-02, 19:22 Temat postu: Termin 18-20 Ustalilismy po długich namysłach, ale zaden inny nie jest mozliwy. Prawie wszystkie terminy majowe są zajete, a 25-27 kwietnia impreza w Berlinie. Nie mozna inuguracji sezonu robic w czerwcu. Dlatego ustalilismy termin 18-20. Przyjedzie kto bedzie mogł byc w tym terminie.
Gość - 2007-12-02, 19:28
A moze Pan powiedziec kto ustalał. Bo na forum CNC jest wyrazne stanowisko równiez podobne czytalem na CT.
I podejrzewam ze idea spotkania wszystkich ponad podziałami padla zostaje tylko rozpoczecie sezonu CCP. A tak sie ładnie zapowiadało, a wyszło jak zwykle, próba dominacji jednych nad innymi.
Pozdrawiam
Zenek
JaWa - 2007-12-02, 19:49
Gość napisał/a: | A moze Pan powiedziec kto ustalał |
Uczestnicy forum CT.
Gość - 2007-12-02, 20:08
Zadziwiające jaką krótką ma Pan panięć proszę przesledzić dyskusje na CT conajmniej dwa razy był Pan za majem Kazek rowniez. Dopiero jak Jan oglosił ze w maju to on zrobi zlot to nastapił zwrot terminu i posty czlonków CCP o kwietniu.
Na CT nie ma postu akceptującego ten termin a wiec pytanie ponawiam kto podjął tą decyzję.
Zenek
sasquatch - 2007-12-02, 20:14
Co to za gość Zenek - nie może się jak człowiek zalogować? Zawsze pisze i zorientowany bardzo w tematach a więc mocno czyta forum bez logowania? To zakazne jest gdzieś? Nie pozwalają czytać? To wstyd się zalogować?
Gość - 2007-12-02, 20:18
Podpisałem sie Zenek CNC
A obowiązku logowania nie ma, Najlepiej zamknąc dostęp i nie będzie klopotliwych postów tylko czy to jest integracja
Jeszcze raz
Zenek Z CNC
sasquatch - 2007-12-02, 20:40
Pytanie całkiem czego innego dotyczyło - odpowiedź jakby nie na temat.
Nikt nieczego niechce zamykać. To tylko Twoja interpretacja.
Gość - 2007-12-02, 20:46
Masz rację tylko ze Ty tez nie odpowiedziałes na moje pytanie.
Najlepiej unikac jasnych odpowiedzi.
Zenek CNC
kimtop - 2007-12-02, 20:47
Kolego Zenku z CNC ,bardzo dobrze że ktoś zadecydował o terminie.
Decyzja podjęta i koniec.Kto będzie chciał to przyjedzie,a kto nie będzie chciał lub mógł to nie. I nie ważne kto i z jakiego forum lub klubu podjął taką decyzję.
Nie ma takiego terminu który odpowiadałby wszystkim.
Mam nadzieję,że pomimo to że to nie Ty ustaliłeś termin na zlocie będziesz
Gość - 2007-12-02, 20:56
Przykro mi ale chyba czytałes ze w tym terminie jest zlot CNC uzgodniony juz w pazdzierniku stąd moje posty ale widzę ze jest to bicie glową o mur . Więc konczę i pozdrawiam wszystkich i zyczę milego zjazdu.
Zycze udanych wypraw
Zenek CNC
janusz - 2007-12-02, 20:58
Widzę tu proste rozwiązanie. Miejsce zlotu CNC 2008 w Kazimierzu
sasquatch - 2007-12-02, 21:07
Wynika z tego że harmonogram jest nie aktualny - może i inne nieaktualności się wkradły?
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=1346
janusz - 2007-12-02, 22:05
Zdezaktualizował się dziś nie zdążyłem poprawić.
Kamperfan - 2007-12-02, 22:06 Temat postu: Re: Termin 18-20
kalinin napisał/a: | Ustalilismy po długich namysłach, ale zaden inny nie jest mozliwy. Prawie wszystkie terminy majowe są zajete, a 25-27 kwietnia impreza w Berlinie. Nie mozna inuguracji sezonu robic w czerwcu. Dlatego ustalilismy termin 18-20. Przyjedzie kto bedzie mogł byc w tym terminie. |
Prawie wszystkie terminy majowe sa zajęte.... więc robimy zlot integracyjny bez tych, z którymi mielibyśmy się integrować....
Faktycznie, trzeba długiego namysłu, żeby wymyślić termin zlotu ponad podziałami w terminie tradycyjnego spotkania wiosennego jednego z klubów kamperowych - bez jakiegokolwiek porozumienia się z przedstawicielami CNC obecnymi na tym forum. Uprzejmie Wam Koledzy dziękuję! Tylko już przestańcie pie.. gadać o integracji środowiska kamperowego!
eler1 - 2007-12-02, 22:11
Kamperfan napisał/a: | Prawie wszystkie terminy majowe sa zajęte.... więc robimy zlot integracyjny bez tych, z którymi mielibyśmy się integrować....
Faktycznie, trzeba długiego namysłu, żeby wymyślić termin zlotu ponad podziałami w terminie tradycyjnego spotkania wiosennego jednego z klubów kamperowych - bez jakiegokolwiek porozumienia się z przedstawicielami CNC obecnymi na tym forum. Uprzejmie Wam Koledzy dziękuję! Tylko już przestańcie pie.. gadać o integracji środowiska kamperowego! | ja myślę że to nie my ustaliliśmy termin bo z tego co pamiętam była dyskusja i miało być w maju ale się was (CNC) przestraszył Jan że jeszcze przyjedziecie i zrobił zmianę więc jak widać nie będzie pojednania a to nie zależnie od CT i CNC to poprostu zamieszało CCP
janusz - 2007-12-02, 22:15
eler1 napisał/a: | to nie zależnie od CT i CNC to poprostu zamieszało CCP |
I skrót pasuje CCP CamperTeam - CamperNetClub - Ponadpodziałami
kazbar - 2007-12-02, 22:31
Zenek napisał/a: | Dopiero jak Jan oglosił ze w maju to on zrobi zlot to nastapił zwrot terminu i posty czlonków CCP o kwietniu.
|
Hmm...z tego co wiem w Camper Club Poland trwa jeszcze dyskusja nad terminem zlotu.
Są dwa terminy: czerwcowy (propozycja Jacka) i majowy (propozycja Jana) . Nic natomiast nie zostało jeszcze do końca ustalone ani ogłoszone! Na roboczo nazywamy go na razie "wiosennym".
Z całą pewnością zlotu CCP nie będzie natomiast w kwietniu. Nie nastapił więc tutaj żadny zwrot w postach członków CCP o kwietniu!
Jeśli ma to być inauguracja to myślę, że ten zlot powinien odbyć się jako pierwszy- ma zapoczątkować sezon 2008. Czyż nie tak?
A może dałoby się w związku z tym przesunąć zlot CNC o te kila dni? Do wiosny jeszcze prawie pół roku. Myślę, że czasu jest dużo by podyskutować.
Gość - 2007-12-02, 22:32
No tak, trudno oczekiwać odpowiedzi o tej porze... Bawcie się dobrze chłopcy!
Kamperfan - 2007-12-02, 22:34
No tak, trudno oczekiwać odpowiedzi o tej porze... Bawcie się dobrze chłopcy!
janusz - 2007-12-02, 22:35
Następny tydzień jest wolny o ile się nie mylę.
Ou pardon pomyłka, jedziemy na Berlin.
Gość - 2007-12-02, 22:37
Drogi Kazek bardzo cię szanuje jako legedę naszego srodowiska ale proszę nie manipuluj.
W Kazimierzu chodziło o integrację a nie o inaugurację a to zasadnicza róznica.
Pozdrawiam
Zenek CNC
eler1 - 2007-12-02, 22:38
A może 5-7kwiecień 2008 też dobry termin
kazbar - 2007-12-02, 22:47
Zenek napisał/a: | ....proszę nie manipuluj.
|
Nie manipuluję i nie mam najmniejszej na to ochoty. Próbuję jedynie znależć jakiś złoty termin.
PS. Tytuł tego wątku to "Inauguracja". Wiadomo jednak nam wszystkim, że "Ponad podziałami". Mnie tam wszystko jedno jak się będzie nazywał.
kazbar - 2007-12-02, 22:53
janusz napisał/a: | Następny tydzień jest wolny o ile się nie mylę.
Ou pardon pomyłka, jedziemy na Berlin. |
No to kicha na całego.
Coś mi się zdaje, że nic ze zlotu w Kazimierzu nie będzie. Złotej daty nie ma.
janusz - 2007-12-02, 22:53
eler1 napisał/a: | A może 5-7kwiecień 2008 też dobry termin |
Robert ale na co na zlot CNC czy na Kazimierz?
kalinin - 2007-12-02, 23:35 Temat postu: Inauguracja sezonu 2008 w maju lub czerwcu jest bez sensu. Jesli termin 18-20 kwietnia koliduje z innymi zlotami, to jest jeszcze czas na zmianę, tydzien wczesniej 11-13 kwietnia lub tydzień pózniej 25-27 kwietnia.
Gość - 2007-12-02, 23:45
Szanowny Panie kilka postów wyzej jest napisane ze termin 25- 27 kwiecien jest tez zajety.Proszę bardzo o czytanie calej dyskusji. Jak narazie nie odpowiedział Pan dlaczego termin majowy został zmieniony. Również zamieścił Pan dzisiaj ogłoszenie o terminie zlotu na forum CT i CCP pomijając CNC - przypadek czy celowe dzialanie.
