|
Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
|
 |
Caravers League - Russia. - Polski akcent na wyspie Olchon na jeziorze Bajkał
KECZER - 2013-06-03, 13:43 Temat postu: Polski akcent na wyspie Olchon na jeziorze Bajkał Przekazuję adres strony
www.upana.ru
W najbliższych dniach otwiera sie hotel-camping na Olchonie (wyspa na Bajkale),
którego właścicielem jest miejscowy polski przedsiębiorca Ignacy Senda.
Na razie nie było mi dane obejrzenie ww., ale wygląda na zdjęciach interesująco.
Polskich inicjatyw mamy w tej części Rosji jak na lekarstwo,
więc warto chociażby wirtualnie wesprzeć naszych.
Moze nie camperem sie tam wybierac, ale mysle ze warto tam sie przejechac z plecakiem (lub ekstermalnie z walizeczka na kołkach ) jak sie lubi wedkowanie, i egzotyke
TRASA camperowa tez nad Bajkal, jest w opracowaniu i niedlugo bedzie zademonstrowana na stronie CT
pozdrawiam
Grzegorz
KECZER - 2013-11-25, 17:21 Temat postu: kolejny CT akcent nad Bajkalem Jak sie ma dobrze rozpracowana siatke "agentek'
to prosze nawet je mozna odnalezc nad jeziorem Bajkal
bylo to w wrzesniu /pazdzierniku 2013 roku panskiego
szef "agentek"
Banan - 2013-11-25, 18:34
Agentka jak malowanie
Okolica też piękna
Skorpion - 2013-11-25, 19:34
No to i te tereny podbite przez przedstawicieli CT
marcin traker - 2013-11-29, 11:22
pięknie najlepsze jest to ,że google maps niepotrafi docelowo wyznaczyc drogi pojazdem jedynie pieszo odległość + sieć drogowa jakby nie patrzeć 6,5-7tysi km i najgorsze ,że po drodze takie widoki pewno będą ,że im bliżej do celu tym dalej czasowo
Janusszr - 2017-01-06, 09:53
I na tym już koniec wątku?
Szkoda
KECZER - 2017-01-06, 18:34 Temat postu: Bajkał
Janusszr napisał/a: | I na tym już koniec wątku?
Szkoda |
No niestety koniec wątku
córcia wróciła szcześliwa, że sama sobie zorganizowała wyjazd i cała trase.
a ojciec zadowolony ze pojechala z ciepła bluzą CT
Opisów swoich podróży i rejsów nie robi bo nie za bardzo ma czas, stale coś sobie planuje i przygotowuje, my jako rodzice też tylko w telegraficznuym skrócie się dowiadujemy że było "OK" i że wróciła
piotrul - 2017-01-07, 14:29
Troszkę mało informacji ne tej stronie. Chociażby,jak się dostać na tę wyspę
Krzysiek D - 2017-01-08, 21:09
Witam serdecznie .Za oknem mróz a mnie wydaje się że mam jeszcze ciepłe wspomnienia z wyjazdu właśnie na OLCHON.Nie miałem wtedy jeszcze kampera.Pojechałem tam na motocyklu.Olchon jest wyspą więc trzeba trochę odstać w kolejce do promu.Dróg asfaltowych na wyspie nie ma,ale każdy kamper może tam pojechać.A zapewniam że naprawdę warto.
andi at - 2017-01-09, 07:49
Troche masz tu https://pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g3392680-d9713143-Reviews-Guesthouse_Voskresenie-Khuzhir_Olkhon_Irkutsk_Oblast_Siberian_District.html
Na dole masz mape ,powiększ ją i najedz na lornetki myszką i klik
A tu jak sie łowi rybki tam https://www.youtube.com/watch?v=CdkN8bqADz0
|
|