|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Po Polsce - Camperem na ryby w Wielkopolsce!
szczep85 - 2013-05-19, 17:51 Temat postu: Camperem na ryby w Wielkopolsce! Witam,
mam do was pytanie!
Czy znacie jakieś miejsca w Wielkopolsce gdzie można by pojechać z rodziną na weekend i rozbić się nad samą wodą i móc połowic sobie rybki :D
Szukam czegoś takiego w necie ale nie mogę nic znaleźć. Możliwe że ktoś z was jeździ w takie miejsce i zdradzi gdzie ono się znajduje.
Pozdrawiam
Darek
silny - 2013-05-19, 19:34
a na dziko , ? bo jak bez campingu to na warte do nas - park nadwarcianski , meandry takie ze hej i marina sie znajdzie. kumpel na niej jest kierownikiem wiec pewnie bym zalatwil pobyt u nich
szczep85 - 2013-05-19, 19:37
Bez różnicy czy na dziko czy jakis camperowski parking.
maga - 2013-05-19, 20:18
Zapraszam nad jezioro do Zaniemyśla ,znam dwa ładne miejsca na dziko.
W ten weekend widziałem tam dwa kampery na poznańskich blachach
tadek - 2013-05-20, 18:04
Kemping "Lipno" koło Stęszewa. Cicho i spokojnie.
JaWa - 2013-05-20, 18:12
szczep85 napisał/a: | Szukam czegoś takiego w necie ale nie mogę nic znaleźć. |
Chyba masz jakiegoś innego neta
michał263 - 2013-05-20, 18:24
Cytat: | a na dziko , ? bo jak bez campingu to na warte do nas - park nadwarcianski , meandry takie ze hej i marina sie znajdzie. kumpel na niej jest kierownikiem wiec pewnie bym zalatwil pobyt u nich |
Podaj proszę jakąś bliższą lokalizację. Czy można stanąć bisko rzeki = bezpiecznie podjechać bez dziur i bagien ?
silny - 2013-05-20, 19:49
wpisz lad nad warta . stary cysterski zakon , piekne zakola warty co prawda w parku ale jak do mnie napiszesz to podrzuce gdzie stanac zeby do wody miec 100 m . do tego drogi asfaltowe na parkingi przy rzece .
taka prawda ze tubylec wie to co w necie nie pisza
Jurek121175 - 2013-06-06, 13:15 Temat postu: Re: Camperem na ryby w Wielkopolsce!
szczep85 napisał/a: | Witam,
mam do was pytanie!
Czy znacie jakieś miejsca w Wielkopolsce gdzie można by pojechać z rodziną na weekend i rozbić się nad samą wodą i móc połowic sobie rybki :D
Szukam czegoś takiego w necie ale nie mogę nic znaleźć. Możliwe że ktoś z was jeździ w takie miejsce i zdradzi gdzie ono się znajduje.
Pozdrawiam
Darek |
Blisko od Poznania masz Jerzykowo (trasa Poznań-Gniezno). Tutaj znajduje się "Zalew Kowalskie". Możesz stanąć tak około 5-10 metrów od wody. Potrzebne jest pozwolenie, ale to możesz wykupić na miejscu w godzinach urzędowania sklepu wędkarskiego. Ja mieszkam około 50 metrów od tego zalewu, więc mogę wskazać gdzie, co i jak. Pozdrawiam: Jurek
|
|