Pozdrawiam
Zenek CNC
kamper/szałas - 2007-12-03, 03:02
jak widzicie to 'ponad podziałami'..jak czytam takie rzeczy.....śmiać się?płakać?
ma byc miło i przyjemnie...i jak dla mnie to pozwolę sobie powiedzieć - jeżeli ma być 'ponadpodziałami' i z waśniami - to chyba lepiej będzie bez określeń i bez waśni...
czytając te wszystkie wypowiedzi, tylko zniechęcają....
przecież nigdy nie będzie tak, że w 100% np. cnc będzie zadowolony...
kamper/szałas - 2007-12-03, 03:04
Gość napisał/a: | zamieścił Pan dzisiaj ogłoszenie o terminie zlotu na forum CT i CCP pomijając CNC - przypadek czy celowe dzialanie. |
no ładnie...AFERA!..ponadpodziałami..;)
kimtop - 2007-12-03, 09:50
A może nie robić "specjalnych zlotów integracyjnych"?
Można się integrować na już zaplanowanych zlotach i chociażby na MK dookoła Polski?
janusz - 2007-12-03, 10:44
kamper/szałas napisał/a: | jak widzicie to 'ponad podziałami'..jak czytam takie rzeczy.....śmiać się?płakać? |
Pewnie że ponad podziałami, czy tego nie widać, Zenek z CNC walczy o prawa swojego klubu pisząc na forum CamperTeam i używając jako argumentów stanowisko Jana z CCP.
Mimo że ta dyskusja nie bardzo dotyczy CT to i tak mi się podoba
kamper/szałas - 2007-12-03, 12:41
kimtop napisał/a: | A może nie robić "specjalnych zlotów integracyjnych"?
Można się integrować na już zaplanowanych zlotach i chociażby na MK dookoła Polski |
masz kimtop jaden głos na tak..w mjej skromnej osobie. To wydaje się najlepsze wyjście ...
JaWa - 2007-12-03, 14:33
Przeszła mi najmniejsza ochota na jakąkolwiek integrację w ramach klubów, czy for. :cry:
Natomiast nie widzę najmniejszej przeszkody w integracji miedzy ludzmi.
Tadeusz - 2007-12-03, 18:26
Dla mnie KAŻDY ZLOT ma charakter integracyjny. JaWa słusznie pisze o braku przeszkód w integrowaniu się między ludźmi. Rzecz w tym, że zjazd w Kazimierzu miał służyć zbliżeniu poszczególnych grup. Przeglądając wszystkie fora kamperowe odniosłem wrażenie, że narasta potrzeba zorganizowania spotkania o symbolicznym charakterze. Nazwanie go integracyjnym to tylko zabieg semantyczny.
Byłbym nie pocieszony, gdyby miało nie odbyć się z jakiegoś błahego powodu.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich kamperowariatów.
Tadeusz
kazbar - 2007-12-03, 18:31
JaWa napisał/a: | Przeszła mi najmniejsza ochota na jakąkolwiek integrację w ramach klubów, czy for. |
Mnie prawdę mówiąc też.
jacek stec - 2007-12-03, 20:07
Kazek Kluska napisał/a: | JaWa napisał/a:
Przeszła mi najmniejsza ochota na jakąkolwiek integrację w ramach klubów, czy for. |
Taka integracja chyba nie ma sensu,natomiast trzeba spróbować tak ustalić terminy zlotów klubowych,aby ludzie którzy chcą być nie tylko na swoim klubowym zlocie mieli możliwość zaszczycić swoją obecnością zlot "konkurecyjnego" klubu czy fora ,gdzie spotkają przyjaciól kamperowców bez jakiegoś specjalnego podkreślania przynależności klubowej czy forowej-sprowadza się to do integracji ludzi-o czym piszą cytowani poprzednicy
jacek stec - 2007-12-03, 21:13
Dokladnie z tego powodu przy terminie "polowa czerwca" zlot CCP istnieje dotychczas znak zapytania,w ocekiwaniu na wykrystalizowanie się sytuacji-co wyrażnie wynika z ostatnich dyskusji na temat terminów zlotów klubowych
jacek stec - 2007-12-03, 21:14
Dzięki Janusz za korektę
kalinin - 2007-12-03, 22:06 Temat postu: Wspólne spotkanie? Nie jestem czestym bywalcem forum dlatego nie wiedziałem nic o CNC. Może dlatego mnie takie tematy nie intesują, bo uwazam ze przynalezności klubowe tak jak partyjne rodzą szowinizm i nie kojarzą mi sie z niczym dobrym. "Sam sobie sterem, okrętem" takie mam motto. Idea Inauguracji sezonu 2008 w Kazimierzu Dolnym ma polegac na spotkaniu miłosników kamperów i nic więcej. A może koledzy z nowego klubu rozważą połaczenie terminu i miejsca na organizacje wlasnego zlotu. Miejsca wystarczy dla wszystkich. Kazek nie załamuj się. Bylismy w 3 kampery w Cisnej i jak było? Wspaniale. Nie zapomnij ćwiczeń na harmonijce. Camper Band czeka !!!
janusz - 2007-12-03, 23:41
Zaproponuję tak. Zróbmy tu listę osób, które są zainteresowane spotkaniem w Kazimierzu. Taką bez konkretnej deklaracji przyjazdu. Koledzy na CNC niech zrobią taką listę w odniesieniu do swojego zlotu. Porównamy listy, może się okaże że to są te same osoby i Zlot CNC będzie mógł odbyć się w Kazimierzu. W żadnym wypadku nie chcę meblować zlotu CNC, ale jak przeglądałem forum to chyba 100% decyzja lokalizacji jeszcze nie zapadła.
Cytat z forum CNC
szymon napisał/a: | Termin na 100 % bez zmian.
Jak tylko ustalimy czy w centrum kraju czy obojętnie gdzie, zbierzemy propozycje miejsc i chyba też zrobimy ankietę - co Wy na to? |
Post z końca listopada, stad wnioskuję o tej 100% lokalizacji.
Kamperfan - 2007-12-04, 08:22
To ja zaproponuję tak: zróbmy listę osób, które są zainteresowane spotkaniem w Kazimierzu w terminie 16 – 18.05. Taką bez konkretnej deklaracji przyjazdu. Koledzy z CT niech zrobią taką listę w odniesieniu do swojego zlotu w Pajęcznie. Porównamy listy, może się okaże że to są te same osoby i Zlot CT będzie mógł odbyć się w Kazimierzu. W żadnym wypadku nie chcę meblować zlotu CT – ależ skąd, absolutnie !!!
tatkog - 2007-12-04, 09:00
Zaczyna się tradycyjne bicie piany. Pomysłodawcą jest Jacek wiec niech narzuca termin a przyjadą Ci, którzy bedą mogli i chcieli.(Zdaje się, że terminy na zakończenie sezonu w Kazimierzu są wolne ).
Kamperfan - 2007-12-04, 09:26
Masz rację Piotr, bicie piany to już trwa jakiś czas i to nic nowego. Jacek do dzieła - wyznacz termin i nie będzie marudzenia. Popieram!
eeik - 2007-12-04, 11:17
Nie Jacek, a Mirek
Ja to zawsze jestem pełna podziwu dla tego zacietrzewienia.
Organizator nie ma problemu , ale widze że wszyscy wokół go mają.
No nie mogłam się powstrzymać - przepraszam.
janusz - 2007-12-04, 13:17
Kamperfan napisał/a: | To ja zaproponuję tak: zróbmy listę osób, które są zainteresowane spotkaniem w Kazimierzu w terminie 16 – 18.05. Taką bez konkretnej deklaracji przyjazdu. Koledzy z CT niech zrobią taką listę w odniesieniu do swojego zlotu w Pajęcznie. Porównamy listy, może się okaże że to są te same osoby i Zlot CT będzie mógł odbyć się w Kazimierzu. W żadnym wypadku nie chcę meblować zlotu CT – ależ skąd, absolutnie !!! |
Co prawda nie rozmawiamy o zlocie w Pajęcznie. Ale przecież nie ma sprawy możemy tak zrobić. jeżeli koledzy po analizie takich list postanowią że zlot w Pajęczański będzie w Kazimierzu to co to za różnica. Zlot w Wadowicach Odbył się w Krakowie i było super. Ważni są zlotowicze (aby chcieli przyjechać) i atmosfera a nie miejsce zlotu.
