Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Pomoc koleżeńska - Podziękowanie dla sys-a

krzysztofCz - 2013-05-09, 07:45
Temat postu: Podziękowanie dla sys-a
Serdeczne dzięki za pomoc przy zakupie kamperka i transporcie. Sys po prostu porzucił pracę, żonę, dzieci i pojechał ze mną na zakupy :lol: Wszelkie gadanie, że brać kamperowa to mrzonki biorą w tej sytuacji w łeb :szeroki_usmiech .
Jeszcze raz Robert serdecznie dziękuję i... do zobaczenia :spoko

Tadeusz - 2013-05-09, 10:09

krzysztofCz napisał/a:
Wszelkie gadanie, że brac kamperowa to mżonki biorą w tej sytuacji w łeb .

Krzysiu, bo to jest tak, że naszą komitywę wędrowniczków nazywają mrzonką tylko ci, którzy sami nie wykazują otwarcia na ludzi lub zbyt wiele oczekują od innych w zamian za najmniejszą przysługę.

Koleżeńska przysługa od serca polega na tym, że wcale nie czekasz na jakiś tam rewanż. Spontaniczna serdeczność jest tą prawdziwą, nie udawaną.

W naszym gronie jest ona zjawiskiem częstym i to jest jednym z czynników budujących fajną atmosferę w naszym gronie.
Miałem przyjemność poznać osobiście Roberta i bardzo się z tego cieszę.

Robercie :bukiet: :bukiet: :bukiet:

:spoko

matro - 2013-05-09, 19:01

oj tam , oj tam :spoko
Jak mogę to pomogę :spoko

Dodać muszę, że wyznaję zasadę że każde dobro które dasz od siebie, wróci podwójnie :wyszczerzony:
Będąc w Ustroniu Morskim miałem awarię oświetlenia (opisywałem to w jednej relacji). Krzysiek bezinteresownie pomógł mi w uporaniu się z problemem :spoko a później nakarmił rybką :spoko Krzysiek ma serce na dłoni i to wypływa w każdej rozmowie czy też spotkaniu a przebywanie w jego towarzystwie to czysta przyjemność. :bigok

Dzięki Tadeusz za dobre słowo, mam nadzieję że następne spotkanie da nam okazję do dłuższej rozmowy :spoko

Pozdrawiam :bukiet:

krzysztofCz - 2013-05-09, 22:47

:oops: :oops: :oops:
miciurin - 2013-05-10, 22:03

krzysztofCz napisał/a:
Serdeczne dzięki za pomoc przy zakupie kamperka i transporcie. Sys po prostu porzucił pracę, żonę, dzieci i pojechał ze mną na zakupy :lol: Wszelkie gadanie, że brać kamperowa to mrzonki biorą w tej sytuacji w łeb :szeroki_usmiech .

Pragnę również podziękować koledze sys, który również pomagał mi przy zakupie mojego kamperka. Robercie trzeba by się w końcu napić tej whisky :ok :mrgreen:

matro - 2013-05-11, 01:27

ano trzeba :ok
krzysztofCz - 2013-05-11, 15:17

Pijcie, pijcie... tylko później jeździjcie wolniej :szeroki_usmiech
tadek - 2013-05-12, 01:02

krzysztofCz napisał/a:

Zazdrośnik! :diabelski_usmiech

miciurin - 2013-05-12, 11:20

tadek napisał/a:
krzysztofCz napisał/a: