|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Pomoc koleżeńska - Podziękowanie dla sys-a
krzysztofCz - 2013-05-09, 07:45 Temat postu: Podziękowanie dla sys-a Serdeczne dzięki za pomoc przy zakupie kamperka i transporcie. Sys po prostu porzucił pracę, żonę, dzieci i pojechał ze mną na zakupy Wszelkie gadanie, że brać kamperowa to mrzonki biorą w tej sytuacji w łeb .
Jeszcze raz Robert serdecznie dziękuję i... do zobaczenia
Tadeusz - 2013-05-09, 10:09
krzysztofCz napisał/a: | Wszelkie gadanie, że brac kamperowa to mżonki biorą w tej sytuacji w łeb . |
Krzysiu, bo to jest tak, że naszą komitywę wędrowniczków nazywają mrzonką tylko ci, którzy sami nie wykazują otwarcia na ludzi lub zbyt wiele oczekują od innych w zamian za najmniejszą przysługę.
Koleżeńska przysługa od serca polega na tym, że wcale nie czekasz na jakiś tam rewanż. Spontaniczna serdeczność jest tą prawdziwą, nie udawaną.
W naszym gronie jest ona zjawiskiem częstym i to jest jednym z czynników budujących fajną atmosferę w naszym gronie.
Miałem przyjemność poznać osobiście Roberta i bardzo się z tego cieszę.
Robercie
matro - 2013-05-09, 19:01
oj tam , oj tam
Jak mogę to pomogę
Dodać muszę, że wyznaję zasadę że każde dobro które dasz od siebie, wróci podwójnie
Będąc w Ustroniu Morskim miałem awarię oświetlenia (opisywałem to w jednej relacji). Krzysiek bezinteresownie pomógł mi w uporaniu się z problemem a później nakarmił rybką Krzysiek ma serce na dłoni i to wypływa w każdej rozmowie czy też spotkaniu a przebywanie w jego towarzystwie to czysta przyjemność.
Dzięki Tadeusz za dobre słowo, mam nadzieję że następne spotkanie da nam okazję do dłuższej rozmowy
Pozdrawiam
krzysztofCz - 2013-05-09, 22:47
miciurin - 2013-05-10, 22:03
krzysztofCz napisał/a: | Serdeczne dzięki za pomoc przy zakupie kamperka i transporcie. Sys po prostu porzucił pracę, żonę, dzieci i pojechał ze mną na zakupy Wszelkie gadanie, że brać kamperowa to mrzonki biorą w tej sytuacji w łeb . |
Pragnę również podziękować koledze sys, który również pomagał mi przy zakupie mojego kamperka. Robercie trzeba by się w końcu napić tej whisky
matro - 2013-05-11, 01:27
ano trzeba
krzysztofCz - 2013-05-11, 15:17
Pijcie, pijcie... tylko później jeździjcie wolniej
tadek - 2013-05-12, 01:02
krzysztofCz napisał/a: | Pijcie, pijcie... tylko później jeździjcie wolniej |
Zazdrośnik!
miciurin - 2013-05-12, 11:20
tadek napisał/a: | krzysztofCz napisał/a:
Pijcie, pijcie... tylko później jeździjcie wolniej
Zazdrośnik! |
Po alkoholu nie prowadze