W planach jest Pajeczno bo ja zaproponowałem i najwygodniej by mi było u siebie. Jeżeli potrzeba to żurek zawiozę do Kazimierza.
baja02 - 2007-12-04, 16:51 Temat postu: Re: Wspólne spotkanie?
kalinin napisał/a: | Nie jestem czestym bywalcem forum dlatego nie wiedziałem nic o CNC. Może dlatego mnie takie tematy nie intesują, bo uwazam ze przynalezności klubowe tak jak partyjne rodzą szowinizm i nie kojarzą mi sie z niczym dobrym. "Sam sobie sterem, okrętem" takie mam motto. Idea Inauguracji sezonu 2008 w Kazimierzu Dolnym ma polegac na spotkaniu miłosników kamperów i nic więcej. A może koledzy z nowego klubu rozważą połaczenie terminu i miejsca na organizacje wlasnego zlotu. Miejsca wystarczy dla wszystkich. Kazek nie załamuj się. Bylismy w 3 kampery w Cisnej i jak było? Wspaniale. Nie zapomnij ćwiczeń na harmonijce. Camper Band czeka !!! |
Bo to była MK
kimtop - 2007-12-04, 17:52
Janusz napisał
Cytat: | Jeżeli potrzeba to żurek zawiozę do Kazimierza. |
Kurczę Janusz to jeszcze go masz???
janusz - 2007-12-04, 17:55
Mam mieć
koko - 2007-12-04, 21:41
Musi być ktoś ktoś kto ustali date program itp a tak na mrginesie Jan robi zlot w czrewcu
Pozdrowienia Konrad
SlawekEwa - 2007-12-04, 22:01
janusz napisał/a: | W planach jest Pajeczno bo ja zaproponowałem i najwygodniej by mi było u siebie. | I tak trzymać. Chyba nie znam się na żartach
jacek stec - 2007-12-04, 22:15
Potwierdzam,że w związku z niekolizyjnym terminem czerwcowym 13-14-15 zapadla decyzja o zlocie pod egidą CCP w Borach Stobrawskich-w programie m innymi jazdy quadami,terenowym gazikiem ,bryczką konną ,konno wierzchem i prawdziwy śląski obiad- w
wiejskiej śląskiej knajpie
Pozdrowienia dla wsystkich
kalinin - 2007-12-04, 22:54
Tradycyjnie, na Zlot zabezpieczam kawę dla wszyskich z ekspresu SAECO.
eeik - 2007-12-04, 23:19
No już nie mogę się doczekać wiosny )))))
Będzie się działo -
obym nie musiała jak ta żaba decydować "na prawo do pięknych czy na lewo do mądrych" bo wcale nie chcę stać na środku pomiędzy i jako i ona sie nie rozerwę
Gość - 2007-12-05, 21:08
Czegoś tu nie rozumiem:
Widzę, że dyskusja o terminie "zlotu integracyjnego" trwa, a w harmonogramie imprez czytam:
2008
18.04.2008 - 20.04.2008 - XIII Targi Turystyki I Wypoczynku LATO 2008 - Warszawa
18.04.2008 - 20.04.2008 - Spotkanie wiosenne 2008 - CNC/Kamperfan - Szczegóły
18.04.2008 - 20.04.2008 - Inauguracji sezonu camperowego 2008 - Kazimierz Dolny - CT/M.Kalinin Szczegóły
28.04.2008 - 04.05.2008 - "MK safari pod Berlinem" - Mała Karawana
01.05.2008 - 04.05.2008 - "III Zlot Karawaning.pl" Szczegóły
09.05.2008 - 11.05.2008
13.05.2008 - 18.05.2008 - "Halcamp Rally - Panorama" - Wrocław - Halcamp/H.J.Głowińscy
16.05.2008 - 18.05.2008 - "II Zlot CamperTeam Pajęczno 2008" - CT/Jansz
23.05.2008 - 25.05.2008
Dlaczego w takim razie ktoś z uporem maniaka umieszcza "zlot integracyjny" w terminie naszego (CNC)- dawno już podanego terminu - Spotkania wiosennego 2008. Czyżby integracja miała się odbywać w gronie wybranych?
Swoją drogą uważam, że najpierw powinny się odbyć spotkania grupowe, a potem spotkanie integracyjne dla wszystkich.
szymon - 2007-12-05, 21:10
Czegoś tu nie rozumiem:
Widzę, że dyskusja o terminie "zlotu integracyjnego" trwa, a w harmonogramie imprez czytam:
2008
18.04.2008 - 20.04.2008 - XIII Targi Turystyki I Wypoczynku LATO 2008 - Warszawa
18.04.2008 - 20.04.2008 - Spotkanie wiosenne 2008 - CNC/Kamperfan - Szczegóły
18.04.2008 - 20.04.2008 - Inauguracji sezonu camperowego 2008 - Kazimierz Dolny - CT/M.Kalinin Szczegóły
28.04.2008 - 04.05.2008 - "MK safari pod Berlinem" - Mała Karawana
01.05.2008 - 04.05.2008 - "III Zlot Karawaning.pl" Szczegóły
09.05.2008 - 11.05.2008
13.05.2008 - 18.05.2008 - "Halcamp Rally - Panorama" - Wrocław - Halcamp/H.J.Głowińscy
16.05.2008 - 18.05.2008 - "II Zlot CamperTeam Pajęczno 2008" - CT/Jansz
23.05.2008 - 25.05.2008
Dlaczego w takim razie ktoś z uporem maniaka umieszcza "zlot integracyjny" w terminie naszego (CNC)- dawno już podanego terminu - Spotkania wiosennego 2008. Czyżby integracja miała się odbywać w gronie wybranych?
Swoją drogą uważam, że najpierw powinny się odbyć spotkania grupowe, a potem spotkanie integracyjne dla wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich
Szymon
janusz - 2007-12-06, 00:38
szymon napisał/a: | Dlaczego w takim razie ktoś z uporem maniaka umieszcza "zlot integracyjny" w terminie naszego (CNC)- dawno już podanego terminu - Spotkania wiosennego 2008. |
Harmonogram jest tylko suchą relacją z tego co usłyszałem/przeczytałem. Tu nie ma miejsca na dyskusję jaki termin był by lepszy czy gorszy. Aktualnie podana w innej dyskusji jest taka data. Jeżeli zostanie zmieniona i dowiem się w jakiś sposób o tym też tu zmienię.
Tak dla ścisłości, spotkanie w Kazimierzu początkowo było z datą 28.04.2008 - 04.05.2008 i taka widniała w harmonogramie. Po ostatnich dyskusjach została zmieniona bo chyba na razie nie ma innych ustaleń. To nie upór to fakty. :-D
baja02 - 2007-12-06, 18:40
Czy powstanie kalendarz imprez małych i dużych - zapowiadany. Wtedy będzie się można integrować, bo integracja odbywa się na każdej imprezie.
janusz - 2007-12-06, 19:01
Cytat: | Czy powstanie kalendarz imprez małych i dużych - zapowiadany |
Nie bardzo wiem o czym piszesz?
Tadeusz - 2007-12-06, 19:14
baja02 napisał/a: | Czy powstanie kalendarz imprez małych i dużych - zapowiadany. Wtedy będzie się można integrować, bo integracja odbywa się na każdej imprezie. |
No właśnie! Rozwijając myśl Jacka - wystarczy aby imprezy poszczególnych klubów nie pokrywały sie, a każdy będzie mógł być na imprezie którą wybierze w celach integracyjnych.
Druga możliwość jest taka, że ustalimy na przyszłość jakieś imprezy w jednym czasie i miejscu dla wszystkich klubów.
Tylko tyle i aż tyle.
PROPONUJĘ OKRĄGŁY STÓŁ.
Wbrew pozorom bardzo łatwo jest się dogadać, jeśli wszystkim NAPRAWDĘ ZALEŻY.
PS. Ci co chcą, nieustannie się integrują.
szymon - 2007-12-06, 19:34
Wystarczy, żeby wszyscy się wzajemnie szanowali i ustalali terminy w wolnych terminach, a nie już zarezerwowanych od dawna. Termin 18-20 kwietnia 2008 został uzgodniony w Nieborowie w ostatni weekend września. Po powrocie zamieściliśmy taką informację na naszym forum, następnie ta informacja została podana na innych forach. Jeśli ktoś organizuję jakąś imprezę powinien sprawdzić na tych kilku forach zarezerwowane terminy - zajęłoby to kilka minut, a oszczędziłoby zbędnych dyskusji.
Wracając do początku: jeśli będziemy się szanować i będziemy starali się zrozumieć nie trzeba będzie przeprowadzać dyskusji pod szumnymi nazwami o integracji środowiska, bo są podziały...
Mam nadzieję, że niezależny projekt jakim jest kalendarz imprez caravaningowych, tworzony na oddzielnym www uchroni na s wprzyszłości od wielu nieporozumień i zgrzytów!
Licząc na zrozumienie, z wyrazami szacunku
Szymon
Jerzy - 2007-12-06, 19:43
szymon napisał/a: | na oddzielnym www |
???
tatkog - 2007-12-06, 19:58
Taka luzna reflekcja(jakiś taki filozoficzny klimat mnie naszedł)-strasznie upierdliwi jesteśmy. zamiast sie cieszyc camperowym życiem to dopatrujemy sie spisku.
szymon - 2007-12-06, 20:25
Jerzy:
Słyszałem, że powstaje portal caravaningowy z kalendarzem imprez caravaningowych.
tatkog:
Gdzie Ty widzisz spisek, bo ja nie widzę!
baja02 - 2007-12-06, 20:32
janusz napisał/a: | Cytat: | Czy powstanie kalendarz imprez małych i dużych - zapowiadany |
Nie bardzo wiem o czym piszesz? |
Piszę o tym, że był projekt kalendarza wszystkich imprez karawaningowych. Miejsce gdzie kluby, inne forum, MK wpisywały by terminy i rodzaje imprezy. Mialo być to zrobione w tym celu, żeby czytający forum mogli sobie wybrać imprezę odpowiadającą ich wolnemu czasowi, miejscu i tematowi.
tatkog - 2007-12-06, 20:41
szymon napisał/a: | bo ja nie widzę! | To się cieszę i w duchu post soborowym pozdrawiam.
eler1 - 2007-12-06, 20:44
szymon napisał/a: | Słyszałem, że powstaje portal caravaningowy z kalendarzem imprez caravaningowych | powstaje "Caravaningowy Portal Informacyjny" i jest to inicjatywa Pawła P. tylko nie widzę czy to coś zmieni po za tym że termin zostanie wpisany na sztywno i czy będą się nakładały z innymi imprezami to i wyłącznie dobra wola organizatorów a nie portalu który zbiera tylko informację
szymon - 2007-12-06, 21:15
eler1 napisał/a: | szymon napisał/a: | Słyszałem, że powstaje portal caravaningowy z kalendarzem imprez caravaningowych | powstaje "Caravaningowy Portal Informacyjny" i jest to inicjatywa Pawła P. tylko nie widzę czy to coś zmieni po za tym że termin zostanie wpisany na sztywno i czy będą się nakładały z innymi imprezami to i wyłącznie dobra wola organizatorów a nie portalu który zbiera tylko informację |
Eler - chyba nie podejrzewasz jakichkolwiek organizatorów o złą wolę
eler1 - 2007-12-06, 21:20
szymon napisał/a: | Eler - chyba nie podejrzewasz jakichkolwiek organizatorów o złą wolę | nie miałem takiej intencji - tylko wszystkim się nie dogodzi
szymon - 2007-12-06, 21:34
to dobrze, bo już się martwiłem...
