Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam

Dethleffs - Serwis Dethleffsa w Warszawie

kubryk1 - 2013-06-14, 12:58
Temat postu: Serwis Dethleffsa w Warszawie
Witam wszystkich!
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Mobitech (wg strony internetowej www.dethleffs.pl oficjalny serwisant Dethleffsa) w Warszawie przy ulicy Instalatorów 9?
Na miejscu znalazłem tylko drzwi do pokoju w budynku biurowym oraz informację, że personel jest dostępny na komórę a spodziewałem się czegoś w postaci salonu....
Pozdrawiam

antwad - 2013-06-14, 14:46

Ja korzystałem. Zamówiłem potrzebną mi rzecz, sprowadzili, odebrałem i tyle.
Jak usiłowałem czegoś się dopytać bardziej technicznego, to efekt był mizerny, bo chyba moje pytanie przesłali do Niemiec i to co otrzymali mi przekazali. Trochę taka rozmowa w głuchy telefon, bo kompetencji to tam nie ma.

Ale jakbyś chciał kupić kampera to pewnie chętnie się tym zajmą :-/

W tej chwili jedynym sensownym serwisem (z autoryzacją) Dethleffsa w Polsce jest Nachtman we Wrocławiu.

Dziabong - 2013-06-16, 21:03

Ja zamawiałem i nie dostałem:-/
zibikruk - 2013-06-16, 22:24

kubryk 1, korzystałem w ubiegłym roku. Wówczas byłą tam Ania i ona dbała o rozwiązywanie wszelkich problemów. Zamówione towary otrzymałem. Pan Krzysztof naprawił mi energoblok ale nie do końca (przeładowuje akumulator). Dzisiaj Ania już nie pracuje i chyba firma jest bardziej nastawiona na sprzedaż nowych kamperów/przyczep a nie zajmuje się już użytkownikami starszych ich produktów (chociaż mają takie możliwości). :spoko
salut - 2013-06-17, 14:37
Temat postu: Re: Serwis Dethleffsa w Warszawie
kubryk1 napisał/a:
Witam wszystkich!
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Mobitech (wg strony internetowej www.dethleffs.pl oficjalny serwisant Dethleffsa) w Warszawie przy ulicy Instalatorów 9?
Na miejscu znalazłem tylko drzwi do pokoju w budynku biurowym oraz informację, że personel jest dostępny na komórę a spodziewałem się czegoś w postaci salonu....
Pozdrawiam

Witaj
Za tymi drzwiami niewiele więcej. Chciałem u nich kupić przekładnie do zwijania markizy. To po kilkunastuminutowym przeglądaniu katalogów zaproponowali mi całą markizę :gwm
:spoko :spoko

gino - 2013-06-17, 16:14

Zbyszek Zibikruk napisał to.....co istotne
nie wiem jak jest dzisiaj, ale gdy ja potrzebowałem bardzo dużo gratów
do remontowanego przeze mnie nowiutkiego integrala
wspomniana przez Zbyszka Ania, w moim przypadku niemal ''stawała na uszach'' aby wszystkie zamówione części były na czas i...faktycznie były w umówionym terminie
nawet w przypadku jednej pomyłki/przysłali mechanizm wycieraczek do Angola/ zamówiła natychmiast drugi-prawidłowy, a dopiero później reklamowała ten, co dostałem....

na dzień dzisiejszy..wiem, że nie dzieje się tam najlepiej
to chyba niedobrze, że firma opierała się na jednej osobie