Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Jugosławia* - Ckorwacja wyjazd 26 kwietnia 2013

futro2606 - 2013-04-21, 09:16
Temat postu: Ckorwacja wyjazd 26 kwietnia 2013
Witam mam pytanie czy ktoś może planuje wyjazd do CRO w weekend majowy.Otóż wyjeżdżam 26 kwietnia po południu w okolice Dalmacji na sprawdzone kempingi i tak sobie pomyślałem,że może ktoś zechce się przyłączyć?Zapraszam serdecznie fajnie byłoby zebrać się i zrobić małą karawanę :ok
Brat - 2013-06-19, 12:31

Jak było ? Opowiesz ?
Moja też chce tam jechać ale ja - zielony kamperowiec - wzdragam się na razie ...

darboch - 2013-06-19, 12:35

Futerko nie pamięta zbyt wiele...bo albo się tulił albo...nie pamięta :haha:

A tak na poważnie to byliśmy razem na 4 kampery, przyczepę i dwie osobówki i było świetnie.
Wtedy było mało ludzi, pogoda piekna, woda ciepła....teraz pewnie można liczyć na te dwa ostatnie bo ludzi pewnie od groma :-P

futro2606 - 2013-06-19, 18:42

Witam i przeprasza ale nie wchodziłem na forum i dopiero dziś dostałem powiadomienie.Tak jak "ŻABKA" napisał było super ale ceny i to nie w sezonie poszły do góry ,co będzie w sezonie???Na pewno warto jechać i choć raz zobaczyć.Co do konkretów to bardziej się sprecyzuj co Cię interesuje.Pozdrowienia dla "Żabek" :spoko :bukiet:
darboch - 2013-06-20, 10:57

Co do cen potwierdzam...norweskie wymiękają :shock:
SlawekEwa - 2013-06-20, 19:42

futro2606 napisał/a:
ale ceny i to nie w sezonie poszły do góry ,co będzie w sezonie?

Co tak bardzo podrożało?

@ndrzej - 2013-06-22, 23:36

SlawekEwa napisał/a:
futro2606 napisał/a:
ale ceny i to nie w sezonie poszły do góry ,co będzie w sezonie?

Co tak bardzo podrożało?

Po trzyletniej przerwie odwiedziliśmy Chorwację z której właśnie wracamy :ok (zatrzymaliśmy się na kempingu w okolicach Grazu i korzystam z darmowego Wi-Fi). Szczerze mówiąc nie zauważyłem w Chorwacji (Rovinj) :ok jakichś wygórowanych cen. Może dlatego, że mając kartę ACSI płaciliśmy za kemping (dwie osoby, plac i elektryka) 16 euro za dobę (normalna cena od 30 do nawet 70 euro najbliżej morza!
Cena ropy - 9,3 kuny tj. ok.5,60 zł. Piwo Ożujsko (b.dobre) - 20 kun za 2 litry, dobre wino domowe z beczki - 18 - 20 kun za litr.
Zakupy robiliśmy w Lidlu. Ceny zbliżone do tych sprzed trzech lat. :spoko
Temperatura w morzu ok. 30 st., w basenie trochę chłodniejsza :shock:

Pozdrawiamy wszystkich sympatyków Chorwacji :spoko

SlawekEwa - 2013-06-23, 00:37

@ndrzej napisał/a:
Pozdrawiamy wszystkich sympatyków Chorwacji

A my Was pozdrawiamy serdecznie :bigok