Paweł P. - 2007-12-06, 22:09
Post usunięty.
zenek - 2007-12-06, 22:51
Wystarczy, żeby wszyscy się wzajemnie szanowali
Myśl Szymona jest bardzo celna i proponuje wszystkim chwilę zadumy nad nią , a szczególnie koledze Kalininowi i wszystkim jego obrońcom.
Jezeli wszyscy bedziemy podchodzic do siebie z szacunkiem to tego typu sytuacje jak wyżej nigdy nie bedą miały miejsca.
Pozdrawiam
Zenek
wmich - 2007-12-06, 23:40
Terminy spotkań mogą się pokrywać bo i tak nie jesteśmy w stanie obskoczyć każdej imprezy. Mam nadzieję że nikt mnie z żadnej nie wygoni a jednego roku będę tu a drugiego tam co będzie uzależnione wyłącznie od dysponowania czasem i odległości do pokonania.
Tak więc rozważania o niuansach uwazam za niepotrzebne - lubimy ten sam wariant wypoczynku i mamy pokręcone w głowie wyłącznie w temacie kamperowania.
Każda wspólpraca w tych założeniach jest fajna i szacunek dla ludzi którzy prowadząc to i inne forumy dają nam możliwość takiej współpracy.
Tadeusz - 2007-12-07, 00:07
Wmich napisał:
Tak więc rozważania o niuansach uwazam za niepotrzebne - lubimy ten sam wariant wypoczynku i mamy pokręcone w głowie wyłącznie w temacie kamperowania.
No właśnie, Wojtku. Mamy mocno pokrecone w głowie, ale NIE tylko w sprawie kamperowania. Są tu wariaci różnych maści, chociaż rzeczywiście kamperowanie nas łączy.
baja02 - 2007-12-07, 17:34 Temat postu: Kalendarz!!! Paweł zapewnił, że zrobi kalendarz imprez karawaningowych (ponad podziałami) i napewno go zrobi. Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że imprezy będą się nakładac, bardzo dobrze, bo można będzie wybrać sobie lepszą, atrakcyjniejszą. Już organizatorzy będą mogli przestac walczyć o terminy. Wybór bedzie należał do nas, a zależeć on będzie od atrakcyjności. Przypuszczam, że takich zgłoszonych imprez bedzie kilkadziesiąt w sezonie. Do zgłaszania imprez trzeba zachęcić wszystkie kluby i forum, których jest na kilka na stronach. Być może Paweł zacznie już zbierać informacje o imprezach i przedstawi je w postaci listy, a jak się upora ze sprawami technicznymi to przedstawi to w formie kalendarza.
JaWa - 2007-12-07, 17:38
baja02 napisał/a: | Wybór bedzie należał do nas, a zależeć on będzie od atrakcyjności. |
I tu dotarła konkurencja. Bardzo dobrze. Będziemy wybierać po prostu spośród lepszych imprez. :-D
Robin - 2007-12-07, 17:41
I popatrzcie jakie to proste. Czy nie można było tak od razu ? A Ty baja zamiast wczesniej się "wychylić" to delektowałeś się "braniem za łby".
Pozdrawiam - Robin
baja02 - 2007-12-07, 18:08
Robin napisał/a: | I popatrzcie jakie to proste. Czy nie można było tak od razu ? A Ty baja zamiast wczesniej się "wychylić" to delektowałeś się "braniem za łby".
Pozdrawiam - Robin |
A co, może Ci się nie podobały igrzyska? Ale to nie ja tylko Paweł. P. pogodzi wszystkich "terminowych" hahahahahahahaha1
kalinin - 2007-12-08, 09:08
zenek napisał/a: | Wystarczy, żeby wszyscy się wzajemnie szanowali
Myśl Szymona jest bardzo celna i proponuje wszystkim chwilę zadumy nad nią , a szczególnie koledze Kalininowi i wszystkim jego obrońcom.
Jezeli wszyscy bedziemy podchodzic do siebie z szacunkiem to tego typu sytuacje jak wyżej nigdy nie bedą miały miejsca.
Pozdrawiam
Zenek |
Kolego Zenek,
Wymieniajac kogos z nazwiska albo zna się go osobiscie albo przedstawia sie swoje ! Nie potrzebuje obrońców ani nie chce miec do czynienia z atakuącymi ( szczególnie tymi bez nazwisk) tylko za to ze chcę zorganizowac spotkanie camperowców. Jakimi osiagnięciami moze sie kolega pochwalic poza sianiem zamętu? Nie byłem w Nieborowie nie słyszałem o nowym Klubie, nie znałem Waszych planów organizacji Zlotu. A gdzie się on odbedzie? Jaki macie program? Może zrezugnuje z organizacji spotkania w Kazimierzu i przyjazdę na Wasz Zlot. Kto nie robi nic-robi tylko jeden błąd, że nic nie robi.
JaWa - 2007-12-08, 09:39
kalinin napisał/a: | Może zrezugnuje z organizacji spotkania w Kazimierzu |
Mirek ! ! Dużo załóg ten zlot wpisało już w swój kalendarz, tak więc klamka zapadła.
zenek - 2007-12-08, 10:28
Witam
Zostałem wywołany a wiec
1. Kolego Kal.... to jak sie do ciebie zwracac skoro sam tak na forun sie nazwałeś czy to nazwisko czy nik to juz inna sprawa
2.Kompletny brak merytorycznego odniesienia sie do tematu a pełno inwektyw
3.Forum to nie miejsce licytacji osobistych dokonań
4.Na koniec zyczę ci udanego zlotu tylko nie pisz ze to zlot ponad podziałami czy też piękne twoje sformułowanie "kamperowy okrągły stół" to tylko słowa czyny mówią same za siebie
Dla przypomnienia twój post zamieszczony na forum campery pl
Autor postu:
kalinin
2007-10-29
21:57 Wstepna koncepcja inauguracji sezonu camperowego 2008 (w dniach 25-27 kwietnia) zakłada spotkanie wszystkich miłosników samochodów campingowych ponad podziałami klubowymi. Ten "okragły stół" zlokalizowany w Kazimierzu Dolnym, aby dobrze przygotować, należy poprzedzic wizja lokalną. Proponujemy to w dniach 10-11 listopada 2007. Poza sąsiedztwem sióstr Betanek, będzie kilka niespodzianek
Jeszcze raz gorąco zyczę udanego zlotu i tego aby ta impreza wpisała sie na trwałe w kalendarz poniewaz jej idea jest swietna
Pozdrawiam
Zenek
jacek stec - 2007-12-08, 10:38
Mirek,nie poddawaj się-pomysl jest b.dobry.Problem wynika ze zbyt malej ilości klubów kamperowych-ja się bawię w off-road i tam jest tak,że dany klub organizuje rajd np.mój klub o nazwie MUTT robi rajd pod nazwą Muttowisko-wiosna 2008.Na taki rajd może przyjechać każdy niezrzeszony,ale także każdy czlonek innego klubu off-roadowego.Często się zdarza ,że na taki rajd jedzie więcej niż jedno auto z danego klubu-jeśli jedzie więcej zalóg z klubu to oczywiście robi się z tego wyjazd klubowy-wywieszamy flagę klubu,ubieramy klubowe koszulki itp.Takie klubowe wyjazdy są najlepsze.W żaden sposób nie sa dyskryminowani ci niezrzeszeni-wprost przeciwnie .Wieczorkami to wszystko się miesza i jest b.sympatycznie.Nie ma też kontrowersji między klubami-natomiast istnieje rywalizacja,która przejawia się np.tym że trasę rajdu przemierzamy z danego klubu razem pomagając sobie wzajemnie-ale też nigdy nie zostawimy nieszczę,snika niezrzeszonego czy z innego klubu zakopanego po uszy w blocie,tylko go wyciągniemy i prujemy dalej,a ten wyciągnięty przeważnie przylącza sie do nas i dalej jedzie z nami :-) Ten zlot w Kazimierzu ma szansę stać się takim ,gdzie przyjadą różne kluby(jest ich jeszcze malo) i identyfikując się ze swoim nie będziemy się narażać na niedobre przyjęcie ze strony innych-Mirek nie poddawaj się-jest jeszcze dużo czasu ,wszystko się jeszcze dotrze,a na zlocie będziemy się wspólnie śmiali z wcześniejszych tarć i zgrzytów przy ustalaniu terminu
Paweł P. - 2007-12-08, 12:55
Post usunięty.
eler1 - 2007-12-08, 13:24
Paweł P. napisał/a: | Coś już jet, proszę podanie danych do kalendarza. KALENDARZ |
wykaz imprez masz tu http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=1346
marko - 2008-01-28, 21:04
KALININ JESTEM ZA PODOBNO MACIE PIęKNE WIDOKI POZDRAWIAM MARKO
martes - 2008-01-28, 23:57
przyjedziemy....
Tolo-Digli - 2008-01-31, 20:00
Ja już zgłupiałem to jedziemy do kazimierza czy nie bo ja z checią zjem kiełbaskę i wypije piwo w Kazimierzu a w maju żurek w Pajęcznie
Tadeusz - 2008-01-31, 20:39
Tolo-Digli napisał/a: | Ja już zgłupiałem to jedziemy do kazimierza czy nie bo ja z checią zjem kiełbaskę i wypije piwo w Kazimierzu a w maju żurek w Pajęcznie |
Tolo, Kazimierz w kwietniu to spotkanie kamperowców wszystkich forów i jesteś tam mile widziany. Zlot w Pajęcznie jest naszym spotkaniem klubowym Camper Teamu, ale tam też wszyscy są mile widziani. Bo my kochamy ludzi!!! :-D
Tolo-Digli - 2008-02-01, 09:48
Tadeusz ja wszystko rozumię tylko wczesniej Janusz napisał że może żurek przewieźdź do Kazimierza i boję się obrzarstwa
janusz - 2008-02-01, 09:55
Ugotujemy więcej żurku do Kazimierza, co zostanie będzie na Pajeczno
eeik - 2008-02-01, 10:27
Jamusz jak dodasz do tego co zostało z Krakowa to myśle, że jeszcze zostanie na jakiś minizlocik
Tadeusz - 2008-02-01, 11:29
Tolo-Digli napisał/a: | Tadeusz ja wszystko rozumię tylko wczesniej Janusz napisał że może żurek przewieźdź do Kazimierza i boję się obrzarstwa |
Bo Ty nowy jesteś i nie wiesz jeszcze, że Janusz jest w stanie żurek przywieźć absolutnie wszędzie i absolutnie zawsze i w ilościach absolutnie szokujących.
Dodać należy, że wdzięczne koleżanki i wdzięczni koledzy oczekują konsekwentnej kontynuacji tego procederu. :-D
JaWa - 2008-02-01, 14:42
Tadeusz napisał/a: | Tolo, Kazimierz w kwietniu to spotkanie kamperowców wszystkich forów |
Nie wszystkich, CNC ma akurat w tym terminie zlot w Rzędkowicach
Kamperfan - 2008-02-01, 18:58
Informuję Koleżanki i Kolegów, że odwołuję wszystkie negatywne stwierdzenia związane ze zlotem „ponad podziałami”, w których broniłem klubu CNC jak niepodległości - a było to podyktowane lojalnością wobec admina i moderatorów, często wbrew własnym przekonaniom niestety. Na forum CNC obowiązywała doktryna „wojenna” zamieniona ostatnio (oby nie dla doraźnych potrzeb) w doktrynę „pokojową” – co zwalnia mnie z jakichkolwiek zobowiązań wobec grupki trzymającej tam władzę, której reprezentant deklaruje (cyt.): „...jesteśmy zainteresowani współpracą i integracją środowiska i jako Klub CNC będziemy do tego dążyć. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się zintegrować środowisko i połączyć wszystkie kluby camperowe w jednym stowarzyszeniu!...”.
Zaistniała więc sytuacja, w której nie ma sensu upierać przy oddzielnym „Spotkaniu wiosennym” w tym samym terminie, ale w innym miejscu. Uważam, że klub CNC powinien dokonać zwrotu w dotychczasowej "strategii" i ustąpić, tzn. przyjechać na zlot integracyjny do Kazimierza – przedstawię to adminowi i moderatorom. Myślę, że uwolni to nie tylko mnie, z dylematu trudnego wyboru – gdzie jechać? Przepraszam za zamieszanie i niekiedy gorzkie wyrzuty pod adresem niektórych osób, ale gwoli sprawiedliwości powinniście przyznać, że część z Was w tej sprawie też „święta” nie była i nie ułatwiało to „psychologicznej” gotowości drugiej strony do ustępstw - w imię integracji środowiska kamperowego. Do zobaczenia w Kazimierzu n/Wisłą!
koko - 2008-02-03, 20:01
Widzę że więcej ludzi chce pisać niż jeżdzić uważają to za swoje pierwsze posłannictwo
Mnie też flekowali pred zlotem w Radomiu (Równolegle odbywał się w Kozienicach)
Radzę więcej pojeżdzić i proponuję nie krytykować terminów a wybierać te które nam pasują w kazdą wekend odbywają się 2 a nawet 3 zloty PFCC PZMOT i niektóre mają
wieloletną tradycję(Borki Częstochowa zloty Śląskie)i dajcie ludziom prawo wyboru i nie ustawiajcie świata pod siebie Mirek nie przejmuj się rób swoje
Bardzo stary CAMPEROWIEC i bardzo młody forumowicz
JaWa - 2008-02-04, 10:56
koko mam nadzieję, że będziesz w Kazimierzu ?
Serdeczne pozdrowienia również od Wandy
koko - 2008-02-05, 20:29
Oczywiście że będziemy i sobie POCAMPERUJEMY (wiesz oco chodzi) pozdrowienia
Stasia i Konrad
ebcs - 2008-02-11, 22:48
To wszystko zaczyna nam się podobać. Przyjedziemy na zlot do Kazimierza . Dwie osoby jednym camperem.Do zobaczenia Mirku Kalinin, Kazku, Januszu i jeszcze dużo można wymieniać..................................................................................Już się przekonaliśmy o wspaniałej organizacji zlotów przez Mirka.
zbychu91 - 2008-02-12, 09:55
Bedziemy!!! Pozdrowienia z Warmii !
zbyszek i gosia
Tadeusz - 2008-02-12, 11:43
zbychu91 napisał/a: | Bedziemy!!! Pozdrowienia z Warmii !
zbyszek i gosia |
Będziemy!!! Pozdrowienia z Mazur !
Halszka i Tadeusz. :-D
ARCADARKA - 2008-02-12, 12:34 Temat postu: Darek czytam, czytam , może jestem niekumaty ale czy ktoś z was wie kiedy ten zlot w Kazimierzy , proszę niech ktoś napisze dokładną datę
pozdrawiam
janusz 52 - 2008-02-12, 12:59
Tadeuszu jeżeli są Leszkowie obok Ciebie to ich pozdrów
Janusz
Tadeusz - 2008-02-12, 15:08
janusz 52 napisał/a: | Tadeuszu jeżeli są Leszkowie obok Ciebie to ich pozdrów
Janusz |
Januszu, Leszków zimą nigdy na Pelagii nie ma. Zazwyczaj zjawiają się w II połowie kwietnia. My z Halszką mieszkamy w bosmanacie. Srogie zazwyczaj zimy na Mazurach uniemożliwiają raczej dłuższe mieszkanie w przyczepie. Co prawda ta zima jest nietypowa, ale i Małgosia i Leszek mają swoje lata. Ostatnio często niedomagali. Jakby nie było jesteśmy, Ty i ja, aż kilkanaście lat od nich młodsi.
Ale pozdrowię ich telefonicznie. :-D
janusz 52 - 2008-02-12, 15:16
Witajcie ! mrozo odporni zazdroszcze wam że tam macie blisko na nasze kochane Mazury!
No cóż nie każdemu jest to dane !
Ale jak to mówią kruszcie lody ocieplajcie klimaty no bawcie sie dobrze Tego Wam życzy zaśniezone Zakopane
Tadeusz - 2008-02-12, 15:37
W Zakopanem macie prawdziwą zimę. Na Mazurach tymczasem zielono. Lód na jeziorze topnieje. Spójrz na fotki jak to wygląda w puszczy i w marinie.
JaWa - 2008-02-12, 15:49
DAREK napisał/a: | może jestem niekumaty |
To przeczytaj uważnie temat w którym piszesz.
rafalcho - 2008-02-12, 17:23 Temat postu: Re: Darek
DAREK napisał/a: | czytam, czytam , może jestem niekumaty ale czy ktoś z was wie kiedy ten zlot w Kazimierzy , proszę niech ktoś napisze dokładną datę
pozdrawiam |
Zobacz ........ jest napisane w tytule wątku :
Inauguracja sezonu- Kazimierz Dolny- 18-20 kwietnia 2008
Pozdrawiam
Rafał (rafalcho)
ARCADARKA - 2008-02-12, 18:00 Temat postu: DAREK WITAM
Oczywiście tak jest napisane , ale jak czytałem to forum to trochę się pogubiłem w tym koglu moglu , więc dla pewności zadałem, te jakże proste pytanie
pozdrawiam
MAREKH - 2008-02-19, 21:40
WITAM
Darek popieram.Nareszcie coś konkretnego.
pozdrowienia
wbobowski - 2008-02-24, 23:42
Po wywiadzie z M.K. w Polskim Caravaningu nr 1(15) zdecydowałem, że będę w Kazimierzu. Dlatego przeczytałem wszystkie posty z tego tematu. W trakcie czytania postów z grudnia, szczególnie tych podpisanych "Zenek CNC", zastanawiałem się, czy warto na takie zloty się wybierać, bo przypomniało mi to atmosferę poprzedniej ekipy rządzącej w kraju. I właśnie dlatego spodobała mi się idea - cytuję wywiad: "zlotu posiadaczy kamperów bez względu na przynależność klubową". Sam jestem członkiem Automobilklubów i PZM od 36 lat, ale tam działam w sporcie samochodowym a kamperem spotkam się z Wami w Kazimierzu. Pozdrawiam wszystkich.
rafalcho - 2008-02-25, 23:02
Witam,
My również będziemy
Załoga 2+2 (9 i 5 lat)
Pizdrawiam
Rafał (rafalcho)
janusz - 2008-02-25, 23:17
Dołożyłem do tematu ankietę. Pozwala ona policzyć chętnych do wzięcia udziału w spotkaniu.
Proszę chętnych o głosowanie.
JaWa - 2008-02-26, 16:40
Coś ta lista za krótka. W ankiecie jest 11 załóg.
DARO - 2008-02-26, 18:45
Przyjedziemy oczywiście ...byłem pewny że się wpisałem na listę
prezesuu - 2008-02-26, 23:32
My też się ostro szykujemy na wielkie otwarcie Sezonu 2008 i oczywiście będziemy.
Greg - 2008-02-29, 21:58
My też się wybieramy posmakować pierwszy zlot w naszym życiu campermaniaka
vampir - 2008-02-29, 22:00
ech a ja musze poczekac na wolne od zajec
marko - 2008-03-04, 18:16
co tam słychac w kazimierzu przed zlotem pozdrawiam marko
Jaron - 2008-04-03, 20:52
Swój pierwszy wyjazd kamperem planujemy do Kazimierza.Chcemy się z Wami spotkać i mile spędzić czas. Trochę się tego boimy, bo to będzie nasze pierwsze spotkanie w tak dużym gronie. Do zobaczenia.
Jola i Jarek
eler1 - 2008-04-03, 20:55
Jaron napisał/a: | Trochę się tego boimy, bo to będzie nasze pierwsze spotkanie w tak dużym gronie | nie ma się czego bać bo my jesteśmy bardzo przyjacielscy w realu, a za klawiaturą jesteśmy groźne lwy po drugiej stronie monitora
MirekM - 2008-04-03, 21:32
eler1 napisał/a: | nie ma się czego bać bo my jesteśmy bardzo przyjacielscy w realu, a za klawiaturą jesteśmy groźne lwy |
Święta prawda i święte słowa.
pp - 2008-04-04, 11:32
jest gdzies lista tych odszczepieńców którzy jadą nie tam gdzie należy i nie wtedy kiedy należy??????
Jerzy - 2008-04-04, 13:49
Od początku roku do 4 kwietnia chęć uczestnictwa w spotkaniu w Kazimierzu wyrazili:
kalliope
wbobowski
staszek
Kamperfan
prezesuu
Sławek Dehler
AUTOJUR
eeik
Tolo-Digli
martes
Robin
JaWa
Marek
arek
rafalcho
Tadeusz
louis_cypher
janusz
Jedrek29
Sławek HORA
Greg
kimtop
Krystian
Mirosław Baska
zbychu91
marko
koko
adamer
MiGa
PAWELUS
nina
Elwood
t_rapido
Pedro
kalinin
eler1
Jaron
gholub
Jerzy
Mirosław Baska
DARO
CrazyJack
bonusik
MAREKH
maga
niuniogomes
Uaktualniana na bieżąco lista zamieszczana będzie w kolejnych postach.
DARO - 2008-04-04, 13:53 Temat postu: Daro Proszę dopiszcie naszą załogę Również chcemy się z Wami zobaczyć
CrazyJack - 2008-04-04, 13:56
My też, my też!!! poprosimy o dopisanie do listy
bonusik - 2008-04-04, 13:57
Ja też...ja też...
JaWa - 2008-04-04, 19:18
Jak policzyłem załogi, to wychodzi, że to będzie największy z dotychczasowych zlotów. Jak dotąd nigdy nie było 43 załóg, a lista przecież nie zamknięta. Mirek, zmieścimy się wszyscy na jednym statku ?
MAREKH - 2008-04-04, 20:58
Marek z żoną też przyjadą
pozdrawiam
maga - 2008-04-04, 21:53
Nas też dopiszcie do listy,przyjeżdżamy do Kazimierza.
Po spotkaniu na Malcie stęskniliśmy się za Wami
janusz - 2008-04-04, 21:57
Prośba do wszystkich którzy planują przyjazd do Kazimierza. Zagłosujcie w ankiecie na górze tematu. Udział w ankiecie automatycznie zlicza ilość osób i w ten sposób powstaje lista chętnych. W skrypcie forum bez problemu daje się odczytać kto głosował i tak powstaje lista.
eeik - 2008-04-04, 22:11
JaWa napisał/a: | Jak policzyłem załogi, to wychodzi, że to będzie największy z dotychczasowych zlotów. Jak dotąd nigdy nie było 43 załóg, a lista przecież nie zamknięta. Mirek, zmieścimy się wszyscy na jednym statku ? |
Jacku w Krakowie nas było 60 załóg )))
[ Dodano: 2008-04-04, 22:11 ]
A miałam dodac, proszę mi zaklepac miejsce )))
niuniogomes - 2008-04-04, 22:32
Witam wszystkich Czy jest szansa na dopisanie jeszcze 3 kamperków 2 szt z gliwic i 1 z Tarnowskich Gór pozdrawiamy i czekamy niecierpliwie na odp
prezesuu - 2008-04-04, 22:36
niuniogomes,
Chłopie głosujcie i już jesteście. Janusz dwa posty wyżej napisał co trza zrobić.
bonusik - 2008-04-04, 22:55
W nieswiadomości swojej oświadczyłem,że jade sam..
Oczywiście stawiam się wraz z szanowną małzonką (no i połówką 0,7... )
JaWa - 2008-04-05, 10:14
eeik napisał/a: |
Jacku w Krakowie nas było 60 załóg ))) |
Faktycznie. Jednak lista do Kazimierza szybko rośnie, więc kto wie,może przekroczy 60 załóg.
Tolo-Digli - 2008-04-05, 10:35
A proszę o dopisanie przy moim nicku +1 bo to będzie mój brat którego poznaliscie na Malcie
Jerzy - 2008-04-05, 12:37
Spotkanie w Kazimierzu Dolnym 18-20 kwietnia 2008 - wciąż uaktualniana lista zamieszczona jest kilka postów niżej:
Nowe zgłoszenia i ew. korekty będę umieszczał na bieżąco.
- Jerzy
Tolo-Digli - 2008-04-05, 16:10
Dziękuje za doliczenie mojego brata
JaWa - 2008-04-05, 17:43
Wychodzi na to, że brakuje 14 załóg do pobicia krakowskiego rekordu.
Kutno jedzie w 100 %, jadą wszystkie załogi, wszystkie dwie.
Jerzy - 2008-04-05, 19:25
Przypominam niezdecydowanym na zachętę:
kalinin napisał/a: | ...ustaliłem koszt całej imprezy na 120 zł od kampera (bez względu na ilość osób w kamperze). Cena obejmuje: pobyt z używalnością łazienek, prysznica (bez ograniczeń czasowych), zespół muzyczny na piątkowy bal, rano bułeczki na śniadanie, w sobotę rejs statkiem ( przybije specjalnie do nabrzeża obok campingu), zwiedzanie Janowca ( pałac po drugiej stronie Wisły) oraz atrakcji Kazimierza Dolnego (wszystko z przewodnikiem), wieczór nad Wisłą (ognisko z kiełbaskami i piwem). Inauguracja sezonu 2008 odbedzie sie bez względu na ilosc uczestników, pogode, itp. Warunek uczestnicwa; luzik... Tradycyjnie, na Zlot zabezpieczam kawę dla wszyskich z ekspresu SAECO. |
niuniogomes - 2008-04-05, 20:42
Heja mamy pytanko o ktorej sie meldujemy na zlocie na miejscu no i pytanko czy jada jakies zalogi ze slaska 3 kampery szukaja towarzystwa w drodze pozdrawiamy
kalliope - 2008-04-05, 21:51
Witam O której się meldujemy na zlocie to nie wiem ale chętnie się przyłączymy do karawany. :-D
janusz - 2008-04-05, 22:00
Przyjeżdżajcie tak jeszcze za dnia. Namiot trzeba rozstawić
CrazyJack - 2008-04-06, 09:07
Jak najbardziej pomożemy
Daniel - 2008-04-06, 10:36
Nadziejam, że na placu znajdzie się miejsce dla nas.
Zgłaszamy swój udział.
Ania i Daniel z Pociechami (2x15 i 1x10)
JaWa - 2008-04-06, 14:29
Miejsce dla Was się znajdzie i jeszcze dla wielu innych załóg. Tylko czy Mirkowi starczy jeden express do kawy ? :-D
Daniel - 2008-04-06, 18:04
JaWa napisał/a: | Miejsce dla Was się znajdzie i jeszcze dla wielu innych załóg. Tylko czy Mirkowi starczy jeden express do kawy ? :-D |
Pocieszające może będzie to, że nasze Dzieciaki kawy nie piją. Co innego pewnie,gdyby był express do coca-coli
pp - 2008-04-06, 19:05
jeżeli tylko znajde chałupę w wypożyczalni to też przyjadę!
ja +13 lat+10 lat
vampir - 2008-04-06, 20:18
a gdzie jest harmonogram wyjazdow na ten rok bo sie pogubilem
Jerzy - 2008-04-06, 20:21
vampir napisał/a: | a gdzie jest harmonogram wyjazdow na ten rok bo sie pogubilem | tu: http://www.camperteam.pl/forum/portal.php
martes - 2008-04-06, 20:27
Spokojnie koledzy i koleżanki w Krakowie było nas prawie 40 załóg , rekord możemy pobić z łatwością....
A następny pobijemy w Pajęcznie
STRUSIE - 2008-04-06, 21:19
Jedziemy na zlot do Kazimierza , to oczywista oczywistość - proszę o dopisanie . Właśnie dzisiaj spotkałem się z " kamperowcem " z Nieporętu który rok jeżdzi , a o zlocie dowiedział się dzisiaj odemnie i też przyjedzie .
eeik - 2008-04-06, 21:34
O ja Cię, Mirku zmiescimy sie ))
Ale jazda --
CrazyJack - 2008-04-06, 21:54
Się popieści i się zmieści
...tylko niektórzy mają teraz dłuższe... kampery
Tolo-Digli - 2008-04-07, 07:35
CrazyJack napisał/a: | ...tylko niektórzy mają teraz dłuższe... kampery | tu sie przytnie tam sie wytnie i sie zmiesci
arcadarka - 2008-04-07, 09:31
witamy :ok
już zgłaszałem nasz team do Kazimierza , ale nie ma nas na liście
więc potwierdzam zgłoszenie załogi ARCADARKA
ARCADARKA - 2008-04-07, 09:32 Temat postu: ARCADARKA
arcadarka napisał/a: | witamy
już zgłaszałem nasz team do Kazimierza , ale nie ma nas na liście
więc potwierdzam zgłoszenie załogi ARCADARKA |
łał nie zalogowałem się ups
eeik - 2008-04-07, 09:50
CrazyJack napisał/a: | Się popieści i się zmieści
...tylko niektórzy mają teraz dłuższe... kampery |
Cos Ty taki rozkokocony - Twój też do małych nie należy i sie go przytnie tu i ówdzie wytnie
MariuszB - 2008-04-07, 10:36
Tak jak pisałem w innych wątkach... Proszę o dopisanie mnie do listy
CrazyJack - 2008-04-07, 10:38
eeik napisał/a: | CrazyJack napisał/a: | Się popieści i się zmieści
...tylko niektórzy mają teraz dłuższe... kampery |
Cos Ty taki rozkokocony - Twój też do małych nie należy i sie go przytnie tu i ówdzie wytnie |
Zawsze można tak zaparkować, aby z okna do okna "specjały" podawać
eeik - 2008-04-07, 10:51
CrazyJack napisał/a: | Zawsze można tak zaparkować, aby z okna do okna "specjały" podawać |
No i tu jak mówi Martes "namówiłeś mnie"
louis_cypher - 2008-04-07, 12:39
CrazyJack napisał/a: | Zawsze można tak zaparkować, aby z okna do okna "specjały" podawać |
Przelewać raczej
CrazyJack - 2008-04-07, 13:12
louis_cypher napisał/a: | CrazyJack napisał/a: | Zawsze można tak zaparkować, aby z okna do okna "specjały" podawać |
Przelewać raczej |
Teraz to już chyba wszyscy zostali przekonani do odwiedzenia Kazimierza
gino - 2008-04-07, 21:33
Jerzy napisał/a: | Od początku roku do 4 kwietnia chęć uczestnictwa w spotkaniu w Kazimierzu wyrazili:
kalliope itd....
|
plus my...GINO & SYLWIA
A JESLI JADA EKIPY Z WARSZAWKI...SKAD I O KTOREJ RUSZACIE..??
Jerzy - 2008-04-07, 21:41
Spotkanie w Kazimierzu Dolnym 18-20 kwietnia 2008 - aktualna lista:
[color=darkblue]
Lista - kilka postów niżej...
koko - 2008-04-07, 21:46
Prosze bez pisemnej zgody nie używac okreslenia rozKOKOcony.
CrazyJack - 2008-04-07, 22:09
gino napisał/a: | Jerzy napisał/a: | Od początku roku do 4 kwietnia chęć uczestnictwa w spotkaniu w Kazimierzu wyrazili:
kalliope itd....
|
plus my...GINO & SYLWIA
A JESLI JADA EKIPY Z WARSZAWKI...SKAD I O KTOREJ RUSZACIE..?? |
Tu jest zaproszenie do wspólnej podróży
http://www.camperteam.pl/...opic.php?t=2188
PAWELUS - 2008-04-13, 13:43
Witam!Czy ten plac w Kazimierzu pomieści wszystkie kampery?
EBRP670 - 2008-04-13, 18:37
Prosze nas tez dopisac-dziekujemy.
eler1 - 2008-04-13, 19:28
PAWELUS napisał/a: | Witam!Czy ten plac w Kazimierzu pomieści wszystkie kampery? | jak się popieści to się zmieści
podobno jest dużo miejsca , są dwa place
janusz - 2008-04-13, 20:48
Aktualna lista 13.04.2008 z podziałem na przyjadę/raczej przyjadę.
Przyjadę do Kazimierza
1 andrzej
2 ARCADARKA
3 arek
4 Bartek-Ayer
5 bonusik
6 CrazyJack
7 Daniel
8 DARO
9 EBRP
10 eeik
11 eler
12 gholub
13 gino
14 Greg
15 Henryk Jaśniok
16 Jacek
17 jacek stec
18 janusz
19 Janusz Miraś
20 Jaron
21 JaWa
22 Jedrek
23 Jerzy
24 jorgus
25 kalinin
26 kalliope
27 Kamperfan
28 kimtop
29 koko
30 Krystian
31 Krzysztof
32 krzysztofm
33 louis_cypher
34 maga
35 MAREKH
36 MariuszB
37 marko
38 martes
39 MiGa
40 Mirosław Baska
41 PAWELUS
42 Pedro
43 prezesuu
44 rafalcho
45 Rafał
46 sasquatch
47 Sławek Dehler
48 staszek
49 Tadeusz
50 Tolo-Digli
51 U Sawicka
52 wbobowski
53 zbychu
Raczej przyjadę do Kazimierza
1 adamer
2 ankul
3 AUTOJUR
4 Elwood
5 hrys
6 nina
7 niuniogomes
8 pp
9 Robin
10 Sławek HORA
11 t_rapido
12 uscat
13 Reno
kimtop - 2008-04-13, 21:30
Jestem napewno
martes - 2008-04-13, 21:34
mnie też można dopisać do pierwszej listy :-D
eler1 - 2008-04-13, 22:56
martes napisał/a: | mnie też można dopisać do pierwszej listy :-D | ja tak samo
CrazyJack - 2008-04-14, 00:03
eler1, kimtop, martes - jesteście w pierwszej liście
- tak więc na pewno w Kazimierzu się spotkamy
MariuszB - 2008-04-14, 05:42
Obecny!
arek - 2008-04-14, 08:47
Potwierdzam przyjazd do Kazimierza.Arek
bonusik - 2008-04-14, 09:42
Także obecny... 1+1
Pozdrowionka
MiGa - 2008-04-14, 22:39
Klamka zapadła . meldujemy sie w Kazimierzu. Do zobaczenia
Reno - 2008-04-14, 23:01
Jak tylko zdażymy do piatku poskładać naszego kamperka w jedna,cała działajaca maszynę to również meldujemy się w Kazimierzu.Mamy nadzieję- do zobaczenia!
Sławek B - 2008-04-15, 00:18
Poproszę i nas dopisać - do pierwszej listy.
JaWa - 2008-04-15, 11:40
MiGa napisał/a: | Klamka zapadła . meldujemy sie w Kazimierzu. Do zobaczenia |
Super, Kutno stawi się w 100%.
janusz - 2008-04-15, 15:42
Pajęczno też w 100%
koko - 2008-04-15, 20:50
Informacja dla jadących do Kazimierza z południa lub zachodu przez Radom nie jechac na pierwszym rondzie tak jak pokazują drogowskazy lecz jechać 7 w kierunku Warszawy i na drugim rondzie drugim wyjazdem na Lublin Rzeszów
Szerokiej drogi
koko
niuniogomes - 2008-04-15, 21:28
hello
dlaczego my jestesmy na liscie ze raczej pojedziemy glosowalismy ze napewno zorganizowalismy jeszcze 4 kampery ktore jada z nami a tu taki afront????
[ Dodano: 2008-04-15, 21:31 ]
Jeszcze pytanko dot koko napisał/a: | Wysłany: Dzisiaj 20:50
Informacja dla jadących do Kazimierza z południa lub zachodu przez Radom nie jechac na pierwszym rondzie tak jak pokazują drogowskazy lecz jechać 7 w kierunku Warszawy i na drugim rondzie drugim wyjazdem na Lublin Rzeszów |
tzn jak jechac bo tak niejasno opisane z gory dziekuje
eler1 - 2008-04-15, 21:53
niuniogomes napisał/a: | tzn jak jechac bo tak niejasno opisane z gory dziekuje | chodzi o to że w mieście remonciki drogowe i koreczki więc jak pisał koko np. z Kielc na pierwszym rondzie w radomiu prosto na warszawę dopiero na rodzie Warszawski tzw. wylotowym na warszawę w prawo na Puławy czyli Lublin , Rzeszów a tam są tylko dwa ronda na tej trasie
Filip - 2008-04-15, 21:59
Bardzo proszę o dopisanie dwóch osób, które przyjadą swoim nowym "starym" kamperkiem
Filip z Agnieszką
Do zobaczenia w Kazimierzu
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-04-15, 22:04 ]
A którędy lepiej jechać?
Przez Grójec, Radom, Puławy czy może Góra Kalwaria, Kozienice, Puławy?
Proszę o radę.
Pozdrawiam
Filip
niuniogomes - 2008-04-15, 23:21
A jak myslicie czy droga z gliwic na piotrków i potem radom to dobra opcja
kimtop - 2008-04-16, 06:27
Myślę że najlepsza
wbobowski - 2008-04-16, 12:16
niuniogomes napisał/a: | A jak myslicie czy droga z gliwic na piotrków i potem radom to dobra opcja |
Piotrków, Radom, Puławy to najlepsza i najkrótsza droga.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-04-16, 12:20 ]
Filip napisał/a: | A którędy lepiej jechać?
Przez Grójec, Radom, Puławy czy może Góra Kalwaria, Kozienice, Puławy?
Proszę o radę. |
Radom, Puławy droga lepsza, ale Kozienice, Puławy ma swoje uroki - szczególnie lasy w okolicach Kozienic.
Pozdrawiamy
wbobowski - 2008-04-16, 12:55
Deklarowaliśmy swój pobyt w Kazimierzu, ale ze względu na klubową imprezę kartingową w sobotę musimy być w Lublinie. Mam nadzieję, że zobaczymy się w piątek i niedzielę.
Pozdrawiamy
PAWELUS - 2008-04-16, 19:52
Witam kamperowiczów!Czy jadąc z Bielska-Białej lepiej jechać na Piotrków i potem na Radom,czy autostradą na Kraków potem Kielce Radom?
staszek - 2008-04-16, 20:39
Witam. Ja zastanawiam się nad trasą Bielsko-Kraków-Sandomierz-Kazimierz,lecz nie wiem jaka tam jest droga?
wbobowski - 2008-04-16, 20:43
PAWELUS napisał/a: | Witam kamperowiczów!Czy jadąc z Bielska-Białej lepiej jechać na Piotrków i potem na Radom,czy autostradą na Kraków potem Kielce Radom? |
Do Piotrkowa jedziesz dwujezdniówką, choć w nie najlepszym stanie, a z Krakowa do Radomia przez Kielce też jest niezła droga. Ja na Twoim miejscu pojechałbym tą drogą, którą jeszcze nie jechałeś, a sam jeździłem obydwoma wielokrotnie.
Pozdrawiamy
PAWELUS - 2008-04-16, 20:58
staszek napisał/a: | Witam. Ja zastanawiam się nad trasą Bielsko-Kraków-Sandomierz-Kazimierz,lecz nie wiem jaka tam jest droga? |
Ja tą trasą chce wracać
koko - 2008-04-16, 22:55
Dziękuję Eler za mapkę jak widac jadąc tą drogą omijamy miasto ktoś MĄDRY w Radomiu wyznaczył przejazd drogą dłuższą ,żle oznaczoną i przez miasto ale zato koło
M1
do zobaczenia
jorgus - 2008-04-17, 13:13
staszek napisał/a: | Witam. Ja zastanawiam się nad trasą Bielsko-Kraków-Sandomierz-Kazimierz,lecz nie wiem jaka tam jest droga? |
My jedziemy trasą Bielsko - Siewierz - Jędrzejów - Puławy wymarsz ok 15
Do zobaczenia
kazbar - 2008-04-17, 13:30
Niestety. Bardzo nam przykro ale nie będzie nas na zlocie w Kazimierzu.
Musimy być w pracy (brrr....)
Ślemy jednak bardzo serdeczne pozdrowienia dla wszystich uczestników.
Wesołej zabawy, niezapomnianych wrażeń i wszystkiego camperowego
Załoga VW LT-35 "Hehn"
eeik - 2008-04-17, 18:22
A my zamierzamy być w Jędrzejowie ok 16 )
Pewnie po drodze będziemy sie zbierać ))))
A teraz moi mili Państwo ja zamierzam :
i jutro
Do zobaczenia w Kazimierzu
Jerzy - 2008-04-17, 18:34
eeik napisał/a: | | Mina kook'a nie wróży Mikowi dobrze...
pp - 2008-04-17, 18:34
jesteśmy w komplecie
moja lepsza połowa Kasia
ja
syn 13 lat
syn 10 lat
do zobaczenia
CrazyJack - 2008-04-17, 19:19
Nasza ekipa powiększyła się o Krzysztofa-operatora i Magdę dziewczynę jego.
Do zobaczenia...
eeik - 2008-04-17, 19:39
Jerzy napisał/a: | Mina kook'a nie wróży Mikowi dobrze... |
Bo widzisz Jerzy z gotowania to najlepiej mi wychodzi
pp napisał/a: | moja lepsza połowa Kasia |
no szczera prawda
do zobaczyska
Bim - 2008-04-17, 20:16
Proszę i mnie dopisać przyjazd dopiero sobata wieczorkiem .Nasz pierwszy wyjazd kamperkiem
JaWa - 2008-04-17, 20:23
Bim napisał/a: | Nasz pierwszy wyjazd kamperkiem |
To życzymy szerokości i wysokości.
niuniogomes - 2008-04-17, 21:47 Temat postu: adres Witam czy ktos zna adres campingu w kazimierzu??????
gino - 2008-04-17, 21:51 Temat postu: Re: adres
niuniogomes napisał/a: | Witam czy ktos zna adres campingu w kazimierzu?????? |
http://www.camperteam.pl/...der=asc&start=0
niuniogomes - 2008-04-17, 21:52
słuchajcie a o ktorej mozna sie tam juz zameldowac?
prezesuu - 2008-04-17, 22:00
niuniogomes, w pierwszym poście tego wątku jest zdjątko i adres.
[ Dodano: 2008-04-17, 22:04 ]
Udało mi się namówić przyjaciół z Kowala i będą razem z nami oraz jeszcze jedną załogę z Tomaszowa, ale oni dojadą wieczorkiem.
Daniel - 2008-04-18, 20:19
Będziemy jutro przed południem
rafalcho - 2008-04-18, 22:01
A ja właśnie ruszam do Kazimierza .........
Pozdrawiam
f68 - 2008-04-18, 23:06
fajnie macie ale ja mam fajniej bo mam małego fasola
pozdrawiam i miłej zabawy
prezesuu - 2008-04-19, 00:51
fasol68, fasolek jest milusiu, a my bawimy się świetnie. Namiocik służy świetnie i zespół jest OK !!!
f68 - 2008-04-19, 08:40
dajcie jakieś foty
juz się nie możemy doczekać żeby zobaczyć
wmaker - 2008-04-19, 15:27
fasol68 napisał/a: | dajcie jakieś foty
juz się nie możemy doczekać żeby zobaczyć |
czekamy z jęzorem na brodzie
kimtop - 2008-04-19, 21:53
Ja niestety musiałem wcześniej wrócić z Kazimierza więc wrzucę parę fotek na gorąco.Było ekstra.Kamperów podobno ok.70.Piwo ,grzana kaszaneczka i kiełbaski.Do zabawy przygrywał zespół więc były tańce i wspólne śpiewanie.Oczywiście w namiocie.Ognisko nad Wisłą.Nie dopisała tylko pogoda.W sobotę od rana lało jak z cebra.Był oczywiście statek po Wiśle i spacer po Kazimierzu.Organizator powinien tylko zamówić na jutro helikopter żeby powyjmować kampery z kompletnie rozmiękniętego placu.
f68 - 2008-04-20, 08:08
super super
proszę o więcej fotek
pozdrawiam
OMEGA - 2008-04-20, 11:41
Na więcej fotek musimy poczekać jak się wygrzebią z grząskiego terenu jak widać na załączonym zdjęciu i wrócą do domów, ale miał kolega pecha.
kimtop - 2008-04-20, 12:15
OMEGA napisał/a: | jak widać na załączonym zdjęciu, ale miał kolega pecha. |
Teren był bardzo miękki.Brzeg Wisły plus ciągły deszcz.Ale wyciągnęliśmy go przy pomocy dwóch lewarków ,desek,i 10-ciu chłopa Więcej fotek wrzucą zapewne wieczorem.Ja więcej fotek nie wklejam ,no bo wiecie jak wygląda integracja
Tadeusz - 2008-04-21, 16:59
Z powodu skutków, jakie wywołuje spontaniczna i serdeczna integracja, nie wykonałem zbyt wielu fotek. Ale tych kilka mówi coś o atmosferze superzlotu, bo tak należy go nazwać.
Kalinin dokonał cudu organizacyjnego. Brawo, Mirku! Dziękujemy Ci serdecznie!
Stawiam Ci piwo wirtualne, a w Pajęcznie dobrą whisky.
EwaMarek - 2008-04-21, 19:40
PODZIWIAM WSZYSTKICH
my ze względu na pogode i córke 2 letnią wybraliśmy Warszawe.
Niestety nie mieliśmy aż takich atrakcji jak u was
|
|